Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2009. 12:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nisi u pravu @set96
Evo na primjer ja sam glasovao za Bubala-Vrdoljaka-Lovoković a ne za nikakog Glavaša.
Glasovao sam za osječku mladost, poštenje i znanje, za konkretan program i viziju Grada Osijeka koji su oni ponudili (izdvajam dio koji se mene posebno dojmio, a to je sufinanciranje od strane Grada kupnje prvog stambenog objekta)
Glasovao sam za to da na vidjelo izađe Đapićev prljavi veš.
Glasovao sam za bolji Osijek.
I ne samo ja, nego i još jedno 20 ljudi koje znam.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tyler_durden

Ukupno postova: 295
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.05.2009. 13:06 
Naslov:  

set96 je napisao/la :

I treće, ne treba glasovati samo 5% visokoobrazovanih, ali treba uvesti nekakv test za pristup glasovanje (već sam naveo primjesr ranije) i tko ga ne prođe ne može glasovati

De molim te...

oshorny
Ukupno postova: 27
Zabranjen pristup
Post Postano: 18.05.2009. 13:10 
Naslov:  

SNAGA GRADA!!!!!!!!!! Otvaram viski na sred trga
kad Djapic i lopovska kompanija Kradezea(citaj KZD) zauvijek nestane iz nasg lijepog grada!!!
Sad ili nikad!!!!!!!! HSP vise nema sanse!!!!!!
Svi oni koji su glasali za Matkovica i Vrbosica nece sigurno glasat za HSP(jer bi glasali vec u prvom krugu),tako da im je*djebana karijera.....
DO POBJEDE !!!!!!!!! zauvijek SLAVONIJA !!!!!

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 18.05.2009. 13:14 
Naslov:  

Evo čitam sada da Đapić jamči pobjedu Smile

Iskreno, očekviao sam da ću osvojiti oko 30 posto glasova, ali ne i ovako dramatičnu borbu od koje će mi trebati neko vrijeme da se oporavim. Ulaskom u drugi krug počinje jedna potpuno nova borba za Osijek, za koju vam sad mogu jamčiti da ću pobijediti.

recimo_normalan
Ukupno postova: 10
Post Postano: 18.05.2009. 13:55 
Naslov:  

Mislim da je svako napisano slovo uzalud, jer se do sljedećih izbora nitko ničega neće sjećati.

U srdnje škole se mora uvesti političko obrazovanje, spolni odgoj, etika, osnove ekonomike i financija... a tko želi RKT vjeronauk, neka mu.

Ljudi znaju koliko je dana padala kiša po Noi, ali ne znaju kako im ulazi u čmar.

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.05.2009. 14:42 
Naslov:  

ne može bit gore od onog što je bilo u doba kramarića Smile

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.05.2009. 14:53 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Glasovao sam za osječku mladost, poštenje i znanje, za konkretan program i viziju Grada Osijeka koji su oni ponudili (izdvajam dio koji se mene posebno dojmio, a to je sufinanciranje od strane Grada kupnje prvog stambenog objekta)
Glasovao sam za to da na vidjelo izađe Đapićev prljavi veš.
Glasovao sam za bolji Osijek.
I ne samo ja, nego i još jedno 20 ljudi koje znam.

Fraza frazu vija. A već znamo da je prljanje, a zatim vješanje tuđeg veša 90% političkog programa tekila-gerila stranke. Ostalih 10% je noćno djelovanje po ulicama grada. Nek im samo živi TV ekipa+Glas - vječite im veš-mašine.

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 18.05.2009. 14:55 
Naslov:  

Sharon ajde smiri se, vrijeme liječi rane. Tako ćeš i ti brzo preboljeti poraz, vidim da te preosobno pogađa. Tvoj šef se već pomirio sa istinom da je gotov.

I inače, ta tekila-gerila stranka, kako ju ti nazivaš vas je porazila do temelja.
A malo je falilo da ne budete pogaženi do kraja, da je kojim slučajem Matković prošao.

Iako to nije ono što me veseli, naravno, s druge strane drago mi je da hsp stranačka vojska ne preza ni od čega, te i dalje pokazuje svoje pravo lice ovakvim ispadima na rubu živčanog sloma kakav si ti upravo iznijela na forumu.

Na 5-6 mojih navoda tebe pogađa jedino onaj koji će đapića razotkriti kao jednog običnog kriminalca. Razumljivo.

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 18.05.2009. 15:05; ukupno mijenjano 1 put.

scero
Ukupno postova: 82
Post Postano: 18.05.2009. 15:04 
Naslov:  

da je biljana bila pametna koalirala bi sa hdssbom prije 2 godine i to bi vec tada bio kraj za Đapića ali bi se i spasilo dosta gradske love ulupane u sminkanje grada pred izbore a da ne govorim o prodanim zemljistima
Koalicija sa vinkovicem u đakovu sa sobom sigurno nosi podrsku sdp-a sisljagicu ali i bubalu u drugom krugu a sigurno ce i matkovic tu upasti.

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 18.05.2009. 15:07 
Naslov:  

Upravo to scero, ovako je i ona gotova, teško da će ovaj poraz preživjeti kao predsjednica ogranka SDP-a.

Matković teško da će javno podržati đapića, za Vrbošića je svejedno, ali ukoliko ima ozbiljne namjere o prelasku u SDP neće ni on. Ako podrži HDZ u županiji kao i Bajto, i on je politički gotov, praktički prije nego što je i počeo.

Dokaz ovome što govorimo je grad Đakovo. Nisu dopustili nasilno preuzimanje vlasti, te su jedva dočekali priliku da šutnu onog Raspudića nogom u dupe zajedno sa HDZ-om i HDZ-ovskim satelitima HSP-om, HSS-om, HSU-om i HSLS-om.

SDP+HNS+HDSSB, a sve mladi ljudi - idealna kombinacija.

Skidam kapu Đakovčanima!

scero
Ukupno postova: 82
Post Postano: 18.05.2009. 15:12 
Naslov:  

đakovo je zanimljivo i zbog slicnih sminkerskih projekata pred izbore kad je hdzovac dosao na vlast umjesto vinkovica..asfaltiranje,djeljenje laptopa studentima,djeljenje mobitela novinarima i na tisuce plakata nije pomoglo raspudicu da ostane na vlasti iako ce i tamo novi gradonacelnik naci poveci minus u gradskom proracunu..

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 18.05.2009. 15:16 
Naslov:  Re: [izbori 2009.] Rezultati izbora [privremeni, neslužbeni] [04:00]

Samo HDZovcki i HSPovski političari izgleda nisu shvatili da ljudi više ne puše projekte tipa napravit ću vam cestu, tramvajsku prugu, uredit pročelje, kupit autobuse...
Ljudi hoće rješavanje egzistencijalnih pitanja.

Ljudi ne žele novčaniu pomoć nego priliku da NEMORAJU dobivati pomoć.

Ja sam u programu Bubala-Vrdoljaka-Lovoković vidio da tako razmišljaju, i zato im dao svoj glas.

A vidim da ni dobar dio osječana nije popušio 3 kune manje račune za vodu i odvoz smeća kao mega najavljivane antirecesijske mjere.

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 18.05.2009. 15:22; ukupno mijenjano 1 put.

kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Post Postano: 18.05.2009. 15:19 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
kudjaokomtiskokom je napisao/la :
gledala sam da biram manje zlo, ali da to manje zlo uđe u 2. krug..
i mislim da sam dobro izabrala!

byebye, Fatty! Very Happy

no što me više brine je što je tako malo ljudi glasalo.. zar ih stvarno nije briga? Rolling Eyes
Pokazuješ koliko si primitivna, vrijeđaš čovjeka prema izgledu. Đapić je učinio najviše za Osijek, a vi koji to ne vidite, odnosno se pravite glupavima, niste ni zaslužili da vas vodi ponovno čovjek koji zna svoj posao. Bitno je vaše vrijeđanje i lijepi manenken Bubalo... Smile

a što sad ti radiš nego pokušavaš vrijeđati prema izgledu? Very Happy
licemjerje je opasna stvar.

btw. nije mi ni Bubalo zgodan, ali zato Vrdoljak... <3

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 18.05.2009. 19:30 
Naslov:  

Sharon je napisao/la :
Nisam htjela komentirati dok ne budu „konačni“ rezultati ( mislim da se čeka još koji dan, ali to je to).
Lokalni izbori su pokazali/potvrdili kako je osječka lokalna politička scena turbo komplicirana već duže vrijeme – a i ovim izborima se nastavlja.
Bubalo je dobio najviše glasova i to je pokazalo da se uspješnim dugogodišnjim medijsko-propagandnim teroriziranjem etera i odabirom manekena mogu dobiti izbori. No, dobro. Svašta su pokušavali, svih ovih godina to im nije uspijevalo a sad upalilo i – o.k. Ja ne podržavam tu priču, ali volja većine je volja većine. Inače je jako teško bez političkog programa i platforme dobiti izbore, ali ovaj eksperiment je nakon nekoliko propalih pokušaja HDSSB-a da osvoji grad upalio.
Druga stvar koja je izazvala Bubalov dobar postotak je i – Matkovićeva izdaja, koja je razvodnila desnu priču... Da, dobro je prošao na listama za GV i ŽV, ali pitanje je: što je time dobio, kad mu je Đapić nudio više?! Sad će, valjda, biti sretan kao vijećnik županijske skupštine (ili možda iskamči nešto kroz koalicije), a nije mu bilo dovoljno osigurano mjesto dogradonačelnika?! Izdaja je izdaja, a drago mi je da je Bog kaznio pohlepu . Onih 2-3% kojima je popušio 2. krug za Matkovića bi moglo značiti: politička mirovina. Moći će on, možda, koalirati u vijećima, ali obzirom na njegov vrhunski ego – neće biti sretan s tim. Što je napravio? Ostavio više nego što je dobio… 18 godina bacio da bi morao sad još 18 uložiti u ponovni povratak na ono što je već imao. Ime na famoznoj pločici u Kuhačevoj 9 neće vidjeti, a za 4 godine već će biti zaboravljen. Da je ostao s Đapićem – bio bi dogradonačelnik i imao jednako vijećnika u vijećima. Ovako od 2 stvari ima 1. A znamo koliko mu je ona 2. važna…
Đapić je ušao u 2. krug unatoč Matkovićevoj izdaji koja ga je koštala u smislu slabijeg postotka u odnosu na prošle izbore. Ipak ide u 2. krug, a što će donijeti taj 2. krug – vidjet će se. Ja jesam glasovala za Đapića i glasovat ću i u 2. krugu. Obzirom da se u Osijeku glasovi ne mogu prosto zbrajati i sve je nepredvidivo – tko zna što će biti? Cijenim sve što je on kao gradonačelnik napravio za grad. No, ne spadam u Red Carpet publiku kojoj su važne druge stvari. Ostajem dosljedna svom stajalištu. Prati ga loša karma prije svakih izbora: odlaze častohlepni; njemu naprave štetu a sebi niškoristi. Gdje su sad svi ti likovi?
Gradsko Vijeće ima sličnu sliku kakvu je i imalo ovih godina, zakompliciranu Matkovićem koji ne znam što je napravio s tih 5 mandata koje je „oteo“ HSP-u, vidjet ćemo koje su mu namjere. Ako mu je nakon svega dovoljno mjesto šefa Unikoma onda je uspio, ali njegov profil mi ne liči na to da bi on time bio zadovoljan. No, neću se ponavljati…
Ljevica je prošla lošije nego što sam mislila. Vrbošić je bio kandidat vrijedan poštovanja, ali čini se da je predugo izbivao iz grada. A i u medijskim nastupima nije pokazivao onu potrebnu dozu „agresivnosti“ i borbenosti koju političar mora imati. Ipak je on diplomat. Nije za fajt, nego za smirivanje fajta.
No, što je - tu je.

Medijsko- propagandno teroriziranje etera? Koliko je ono Đapić zdrobio milijuna kuna na prošlu kampanju koja je donosila samo par mjeseci vlasti? Dežurni HSP-ovci opet pokušavaju minorizirat Matkovića. Ja ga baš ne volim jer ipak je bio s Đapićem predugo da bi šiljio "novu priču", ali smiješno je kako se pokušava minorizirat njegov uspjeh kako u gradu tako i u županiji, pogotovo kad se uzme u obzir da je on bio sam, a HSP je pokupio i glasove hadezeovaca, kakav bi tek potop bio bez tih glasova. Pitanje koje se postavlja je jesu li građani ovog grada slijepi pa nisu prepoznali "djela, a ne riječi" i pohrlili na izbore ostavit Đapića na vlasti ili ipak vide malo bolje od prosječnog HSP-ovca?

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 18.05.2009. 19:40 
Naslov:  

domba_dgo je napisao/la :
Mislim da je problem oko izbora u Osijeku taj što mlađi ljudi ne izlaze na izbore. I sam sam radio na izborima i uvjerio sam se da je 70% ljudi koji su izašli na izbore stariji od 60 godina, a među njima je veliki dio nepismenih, polupismenih itd. a njih je jaaako lako izmanipulirati. Dosta takvih ljudi drži pokraj kreveta sliku generala Rojsa i misli da je Glavaš jedna dobra duša! Mislim da smo i mi "mlađi" krivi jer nismo znali motivirati ljude oko sebe da izađu na izbore. Pa neka pobijedi bolji, a ne dati ljudima koji gledaju 6 sati dnevno suđenje Glavašu na Slavonskoj televiziji da odlučuju za nas!

Ljudi svašta u bijesu napišu, ali ovo je komedija! trebalo bi poništit izbore jer je bilo puno nepismenih pa oni u biti ni ne znaju za kog su glasali osijek031.com smile A STV gledaniji od državnih televizija Very Happy

Skoči u forum: