Autor |
Poruka |
veritiera Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Malo je zena kod kojih je ratio ispred emocija i vecina takvih riba zlorabi svoju drustveno-kulturolosku poziciju lovine.
|
Ne govorim da muskarci nisu sposobni biti emocialni nego da muskarci gledaju stvari: prvo sa prakticnog pogleda a onda emocionalnog. Lovina, zar nismo prosli kameno doba?[/quote]
zar smo prošli kameno doba????  [/quote]
Znas li ti onaj(!) kad je Bog rekao Adamu da ima dobru i losu vijest za njega!
Dobra je da ce imati dvije glave, a losa da nema dovoljno krvi da s obje istovremeno "misli". |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
dvije glave su, ipak, dvije glave.
više nego jedna, jel...
nismo prošli kameno doba, žene i dalje toljagom vuku muškarce u pećinu... |
|
|
|
|
 |
|
 za ljubav je potrebno dvoje
|
i za raskid je potrebno dvoje. |
|
|
|
|
 |
veritiera Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
dvije glave su dvije glave točno.
i Fata je Fata, al dva put je dva put.
I nije neka logika |
|
|
|
|
 |
|
bolja od one s nedostatkom krvi za obje glave... |
|
|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
ma joj uopće vas ne razumijem, a što je najgore predpostavljam da ste svi ono kao stariji, zreliji,,,,ljubav ovo, ljubav ono, ,,,,pa dobro dal je vama zaista toliko bed biti solo, mislim šta? u čemu je problem,,,,,,da super ok je biti zaljubljen, ali neću umrijet i kukat ako sam solo. pa sve ima svoje prednosti i mane,,,šta vam je' jeste invalidi pa vam treba pomoć za nešto? A iskreno, kontam da vam je toliko bed bit solo bili u bilo kakvoj vezi po bilo koju cijenu....šta folirate...kontam da ste ljudi koji su zaljubljeni u ljubav kao takvu,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
|
ne, nije bed biti solo.
bolje sam nego u lošoj vezi.
p.s. ovdje je malo starijih i zrelijih...
p.p.s. pogotovo je malo zrelijih... |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
fairy, nadam se da je ovo bio samo pokušaj provokacije  ako nije, pomalo te žalim... Tužno je kako netko ljubav može svesti na pojmove "biti solo" i "biti u vezi". Zajedništvo i ljubav su čovjekove iskonske potrebe, a u određenim razdobljima života jače su izražene. Nekome to dolazi prije, a nekome poslije. Možda ćeš i ti to osjetiti kad malo narasteš  Ne kažem da treba pod svaku cijenu biti u vezi ili da je ne biti u njoj nešto loše, naprotiv... ali smatrati nekoga invalidom zato što voli, želi voljeti, priča o ljubavi... nema baš previše veze s pameću. Kad sam već kod toga, mogla bih ovdje vidjeti jednog jedinog invalida i to onog emocionalnog. Ako si se razočarala trebalo bi to biti u osobu, a ne u ljubav. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
fairy, nadam se da je ovo bio samo pokušaj provokacije  ako nije, pomalo te žalim... Tužno je kako netko ljubav može svesti na pojmove "biti solo" i "biti u vezi". Zajedništvo i ljubav su čovjekove iskonske potrebe, a u određenim razdobljima života jače su izražene. Nekome to dolazi prije, a nekome poslije. Možda ćeš i ti to osjetiti kad malo narasteš  Ne kažem da treba pod svaku cijenu biti u vezi ili da je ne biti u njoj nešto loše, naprotiv... ali smatrati nekoga invalidom zato što voli, želi voljeti, priča o ljubavi... nema baš previše veze s pameću. Kad sam već kod toga, mogla bih ovdje vidjeti jednog jedinog invalida i to onog emocionalnog. Ako si se razočarala trebalo bi to biti u osobu, a ne u ljubav.
|
 |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
 |
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jel to samu sebe pokusavas uvjeriti u to ili..?!
Come on, kada te prođe ta coolerska faza, pročitaj si to opet.
I u čemu je problem ako je netko "zaljubljen u ljubav"? van svojih životnih ciljeva, gdje je smisao ako se nemas kome dati (tu ne mislim fizički...), kome pomoći, uz nekoga se osjećati posebno dobro, za nekoga raditi stvari veće nego za sebe, jednostavno-nekoga voljeti...Osim ako si iznimno sebična pa tu ne vdiš nikakvo ispunjenje. Uglavnom, potpisujem Wendyn post, da sad ne citiram njene riječi.
 |
|
|
|
|
 |
fairy
|
fairy, nadam se da je ovo bio samo pokušaj provokacije  ako nije, pomalo te žalim... Tužno je kako netko ljubav može svesti na pojmove "biti solo" i "biti u vezi". Zajedništvo i ljubav su čovjekove iskonske potrebe, a u određenim razdobljima života jače su izražene. Nekome to dolazi prije, a nekome poslije. Možda ćeš i ti to osjetiti kad malo narasteš  Ne kažem da treba pod svaku cijenu biti u vezi ili da je ne biti u njoj nešto loše, naprotiv... ali smatrati nekoga invalidom zato što voli, želi voljeti, priča o ljubavi... nema baš previše veze s pameću. Kad sam već kod toga, mogla bih ovdje vidjeti jednog jedinog invalida i to onog emocionalnog. Ako si se razočarala trebalo bi to biti u osobu, a ne u ljubav.
|
ne, nikako nije pokušaj provokacije, jer nisam osoba koja voli provocirati, čak naprotiv...nemoj me žaliti,,,,,jer ja osobno žalim samo osobe koje su na svijetu same i nemaju nikoga, a to ne znači dečka, muža ili ljubavnika,,,,jer kada nisam u vezi svoju ljubav i pažnju projeciram na prijatelje i roditelje koji mi isto tako vraćaju,,,,da naravno da nam svima treba ljubav i osjećaj zajedništva, ali ako to nisam ostvarila sigurno neću kukat po forumima i uveličavat nešto što nisam mogla ili htjela održati,,,,,,moje pravilo nakon, kako ti kažeš razočaranja: radije ću biti sama nego s bilokim,,,,,,,živjela!!! |
|
|
|
|
 |
fairy
|
Jel to samu sebe pokusavas uvjeriti u to ili..?!
Come on, kada te prođe ta coolerska faza, pročitaj si to opet.
I u čemu je problem ako je netko "zaljubljen u ljubav"? van svojih životnih ciljeva, gdje je smisao ako se nemas kome dati (tu ne mislim fizički...), kome pomoći, uz nekoga se osjećati posebno dobro, za nekoga raditi stvari veće nego za sebe, jednostavno-nekoga voljeti...Osim ako si iznimno sebična pa tu ne vdiš nikakvo ispunjenje. Uglavnom, potpisujem Wendyn post, da sad ne citiram njene riječi.
|
,,,,pa kada ju potpisuješ onda pročitaj i ono što sam njoj odgovorila,,,ne volim se ponavljati,,,,,,,  |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
naravno da ćeš radije biti sama nego s bilo kim, to nitko ovdje nije ni porekao. niti je itko napisao da treba biti s nekim pod svaku cijenu, a još manje biti u depri ako to nisi.
ali nekome tko podcjenjuje ljubav i smatra ju suvišnom je definitivno nešto promaklo uživotu, ili upravo promiče.. |
|
|
|
|
 |
fairy
|
hmmm,ponovno sam pročitala sve, misleći da mi je nešto promaknulo,,,,međutim nije,,,,,opet napisala isto,,,,ne razumijete me,,,,ja ne podcjenjujem ljubav,,,,nego ne razumijem kuknjavu za njom,,,,,,,,,moj zaključak je ponovno: zaljubljeni u ljubav kao takvu i posjedovanje neizmjerne potrebe za pričanjem o njoj,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
je, a rasprava o g-točki i squirtingu ti ne smeta!
ljudi pričaju o svim stvarima koje vole upražnjavati i od kojih se osjećaju dobro  |
|
|
|
|
 |
 |
|