Autor |
Poruka |
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
gengsta je napisao/la: ›
Ono glupo povrće što se natječe u kojekakvim sportovima..kad to počne dođe mi da razbijem tv
|
pobjedničkoo povrće bonduueeeeelllllllll haha |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
joj a ona za kinder bueno.. stil-istočni Berlin 89. - bueno znači dobro, razumiješ? a ona s onim buržujima za onu neku novu robnu kuću, kad si nadovezuju rečenice.. oni krmci za Pan-daj još četri Pana.. a ona..-pa te, pa za sve!! za onu paštetu .. yeahhhh |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Amy
Ukupno postova: 39 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
volim reklamu za milka čokoladu kad onaj veeeeeeliki medo padne na dupe u jezero! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja stvarno ne volim reklame tipa Cillit bang, pogledajte samo tu prljavstinu, takvu pecnicu nema ni ortodoksni becar koji pokusava kuhati, a kamoli jedna obicna kucanica iliti domacica. Koga oni zafrkavaju...? WTF??? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
sve reklame vezane za predizbornu kampanju a pogotovo onu od hdz-a s našim kapitenom repke, "ja sam Niko, ja živim van rvacke ko i moj brat, ne plaćam tu nikom ništa al eo Sanader mi je platio da vama bacam muda pod bubrege, glasajte za ADEZE jer oni znaju valjd nešt, jest da nisu ništ pokazali al ajd, i moj brat isto to " |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
sve reklame vezane za predizbornu kampanju a pogotovo onu od hdz-a s našim kapitenom repke, "ja sam Niko, ja živim van rvacke ko i moj brat, ne plaćam tu nikom ništa al eo Sanader mi je platio da vama bacam muda pod bubrege, glasajte za ADEZE jer oni znaju valjd nešt, jest da nisu ništ pokazali al ajd, i moj brat isto to "
|
hehehe...
jooj neznam za kog je to reklama...
al uglavnom neka voditeljica sretne nekog na ulici i pita za kog ces glasati....ovaj nasere tolko toga da ti se povraca...i sad glavni mafijaš na kraju kaže hvala vam |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Monstrum je napisao/la: ›
sve reklame vezane za predizbornu kampanju a pogotovo onu od hdz-a s našim kapitenom repke, "ja sam Niko, ja živim van rvacke ko i moj brat, ne plaćam tu nikom ništa al eo Sanader mi je platio da vama bacam muda pod bubrege, glasajte za ADEZE jer oni znaju valjd nešt, jest da nisu ništ pokazali al ajd, i moj brat isto to "
|
hehehe...
jooj neznam za kog je to reklama...
al uglavnom neka voditeljica sretne nekog na ulici i pita za kog ces glasati....ovaj nasere tolko toga da ti se povraca...i sad glavni mafijaš na kraju kaže hvala vam
|
HNS... čačić i Pusićka... |
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Goran Ivanišević:
u životu mi je uvijek najvažniji bio servis...zato se pouzdajem u aseve dr. ive sanadera...
IDEMO DALJE!!!!
OOOOMMMGGGG |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
a jedna od boljih reklama...ona T-Com za nogomet...ja voolim noooogooomet...čak sam si i tu pjesmu cijelu skinio...predobra je |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
reklame od lige prvaka...su dobre...zato što znam šta slijedi poslije reklama |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...uspijeva me nazivcirati Zlatko Benasic svaki put kad otvorim portal, posten covjek ovo, posten covjek ono....i plavo zuta kombinacija boja...a i njegova slika... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...uspijeva me nazivcirati Zlatko Benasic svaki put kad otvorim portal, posten covjek ovo, posten covjek ono....i plavo zuta kombinacija boja...a i njegova slika...
|
taman otvorim topic nakon sto godina da bi tu nasro sve i svašta o dotičnom poštenom gospodinu kad vidim pretekla me zmijurina. a jebga, evo par kikoša za istomišljenika. i leone miči benašića pod hitno! nema veze što je platio! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Vrhunska reklama za Griotte - mjuza je da se naježiš, a spika fenomenalna.
|
Eh, da, koja je to pjesma? Baš mi je, onak... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|