Autor |
Poruka |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je_i ga kad je šofer naučio samo iz blata uć u auto
|
|
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Ivan M
Ukupno postova: 18 Lokacija: Belisce Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
sad sam vidio da ja nisam još naišao na ovu temu...
vozim pod BM tablicama već, evo, 7 godina, imam brdo kilometara iza sebe i mogu samo, nažalost, konstatirati da stvarno ima ljudi sa BM tablama kojima je promet jedna žešće zajebana misterija.
(p.s. položio sam i 99% vremena se vozam u OS pa znam o čem se radi) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
bm na štrosiki=smrt,koji su to manevri,jebote led... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Što se tiče vožnje iza BM tablica imam samo loša iskustva, prije par tjedana neki lik iz BM zakočio je ispred mene na kružnom toku jer je puštao lika koji mu dolazi sa desna !!!!!, ali nije ništa bolje niti sa vozačima koji imaju tablice NA isti k...!!!!! |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
najgori su oni s oznakama DJ |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
zendra je napisao/la: ›
Što se tiče vožnje iza BM tablica imam samo loša iskustva, prije par tjedana neki lik iz BM zakočio je ispred mene na kružnom toku jer je puštao lika koji mu dolazi sa desna !!!!!, ali nije ništa bolje niti sa vozačima koji imaju tablice NA isti k...!!!!!
|
A kako znas gdje je ta osoba uopce polozila vozacki.
Ja imam BM tablice i polozio sam u Osijeku. Buraz mi je imao OS a sada ima BM jer se preselio u baranju.
kazes da imas samo losa iskustva jel? a da li se uopce sjecas nekakvih dobrih iskustava? Naravno da ne jer ti takve stvari nisu bitne pa ih ni ne pamtis.
Evo recimo danas me je neki majmun na sred mosta koji ide u blagi zavoj pretekao a nije bilo sanse da vidi ide li netko iz suprotnog smjera.
Taj neko je imao OS tablice...
nema dobrih vozaca, zapamtite |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
ja još uvijek tvrdim da su najnajgori vozači VU registracija...žmigavac valjda u Vukovaru nije obavezan...a ni to da voze samo u jednoj traci...ma ima još tog, svaki dan se iznenadim kako loše voze |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
vlale je napisao/la: ›
ja još uvijek tvrdim da su najnajgori vozači VU registracija...žmigavac valjda u Vukovaru nije obavezan...a ni to da voze samo u jednoj traci...ma ima još tog, svaki dan se iznenadim kako loše voze
|
Nije to ništa, probaj se radnim danom provozati po Vukovaru... Treća ti uopće ne treba. |
|
|
|
|
|
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Igrom slučaja vozim auto BM tablica.Gdje god dođem imam prednost. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ima jedna opel calibra sa BM tablicama... i sviđa mi se ...
no ugl...odakle uopće taj misterij sa BM registracijama,zbog čega su oni loši vozač? ...baš me zanima,a ne znam ... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ima jedna opel calibra sa BM tablicama... i sviđa mi se ...
no ugl...odakle uopće taj misterij sa BM registracijama,zbog čega su oni loši vozač? ...baš me zanima,a ne znam ...
|
Dobar si ,ne odustaješ od calibre... |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
danas isto par klasika:
kod autosounda,mazda mx5,lagano na cestu stao,boli ga kurac,dobro pa je upalio zmigavce.
pa na parkingu kod peveca,mjesto za invalide,jebemu mater jel tako tesko parkirat unutar svojh linija,a ne na pol crte.
katastrofa |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kad imas malo veci auto onda parkiras na pol linije, ondnosno preko 2 parkiralista na parkiralistima trgovackih centara jer se nade gomila budala koje se krenu gurati pored vas... je*o im ... izgrebali su mi taks cijeli auto... ko kreteni otvaraju vrata i uopce ne paze, zato ponekad i ja parkiram preko 2 parkiralisna mjesta i boli me briga |
|
|
|
|
|
|
|