Autor |
Poruka |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
misliš da je to više bitno jel se može ili nemože kupiti? on je svoje rekao čim je ušao u koaliciju sa glavašem |
|
|
|
|
|
mija Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Vjerujem da je Glavaš na listi da on sigurno ne bi bio.Sad će netko reći da je to isto ali se iskreno nadam da nije. Ovo su neposredni izbori i ako Bubalo bude izabran ne može ga Glavaš više smijeniti kao što Đapić smjenjuje Matkovića. Pa šta mislite da je Glavaš kandidat za gradonačelnika da bi ga Vrdoljak podržao. bi malo sutra
hihmih je napisao/la: ›
misliš da je to više bitno jel se može ili nemože kupiti? on je svoje rekao čim je ušao u koaliciju sa glavašem
|
|
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
tik_tik_tik_buuummm je napisao/la: ›
Gdje su financijska sredstva grada Osijeka i Županije utrošena svih prijašnjih godina kad znamo da se ništa apsolutno ništa osim Gradskih bazena nije napravilo a proračun grada je i prije bio težak nekoliko stotina milijuna kuna?
|
Prije pisanja ovakvih konstrukcija potrebno se barem malo informirati. Ako si se već potrudio učlaniti na forum i napisati ovu muku, mogao si barem pribaviti podatke o proračunima jedinica lokalne i regionalne samouprave, pa bi i sam vidio kakve si nebuloze napisao. Ovako samo kvariš zanimljivu raspravu. |
|
|
|
|
|
|
misliš da je to više bitno jel se može ili nemože kupiti? on je svoje rekao čim je ušao u koaliciju sa glavašem
|
Pa i ti si sve rekao svojim lopovsko-oportunističkim idejama. "Pridruži se onima koji kradu, jer ... ". Kaznit će te dragi Bog. |
|
|
|
|
|
|
gadno se varaš ako misliš da je bubalo samostalan u svojim odlukama. evo jedna anegdotica.kada glavonja poručio kako če bubalo biti kandidat za grad,potonji muje odgovorio ako bi on ipak ostao kandidat za županiju.odgovor glavonje je glasio "ili češ biti, ili te neče biti" . pa ajd mu ti sada kaži ne |
|
|
|
|
|
|
gadno se varaš ako misliš da je bubalo samostalan u svojim odlukama. evo jedna anegdotica.kada glavonja poručio kako če bubalo biti kandidat za grad,potonji muje odgovorio ako bi on ipak ostao kandidat za županiju.odgovor glavonje je glasio "ili češ biti, ili te neče biti" . pa ajd mu ti sada kaži ne
|
Hm, ti si izgleda tajni agent Hsp-a u redovima Hdssb-a. I to vrlo visoko rangiran, ne bi Glavaš tako nešto pričao pred bilo kim. Šišljagiću jesi to ti? Drmiću? |
|
|
|
|
|
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
|
Pa i ti si sve rekao svojim lopovsko-oportunističkim idejama. "Pridruži se onima koji kradu, jer ... ". Kaznit će te dragi Bog.
|
nikada nisam bio za krađu,ali život te uči da se trebaš u svim životnim nevoljama znati snači. a sad pošto očito vi volite braniti sve postupke svojih stranačkih idola,pitam vas koji je vaš interes u svoj toj priči.za neuke ;stranke su udruge istomišljenika koji političkim putem ostvaruju svoje ciljeve.neznam što vam tu nije jasno. svaka stranka radi manje ili više nečasno,čak štoviše mafijaškim metodama . znači li to da vi koji glasate za bilo koju opciju možete čistog obraza kazati kako ne sudjelujete u tom lopovluku.naravno da ne . vi im samo pridržavate ljestve.oni od toga imaju korist,a vi ?ako ste pametni poslužit če vam ,no ako ste slijepci(a očito jeste) imate u najmanju ruku problem.čemu ta žučna borba za drugoga ako od njega nemaš koristi... |
|
|
|
|
|
|
ma ne,ta priča kola u sdp_im redovima,čiji sam sada agent.tko pogodi njegova opcija dobiva moj glas |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Prema svemu što čitam ispada da ako nema kvalitetnih kandidata MORAŠ izmešu nekoliko zala odabrati manje zlo koje je ipak zlo. Ako ne odeš na izbore, svejedno sudjeluješ u izboru. Ako poništiš listić, svejedno tvoj glas može otići bilo kome. Ako i glasaš, svejedno tvoj odabrani kandidat ne mor pobijediti i tvoj glas može otići onome za koga nisi htio glasovati. Ispada da smo mi građani krivi kad loše izaberemo, a tko je kriv što su svi kandidati loši i mi nemamo zapravo izbora?
Još ne znam koje ću zlo odabrati. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
danas je dan za citate :
“Evolved individuals know that people who are not intuitive can be dangerous to work with, since they are guided solely by the current appearance of things that are in reality, changing. Evolved individuals seek out others who have intuition and vision - a form of intelligence that comes from cultivating the instincts, observing the direction of change, apprehending the evolution of ideas.”
Lao Tzu |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nave je napisao/la: ›
evolution of ideas
|
Uza svu uvidjavnost spram tragicne osjecke politicke zbilje, doista mi je tesko povjerovati da je rehabilitacija Glavasa jednaka evoluciji ideja. Naprotiv, rijec evolucija se u istoj recenici s "Glavasem" moze upotrijebiti jedino uz prefiks "de".
Korak nazad za Osijek. Turobno je zivjeti sa spoznajom da je alternativa jos mracnija. S Vrbosicem 5 koraka unazad [na Bajtu i ekipu], a s Djapicem gotovo beskonacno koraka, odnosno pad na najrcnje dno mracnog zapecka Svemirovog supka..
No, svakako cu izaci na izbore i glasati. Nazalost, moj glas nece biti dan onim zarom i vjerom u bolje sutra kakvima sam se nadao, ali jebiga... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
tik_tik_tik_buuummm Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
tik_tik_tik_buuummm je napisao/la: ›
Gdje su financijska sredstva grada Osijeka i Županije utrošena svih prijašnjih godina kad znamo da se ništa apsolutno ništa osim Gradskih bazena nije napravilo a proračun grada je i prije bio težak nekoliko stotina milijuna kuna?
|
Prije pisanja ovakvih konstrukcija potrebno se barem malo informirati. Ako si se već potrudio učlaniti na forum i napisati ovu muku, mogao si barem pribaviti podatke o proračunima jedinica lokalne i regionalne samouprave, pa bi i sam vidio kakve si nebuloze napisao. Ovako samo kvariš zanimljivu raspravu.
|
Ok, malo sam fulao odnos proračuna li i dalje sam siguran da je mogućnost upravljajna gradskim proračunom puno veći nego li sa proračunom županije. Većina prihoda županije su unaprijed definirana za projekte kojisuu sklopu državnih projekata. Ako sam i pogriješio ne znači da nisi mogao odgvoriti na pitanje po čemu je Bubalo uspješan i koji su to županijski projekti? |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
jel može netko laički objasniti izborni sustav taj.biramo direktno gradonačelnika i zamjenike.isto je tako sa županijom.a šta je sa skupštinama?posebna lista?šta ako se desi da je gradonačelink/župan iz jedne opcije a u skupštini većinu ima druga opcija?čiji glas ima veću važnost? |
|
|
|
|
|
bright Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Manje, više zanimljiva rasprava....svi se bore dokazati da je politička opcija koju su odabrali bolja od one druge....no, jedino HSP do sada ima projekte i ideje koje predlaže za razvoj grada, ostali samo izbacuju žuć. Tako je to kada si slabiji.....a, Vrdoljakovo biračko tijelo i članstvo ode u PM...uostalom na prošlim izborima više su glasova dobili umirovljenici od HNS-a.....pa nek vam bude tih 479 glasova... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|