Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la: ›
ono kad mi je kečap pri kraju,pa kad stisnem sve prdi
|
Jebomater isto to al sa senfom, još gore ak nemam u rezervi ništa... |
|
|
*miss-infernaLia*
Ukupno postova: 55 Spol: Nebitno
|
kad moram svaki drugi dan prat kosu.
kad SVAKI jebeni dan znam ko ce sta rec (stari,stara..nebitno). ko pokvarena ploca -_-
kad kisa pada a moram negdje ic!
kad neko laze :@ :@
i radi stvari u inat
i MRZIIIIM to sto vise nikome ne mozes vjerovat -_-'
mrš |
|
_________________ i'm not trying to be difficult. it just comes naturally. ;] |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
MRZIM SVAKOG ONOG IDIJOTA KOJI JE THE SMITHS NA LAST.FM-U TAGO KAO INDIE !!!!!!!!!!!!! JEBO VAM INDIE SVIMA MATER !!!!!!!!!!! SELJAČINE !!!!!!!!! NEW WAVE KRETENOIDI JEDNI JEBO VAS UF !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Mrzim kad se moji napori da nešto napravim ne cijene, već se nalaze samo greške, a ono dobro što sam napravila nitko ne primjećuje ni pol k..ur..ca.. I više mi je pun k...urac truditi se, i ti svih nečijih očekivanja, i kako ništa što napravim nije dovoljno dobro, i stvarno mi je toliko pun k..urac svega da ću eksplodirat!!!!!!! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kraljeve leda |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
kad mutavi ljudi stanu na crveno na semaforu i ubace u ler,pa kad se upali zeleno,tek onda ubace u brzinu pa krenu,jaooooooo popizdim na to!
gas na zuto!!! |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad mutavi ljudi stanu na crveno na semaforu i ubace u ler,pa kad se upali zeleno,tek onda ubace u brzinu pa krenu,jaooooooo popizdim na to!
gas na zuto!!!
|
uuuu daaaaa.... ili jos gore kad je zeleno a svi stoje, zamracim |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mrzim dječurliju u vlaku i cajke od Virovitice do Đulovca, mrzim što sam opet dobila odbijenicu za super posao i što je posao dobila savršena bivša kolegica sa faksa koja btw. već ima odličan posao. Ubit će me nepravda i živciranje zbog toga. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
mrzim one što pričaju na mobitel dok voze pa mile 30 na sat! mrzim one što bleje okolo a prvi su na semaforu, i dok lik skuži da je zeleno, da mu trubi cjela kolona prođe on i još jedan auto! i mrzim babe što pretrčavaju cestu puževim korakom!!!! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
stripi je napisao/la: ›
mrzim one što pričaju na mobitel dok voze pa mile 30 na sat! mrzim one što bleje okolo a prvi su na semaforu, i dok lik skuži da je zeleno, da mu trubi cjela kolona prođe on i još jedan auto! i mrzim babe što pretrčavaju cestu puževim korakom!!!!
|
Potpisujem sve rečeno! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
... što susjed ne nauči svoje dijete da pas nije igračka
... što se osjećam k'o crna ovca u obiteLji... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
NEKULTURU i primitivizam kod ljudi, bez obzira na zivotnu dob al mislim da je to nemoguce uopce svesti danas na neku normalnu granicu |
|
|
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
mrzim one što ne peru ruke poslje wc-a! halo pa kako možete! |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
mrzim sranja oko sebe iz kojih se ne mogu iscupati, a namecu mi drugi....drustvo, drzava i politika
mrzim to sto ne mogu zaspati i probuditi se na drugom planetu |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mrzim uvjetovanje posla članstvom u političkim strankama, kumstvima i ostalim sranjima. Mrzim ovu kišu i isčekivanje da se nešto dogodi. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|