Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
HDSSB-L je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja sam čuo da se Vrkić dogovorio sa glavonjom o koaliciji. Cijeli grad bruji o tome.
pavle99 je napisao/la: ›
audiworld je napisao/la: ›
pavle99 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Al' se ođe praši
|
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!
|
Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama..
|
To si upravu, ali poslije sabora hdSSb_a nekako Vrkić prestao da napada Sultana. Zašto???..Gdje ima dima ima i vatre!
|
|
cijeli grad bruji da je Pecnik Bubalov igrač koji napadajući Vrkića osigurava Bubalu laganu pobjedu.. |
|
|
|
|
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cijeli grad bruji da je Pecnik Bubalov igrač koji napadajući Vrkića osigurava Bubalu laganu pobjedu..
|
HA, HA , |
Zadnja promjena: Miroslav Varga; 18.04.2013. 11:40; ukupno mijenjano 3 put/a. |
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
hihmih je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lega ako ti je pored svih pozitivnih stvari koje Pecnik propagira to problem nemoj glasati za njih i riješena stvar
uvijek ti ostaje Bubi kao opcija on pripada stranci koja radi sve transparentno i za dobrobit gradjana
Đapić ti isto ne odgovara Vrkic jos manje?
Daj se odluci i molim te ne zivi u snovima
ljudi su na ovom forumu za neke kandidate previse sitnicavi i sad kad imaju mogućnost skinutu demone s vlasti traze im dlaku u jajetu!?
tki god dodje but ce bilji od ovih vkadajucuh a ako se pokazu losi i njih cemo na sljedecim izborima maknuti
Pecnik i Varga imaju moj glas i mojih ukucana
uvjeren sam da ce i opravdati povjerenje!
|
Ne pratiš ti lega a lupetaš. Za razliku od većine foruma kojima je Bubi očito superiška ja sam uvijek govorio što mislim o njima.
|
a ti lega ne razumijes cinizam |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Evo već dva dana prošlo. Mogla bi neka naova hdzssb-ova afera. Mislim da se slatkiši čuvaju za kraj.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
Miroslav Varga je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cijeli grad bruji da je Pecnik Bubalov igrač koji napadajući Vrkića osigurava Bubalu laganu pobjedu..
|
HA, HA ,
|
|
|
|
|
|
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo već dva dana prošlo. Mogla bi neka naova hdzssb-ova afera. Mislim da se slatkiši čuvaju za kraj....
|
ljilj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobra stvar sutra: predstavljanje knjige „Društvo umanjene vrijednosti“, autora Viktora Simončiča, koja će se održati u Osijeku, u Klubu knjižare Nova, dana 19.travnja 2013. godine (petak, u 18 sati).
Nakon predstavljanja knjige-druženje s autorom Viktorom Simončičem.
O knjizi: "Društvo umanjene vrijednosti" je osvrt dr. Viktora Simončiča na ozbiljne društvene i gospodarske probleme s kojima je suočeno hrvatsko društvo. Glavna tema je smještena u područje politike zaštite okoliša i gospodarstva , a Simončić piše o malverzacijama, nestručnostima, ogromnim novcima koji se rasipaju na nepotrebne, šarlatanske i neodržive projekte. U knjizi otvoreno piše o ulogama i poslovanjima naših suvremenika i suvremenica, političara i političarki, gospodarstvenog sektora, ulozi nevladinih udruga.
|
Dodao bih da je ova knjiga dijelom i opis kriminala koji se događao u OBŽ vezano uz zbrinjavanje otpada. Gospodin Viktor je konzultant EBRD-a i jedan je od najvećih ako ne i najveći stručnjak za zbrinjavanje otpada. Preporučam svakom da pročita ova dva dokumenta u privitku i jako mi je žao što knjigu nije promovirao kolega Pecnik, kako sam prvobitno s gospodinom Viktorom dogovarao.
Ono o čemu piše gospodin Simončič je naprosto i moj stav i pitanje politke, a ne samo zaštite okloliša. Njegovu knjigu bi prvo trebao pročitati DORH i USKOK u Osijeku. |
Opis: |
Kratki životopis gospodina Viktora Simončiča Zmage |
|
Skini |
Datoteka: |
Letak.pdf |
Veličina: |
991.18 KB |
Skinuto: |
74 put(a) |
Opis: |
Iz recenzije cit:' ...ovu knjigu bi prvo trebali pročitati DORH i USKOK pa tek onda svi ostali....' |
|
Skini |
Datoteka: |
Drustvo umanjene vrijednosti_hf150313.doc |
Veličina: |
276 KB |
Skinuto: |
64 put(a) |
Zadnja promjena: Miroslav Varga; 18.04.2013. 12:39; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
HDSSB-L Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
I ja sam čuo da se Vrkić dogovorio sa glavonjom o koaliciji. Cijeli grad bruji o tome.
Al' se ođe praši
|
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!
|
Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama..
|
To si upravu, ali poslije sabora hdSSb_a nekako Vrkić prestao da napada Sultana. Zašto???..Gdje ima dima ima i vatre!
|
|
|
I ja sam to posumljao Ali iznenadila me cinjenica zasto je gos. Vrkic isao u susjednu BiH po neke kozultacije e to je vec cinjenica!
I jos nesta iste su krvi t.j. Hecegovina i Dinamo im je u srcu! Cinjenica, cinjenica....!!! |
|
|
|
|
|
|
još nešto..Pecnik se koristi istim smicalicama s kakvima se koristio i onaj kojega su mu puna usta..dakle čovjek je platio portalu osijek031 prostor da bi u svom jeftinom politikantskom pamfletu pljuvao po Vrkiću, Đapiću i Bosancu..ŽALOSNO...nije iskoristio plaćeni članak da bi sebe predstavio, svoj program, stranku...NEEEEEE..taj "pravdoljubivi" gospodin plaća oglasni prostor da bi mogao pljuvati po ljudima...toliko o toj poštenjačini Jaroslavu Pecniku...po metodama može ruku pod ruku sa Glavašem...još da nema prostor u medijima, točnije OSTV gdje je svako malo, gdje svaku priliku koristi spominjati Glavaša i napadati ostale kandidate..ne, Pecnik je osjetio potrebu plaćati oglasni prostor kako bi još zeru više pljuvao po konkurenciji..ništa pozitivno, nikakav program, nikakva vizija...samo red Glavaša, red Vrkića,red Đapića pa opet od početka...pa tko tog čovjeka uopće ozbiljno i shvaća..svidio mi se u početku jer je imao hrabrosti javno reći ono što misli ali što sam ga dalje pratio shvatio sam da je Pecnik "zaglavio" u 90tima i da je totalni politički promašaj.. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Osječanin je napisao/la: ›
Al' se ođe praši
|
|
|
|
|
|
I ja sam to posumljao Ali iznenadila me cinjenica zasto je gos. Vrkic isao u susjednu BiH po neke kozultacije e to je vec cinjenica!
I jos nesta iste su krvi t.j. Hecegovina i Dinamo im je u srcu! Cinjenica, cinjenica....!!!
|
Ahahahhah... Prejadno, prejadno! Ovih se metoda ne bi posramio ni Glava! Ja da sam Vrkić meni bi ovo imponiralo... S jedne strane hdzssb ga napada na nivou djece iz 6.c za neke gluparije u koje nitko ne vjeruje pa ni oni sami(brzo su odustali), a s druge ga napada Pecnik koji ne zna upravljati sobom, a ne gradom. Nervoza se uvukla u oba tabora, tj. U hdzssb-u je na maksimumu. Još samo čekam Pecnika da se uključi u raspravu, ako već nije pa ćemo imati na forumu čitavu gradsku i županijsku organizaciju "laburista". Silvija Dološić vam je win-win:))
P.s. Pecnik bolje neka razmisli o razvojnim projektima grada... On i hdzssb jedini vode negativnu kampanju... |
|
|
|
|
|
|
nedavno sam pričao s jednim HDSSBovcem pa smo se dotakli teme tko ima najviše šanse suprostaviti se Bubalu...ja sam rekao da je njima u interesu da u 2. krug uđu Bubalo i Pecnik jer ankete pokazuju da je to za Bubala laka pobjeda ali stvari se mijenjaju ako u 2. krug uđu Bubalo i Vrkić jer Vrkić u tom slučaju ima šanse za pobjedu..i sad mi on postavi pitanje kako to da se očekuju glasovi oporbe vrkiću u drugom krugu a Pecniku ne..pa vrlo jednostavno..Vrkić je u drugom krugu prihvatljiv i hdzovcima, i hspovcima i sdpovcima itd. za razliku od Pecnika koji svojim javnim nastupima odbija tako široki spektar glasova kakav ima Vrkić..a i znakoviti su ovi glasovi na EU izborima..ovi koji podupiru Vrkića dobili su najviše u Osijeku i županiji, 30% dok su laburisti čiji je predstavnik Pecnik dobili smiješnih 5% ili koliko već... |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Upravo tako... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Pannonia Meteo Ukupno postova: 4 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Analiza Pecnika stoji, samo sto nam sve to vrijedi kad rjesenja nema...
Kod nas svatko prebacuje odgovornost na onoga drugoga, uvijek su nam tajkuni i politicari krivi za nasu situaciju, a zapravo smo krivi mi sami, tj. sam narod, jer politicari su odraz drustva u cjelini...
Dok ne promijenimo nas mentalitet, raspolozenje i negativisticki prema svom narodu i zemlji, sto je samo posljedica nezadovoljstva sa samim sobom, tonut cemo sve dublje...
Nama bi definitvno trebala revolucija, ali zato smo prelijeni i inertni. Za pocetak ne bi bilo lose da prestanemo s pljuvanjem svih zivih i nezivih i da u vecem broju odemo na izbore te tamo damo glas malim strankama... Cak i da s tim ne promijenimo nista, bar cemo olaksati savjest i napraviti mali odmak od ove letargije koja vec dugo vlada...
Konacno, da mi netko ponudi mjesto gradonacelnika, ni sam ne znam sto bi napravio jer bi bio na celu grada koji je izgubio vjeru i sve ideale... |
|
|
|
|
|
Silvija Dološić Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ili-ili? Pravo demokratski! Silvija, nije politika za svakoga... U kontaktu ste s tim ljudima? I poduzeli ste što? Vrlo vjerojatno niste u kontaktu s njima i ne znate što biste poduzeli! Vi kao stranka "rada" trebate biti uz radnike, a ne iza kulisa kao nešto raditi! Neki komentar izbora za Eu parlament?( bez obzira na izlaznost itd.) niste se baš "proslavili" u OBŽ i Osijeku.
P.s. Mi definitivno nismo na "ti" i kao što sam rekao nije politika za svakoga!
|
Ti, si ''idealan'' za politiku. Ne bi me ni iznenadilo da si u HDSSB, jer priča koju šiljiš na ovom forumu, je upravo njihova ''politika/retorika''. Čak i oni koji se spuštaju na tvoju razinu odgovarajući ti istim tim tonom, ne bi me iznenadilo da si opet to TI samo pod drugim nickom ))
A na sva ostala pitanja bih ti rado odgovorila. Ako te zanima, dođi na jedan od sastanaka i pitaj me i hvala ti unaprijed.
Uključila sam se na forum s informacijom, da uputim u detalje za nadolazeći program. Toliko od mene za sada. Lijep pozdrav svima! |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Ja sam baš tipični hdzssb-ovac. Branim ih i milujem, Branimire ako čitaš mah-mah! Daj molim te...
Ti i Pecnik u kombinaciji idealan par! Lajanje bez pokrića. A za nekoga tko "puca" na neku poziciju, do koje naravno nećeš doći, si malo previše prepotentna... Ne u političkom smislu jer o tome ne znaš evidentno ništa, već onako karakterno. Drži se ti Miss interneta i nemoj se žestiti, loše je za ten, a onda nema lajkova... Pa-pa
P.s. Osvojili ste cca 5% na izborima.. Kako je to maršal Lesar podnio, je li bilo po "lampi"? |
|
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Silvija Dološić je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Poštovane kolege,
dobrodošli ste svi vi koji umjesto ''pljuvačke'' želite realizirati ideju, imate jasnu viziju i stavove.
odgovaram na sve upite, a glas i savjest ostavite za 19.05.
Lijep pozdrav,
Silvija Dološić
|
Draga Silvija,
želim realizirati ideju, imam jasnu viziju i stav, a savjest ostavljam za 19.5.
Savršeno se uklapam u ono što Vi tražite |
|
|
|
|
|
|
|