Autor |
Poruka |
dvonogastonoga Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
proživio sam rat. bio sam na svim mogućim bojištima, i svega sam se nagledao. černobil sam također preživio. e da, i titanic sam uspio preživjeti. u doba tranzicije bio sam nositelj boljitka, i proeuropskih nastojanja u osamostaljenju i integraciji naše slobodne republike POMPIKE u veliku europsku državu. potpisnik sam ženevske konvencije o ljudskim pravima i jedan od glavnih aktera hrvatskog proljeća. ambasador sam dobre volje pri unesco-u i aktivist za spašavanje tropskih i sutropskih šuma južne amerike i jedan od glavnih protagonista za spašavanje sibirskog tigra.
I u svim tim i takovim aktivnostima nismo susreli ovakvu prevaru, laž i otimačinu. ovako nekontrolirano kršenje pravne države kako samo sinoć doživjeli može se mjeriti jedino sa....ne može se mjeriti!!! 180 kn za 2,5 h čekanja u redu, za topli stock i sinalco kolu, te bijelo vino nekontroliranog uzgoja. od hrane mi se najviše dopala podriguša u umaku od piva. došli smo (nas petorica) u 23:15 (jer prije nismo mogli ući) a izašli oko 00:45 (jer više nismo mogli izdržati). sreća u nesreći je što možemo mokriti stojeći.
na kraju i jedna zahvala. naime, kao što znate, kiša je padala a mi stajali smo mokri do kože. haustore zgrade preko puta nam se činio kao savršena solucija. tamo samo stajali neko vrijeme dok nam grlo nije postalo suho. suhoća grla stvarala je u nama jedan nelagodni filing. odlučismo otići do INE i kupiti si Q-pack za cca 1L=20kn. opet smo bili prisiljeni otići do haustora koji nam je pružio ruku kada nam je najviše trebala. stoga....hvala svim stanarima zgrade koji su nam priuštili zaštitu od prirodnih nepogoda, ini koja nam je omogućila nabavku pića, te ponajviše našim roditeljima koji su nam dali dodatni džeparac u slučaju da organizacija zakaže.
|
uzas!!  moje saucesce! |
|
|
|
|
 |
blup_00 Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Svi ste znali da su karte bile rasprodane tjedan dana prijen nove, pa ste mogli očekivat gužvu na ulazu, a detaljno su pretraživali jer je prije 2 godine bilo dojavljeno da je netko ubacivao tabletice i bila je racija. Glazba i piće je bilo sasvim ok, jedino hrana nije bila neka, al nisam došo na novu godinu žderat. Tak da ne serendajte. |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
doček nove godnine u slaviji
kao i svi razočaran sam sa ulaskom na doček jer stvarno je prevelika bila gužva i nebio bio to problem samo da nije padala kiša ili da su otvorili još par ulaza. za pregledavanje i svako ko se protiv pregledavanja je konj i glupi idiot jer ja neželim da mi ili nekome drugome zasere novu godinu neki idiot koji je ušao ko zna s čime. a da su to mogli bolje izvesti mogli su.
drugo sviđa mi se što je hitna i vatragasci dežurali jer svaka čast na pažnji.
treća stvar radi hrane je bila oke bilo je domaće kobasice, šunke. šunkarica orginalni sir, parizer i mesni narezak salama. takoda nije samo bila podriguša . a što se tiče razbacanih pladnjeva i prolivenog pića na pladnjevim nitko nije kriv osim onih koji su čase tamo stavili ili razabacili meso i ostalo . ali jedno svaka čast na donošenim novim pladnjevim hrane jer mi se to svidjelo a ne sve od jednom .
dalje piće je bilo za očekivati iako ja neznam koja je razlika štose neki bune radi sinalco energy ta sranja su sva ista tako da pijo ga sa votkom zabolim me ali može da nekome okus ne odgovora (a pa dragi moji o ukusima se ne raspravlja )
a što se tiče vina neznam nisam ga pio ali juice jesam i bio je od fructala i malo bolje marke . pivo klasika osiječko takoda je bilo ok. stock cola je oke . nešto što sam malo probao.
glazba je jedini i najveci probelm bio u šatoru je bilo oke do vremena kada su samo tamburaši bili DJ jer te nisu na učili da tamuraši i cro stvari i narodnjaci neidu zajedno. drži se jedne ili malo ubaci drugo a ne 3 stvari .
u kinu je od glazbe DJ prolupao lonce i onaj tehno nije bio potreban mogao je ostaviti malo one stare hitove ili tako nešto i a ne uprskati sa tehnom glupostima i prebacivati iz pjesme dok ona nije zavšila.
gužve na plesnom podiju i u jednom prostoru i drugom nije bilo uopće mogao se plesati kako si htio, a ko kaže da je bilo laže ili je baš htio biti tamo di su se 3 ili četiri ekipe naše i oni bi sada baš tamo . Bio sam na 5 različitih mjesta i svude je bilo mjesta za plesati .
e sada za WC je malo grozno što se nisu sjetlili staviti veći umivaonik koji se sjećam od prošle godine isto nije baš radio isto kao i godine ove . jer ga neko zaštopao kao i prošle godine.
nisam išao u ženski tako da nemogu komentirati
kemiski veceni neželim komenitariti jer to je prema meni samo NUŽNO ZLO.
ali sve u svemo meni je bilo oke. i od ocijene 1-10
dajem 6 |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
znači noktua opet zasrala? |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
@trauma_os, a zašt ti pišeš u muškom licu a u profilu ti piše da si žensko ? |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
sereš li ga sereš..laprdaš li laprdaš, boli me kurac za njihov problem s tableticama i bilo čime drugim, organizacija ne da je zakazala već je ono DEBAKL !!!
samo ću te podsjetit 1 i 20 minuta na kiši, jebe mi se za tabletice, jebe mi se za sve, 180 kn sam dao , za šta ???
ocjena od 1-10
-10 |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
d0nat0r Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Eh, da se malo i ja osvrnem na "famozni" doček u Slaviji. Prvo da napomenem, došao sam iz Slavonskog Broda na doček, i to ne samo ja nego minimalno 10ak ljudi koje znam a koje ne znam neču ni spominjati a bilo ih je.
Došavši u 21:30 na ulaz čeakli smo čitavih sat i pol dok smo ušli. Ušli smo u 23h. Halooooo, na kiši i toj oluji? Zaštitari su radili što su trebali, plaćeni su za to- KRIV JE ORGANIZATOR !
Pa kakva je to crna marketinška agencija "NOKTUA"? koja ne zna napraviti 2-3 ulaza i kada vide je alarmantno stanje pozvati još ispomoć ljudi i svi bi ušli za cca 30 min i manje. Toliko o njihovoj sposobnosti. Koliko sam pokisao ne da se opisati, naravno u odijelu.
Nadalje, unutra je preko 70% bilo maloljetne djece kojima je glavni cilj što brže se napiti (čast izuzecima), špricati pivom, i skakati kao majmun. No, svatko ima svoje veselje, ne optužujem. Samo se pitam ako su redari bili toliko revni u pregledavanju zašto su onda puštali maloljetnike i točili im alkohol??? JOš jedan minus.
Nadalje, glazba je koliko toliko bila u redu, moglo je puno bolje, bez thompsona, bulica i ekipe ali neka.
PIĆE- katastrofa- jefitina votka, pivo, vino da ne pričam. Popio jedan bambus i automatski me počela glava boliti.
Oosoblje za šankom- nikada nisu vidjeli šanka a kamoli radili- dodjem do cure (konobarice) i naručim duplu votku tonic a ona stavi 1.5 dcl votke i 0.5 dcl tonika....halooo, tko te učio praviti piće?
HRANA- zabita u najdalji dio Slavije da sam je skužio tek oko ponoci. Razbacani naresci, narezani kao da je za pse a ne ljude, ispolijevani i tako dalje. A zaštitari fino nalaktili se na grijalice i gledaju. Pa kada ih je bilo toliko zašto nisu malo pripazili na to?
WC - muško sam pa mogu nuzdu obavit stojeci ali ono je brate katastrofa. Vrhunac nečistoce, lokve vode/urina u wc-u, vrata se ne daju zatvoriti, od sapuna i papira ni glasa. Ženski wc nije imao ni svjetla a ostalo neu ni spominjati. U takvim trenucima drago mi je što sam muško. E da ne zaboravim, do wc-a se ide kroz dvorište koje je bilo teško natkriti nekakvom tendom da ne kisnem dok čekam u redu. Još jedan plus, bravo.....
Sve u svemu, jad i očaj. Legalna pljačka ljudi koji su im uredno platili i više od tjedan dana prije dočeka. Takav doček sam mogao i sam organizirati, prvo skupiti sredstva a zatim sve pokupovati i gledati da štp jeftinije prođem.
Inače, nisam upoznat sa radom marketinške agencije Noktua no nemam ni jednu riječ pohvale, mogu samo reći da im je ovo izvrstan marketing "od usta do usta".....ako uopće i znaju što znači ovaj termin s obzirom na organizaciju koju su pokazali.
Neka organizatori budu sretni da ih se ne tuži za povrat novca i pružanje krivih informacija za doček...
Prijašnje dvije godine sam slavio u De Mode-u i imam sve pohvale za njih...ako Noktui trebaju savijeti kako se organizira Nova godina neka pitaju ljude koji oragniziraju u De MOdeu za savijet....hotel od 5 zvjezdica za njih.
I na kraju da ne zaboravim:
ŠATOR- bez ventilacije, nakon ponoći od velikog broja ljudi se počela kondenzirati vlaga i curiti niz šator te kapati na svakih 5-10 metara tako da sam i unutar šatora opet bio mokar, još jedan plus za agenciju "NOktua" i organizatore.
Pitavši konobare i zaštitre tko je glavni u Slaviji na dočeku, nitko nije ništa rekao, naravno od straha da ne bi ispali krivi nego prstu u uho i pitaj dalje. E u pondejeljak zovem Noktuu i tražim povrat novca....
Ukoliko su sposobni kako su dokazali preporučam im da zatvore agenciju i otvore novu agenciju u Afganistanu, tamo barem ljudi nemaju zahtijeva osim bitke za vlastiti život, kruha i vode....
Ugodna vecer |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
@d0nat0r...zato mi je drago što nisam uzalud bacila novac, već sam za 30 kn otišla s dečkomi njegovim bratom do Basiona i tamo smo se predobro zabavljali!  Očekivala sam da će biti jako velika gužva, ali uopće nije bilo gužve, a ni klinaca, tako da pohvale...kao i za odličan odabir glazbe u dijelu gdje se puštao house, club, dance i domaće...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
a ja nisam potrošio ni lipe (osim za večeru) i novu dočeko na poslu
 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Provokator

|
danas sam se čuo s još par ljudi, točnije 20-tak.. razgovarali smo s ocem od jednog, njegov otac je odvjenik, kaže da osnova za tužbu ima i više nego što je potrebno i da ako se više od 10 ljudi udruži da je tužba isplativa, jer je povrat novca moguć s kamatama... tako da im lijepo u agenciju poručujem da će od par ljudi sa sjenjaka i iz donjeg grada dobiti tužbu
p.s. nije tužba zbog novaca, već zbog revolta !
inače oni koji se žele žalit, ovo vam je mail
[email protected] |
|
|
|
 |
glory Ukupno postova: 56 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
tužbu napravit zbog predugog čekanja, ma mislim gluposti! bila sam redar u slaviji na ulazu, za kaos koji je nastao ste sami krivi...naime bilo je 2 ulaza,jedan predviđen za muške drugi za žene..sve je bilo ok dok se nije pojavio stampedo,pogurali ste ogradu i blokirali ulaz namjenjen za žene,što je dovelo do tog da je nastao samo jedan ulaz.. samim time otežan je daljni pretres koji je bio nužan zbog raznih pirotehničkih sredstva,suzavaca i slično. |
|
|
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
POSTALI SMO KAO ZAGORCI SVA VAS BUM TUZIL
Pa sto je to samo tako tuziti ne pada mi na pamet ni za vece stvari
Po meni sve je to napravila guzva kontrola na ulazu sto je trebala da bude.
Bolje kontrola nego da se pofura naoruzanje i neki revoltirani napusteni zaljubljeni balavac sve nas pobije.
Mislim da niti na jednom doceku nije bila organizirana ekipa vatrogasaca polocija i prva pomoc sto je za veliku POHVALAU.
Bila sam svagdje na doceku ali ovo troje nije nigdje bilo,sto znaci da znaju sto je organizacija.
Sto se tice glazbe u kinu(spotovi) cista desetka ave dobro odradjeno s retro spotovima ali kako sam skuzila bilko j dosta mladjih pa se je moralo i njima udovoljiti i pustii nesto novije ali to je mozda bilo sve skupa nekih sat vremena za cijeko vece.
Odabir glazbenih spotova je bio vise nego dobar i naravno umiksan u neki ritam s sitom jacinom zvuka svakoga spota.
Bila sam na jednome kao video partiju jednoga vj(da ga sad ne imenujem nije u redu)alo tamo je jedan spot jaci drugi slabiji i nekakve reklame na spotu,mrv vh1 itd.. sto vamo nije bilo.
Zamjerka sto nije pustio neki set italo disco spotova na cemu sam odrasla uz starijeg brata
Ali boze dragi svatko ima neke pluseve i neke minuse na docek
Pa hrana je bila dobra donosili su se pladnjevi svjezi nonstop a cuga pila sam samo colu s mojim jeggerom tako da ne znam ali sam primjetila da je pivo bilo hladno i limenki
Moj savjet za slijedecu godinu da mozda ne pustaju maloljetnike jer oni naprave krs jedva cekali da se ponapijaju
P svi ostali doceci ne bi smjeli da ih pustaju jer to zakon ne dozvoljava da im se toci alkohol i da ostaju tako dugo vani,mislim da zakon ne dozvoljava |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
tabletice.ahahahah.. znači onaj pretres je zbog tabletica??? u os se četv, pet, sub proda cca tona droge(karikiram)... onaj tko hoće prošvercat će top... Katastrofa doček... DJ? to je za njih strana riječ... ja sam znao da je ponoć jer je u šatoru bio videozid HRT1. jebenog HRT1... nikako odbrojavanje..ništa.... osim što je neka glupača debela pala iza mene..pa me skoro pokosila..bilo je još par urnebesnih situacja... poljubim curu, one neki kreten pijani opizdi u mene..ok..momka sam katapultirao ramenom..al nisam ja došao u Darfur jebote... al škoro uz tuc tuc tuc.... to su oni to popodne radili... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Provokator

|
aha ti si ta.. oke, baš me zanima kako opravdavaš to što si tražila od ženskih da ti otvaraju torbice i lijepo kao pregledavaš torbice, još i ruku zabiješ unutra pa kopaš?
mene da si to tražila poslao bi te u pm, a da sam te poslao u pm bili ušao na doček?
znaš li ti imaš li uopće pravo pregledavat torbice? |
|
|
|
 |
d0nat0r Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Za početak, mislim da bi bilo lijepo da reagira redakcija portala osijek031 te da napiše kratki osvrt na organizirane dočeke i uvrsti komentare slavljenika. Pa neka Noktua dobije malo kritika kakve su i zaslužili organizirajući doček u Slaviji.
Što se tiče tužbe, ako pokrećete slobodno me kontaktirajte na p.m. za kontakt. Ugodan dan |
|
|
|
|
 |
 |
|