Autor |
Poruka |
@darigogi@ Ukupno postova: 16 Spol: Žensko
|
Lavinia je napisao/la: ›
uf, klišeizirani stavovi djevojaka "bakica". Dotični tip djevojaka naručuje kolu i prijekorno gledaju "opajdare" što potežu iz "flaše" "hmeljev nektar" koji tako fino teče niz uzvrelo grlo... mmm... Baš me briga što će reći neka djeva-konzerva ili pak jednako upakiran momo! Ukoliko vole konzervansom začinjen život, ja ne volim! Volim potezati iz boce (i na ex;) sve čari studentskog života! haha
|
draga moja prvo pročitaj dobro šta sam napisala.spmenula sam mlade djevojke 15-16 godina.i kao što sam rekla svatko za sebe odlučuje kako će se ponašati .
mozda ova djeva -konzerva -bakica kako kažeš izgleda 10 puta bolje nego ti.tako da ne trebaš vrijeđati ako sam iznijela svoj stav.zato smo tu da dajemo svoje mišljenje..... |
|
_________________ suze su najbolji prijatelji.kada te svi ostave ,one se pojave |
|
|
|
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...vjerojatno sam mlađi od velike većine ovdje, ali se ipak smatram onom buntovnom punk rock omladinom, koja brat bratu sada vjerojatno već ulazi u 30-te... ali meni je curu sa pivom od po kile puno ljepše vidjet na nekom koncertu ili kafiću gdje se pušta rock ili tako nešto, nego curu koja pije 0,25 pivu X-marke u Q-klabu gdje trešti žena zmija... kulture su različite, i ne mogu reći da je ova prva cura bolja od ove druge, jer ja kad izađem odem u park, strusim dva tri Q-packa, ili velika osječka od 2 L, i odoh pravit belaja, sve u razinama normale....ali bih radije prišao rockerici sa pun kurac pive, nego cajkarošici sa nečim sumnjivim u čaši... |
|
_________________ Ako snove ne možeš ostvariti u stvarnosti, ostvari ih u snovima!
STIPU GATIBO! |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la: ›
Nemaš ti pojma kako pivo paše iz boce, npr. na bauštelu.
Zamisli curu, radi stolariju, reže rogove za krovište i u pauzi potegne iz boce. Uuuuuu
|
sve je to ništa ako ne podrigne da se konstrukcije tresu |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
sve je to ništa ako ne podrigne da se konstrukcije tresu
|
Pa naravno, kako će drugačije provjeriti sjedaju li rogovi na mjesto kako spada? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
windsong
Ukupno postova: 8 Lokacija: ...somewhere over the rainbow... Spol: Nebitno
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
seven-of-nine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je i dan-danas najdraže sjesti s dečkom na neku klupicu u parku i piti pivo iz boce. A imam 25 godina, završen fakultet, upisan magisterij....pa nek misli ko šta hoće.
|
|
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Što da ne? Dok nije totalno rasturena sve je to za ljude |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
Hrska je napisao/la: ›
...vjerojatno sam mlađi od velike većine ovdje, ali se ipak smatram onom buntovnom punk rock omladinom, koja brat bratu sada vjerojatno već ulazi u 30-te... ali meni je curu sa pivom od po kile puno ljepše vidjet na nekom koncertu ili kafiću gdje se pušta rock ili tako nešto, nego curu koja pije 0,25 pivu X-marke u Q-klabu gdje trešti žena zmija... kulture su različite, i ne mogu reći da je ova prva cura bolja od ove druge, jer ja kad izađem odem u park, strusim dva tri Q-packa, ili velika osječka od 2 L, i odoh pravit belaja, sve u razinama normale....ali bih radije prišao rockerici sa pun kurac pive, nego cajkarošici sa nečim sumnjivim u čaši...
|
istina !!!
jos najgore kad naruce heineken s slamkom unutri mrš! |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
~indestructible~
Ukupno postova: 24 Lokacija: stari most Spol: Nebitno
|
osobno mi je puno gore vidjet curičak sa nekim teškim pićem tipa votke koju će vjerojatno eksat i onda nakon 10 minuta neće znat di je nego kad drži bocu piva..slabije je.pa mi se čini da je to pametnije pijenje...kolko uopće može bit pametno |
|
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
volim i pijem pivo .ebe mi se živo pa nek misli ko šta oče
|
|
|
|
|
|
cruiser
Ukupno postova: 48 Spol: Žensko
|
svatko pije što voli! ! !
ja ga ne mogu piti bude mi loše, ni sama ne znam zašto
znam da je hranjivo , pokušavala sam na silu ali mi bude muka
tako da ne mogu s dečkom popiti pivce za živce nego sam osuđena na sokove i kratka pića |
|
|
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol: Žensko
|
keka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
volim i pijem pivo .ebe mi se živo pa nek misli ko šta oče
|
Ah kako odlučno |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
prvi post pa odmah o pivo!
to se traži; brođanke rules! |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni to nekako nije estetski piti iz boce, ni za zenu ni za muskarca..nebitno sto se pije..pivo ili sok..cak ni limenke..
kad tako nesto vidim, zamisljam mamuze i revolver ..prasinu Eldorada.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
meni je do piva... i cijenim ljude koji će sa mnome popiti pivo... iz flaše ili čaše.
sve ostalo su prenemaganja i snobizam. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
|