Autor |
Poruka |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
-xoxo- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a napisao si i da se sam financira od upada...
|
ocigledno ti je tesko shvatit
financiraju se od ulaza
nemora grad dat lovu
ajde malo razmisli sto bi im grad mogao dati a da nije novac, hm, hm |
|
|
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
Nije meni teško shvatiti, pitala sam to jer je u početku bila spika kako grad ne financira više. Jadni oni financiraju sve sami od upada a sad je ipak spika da i grad financira, oke ne kao prije, al to je u redu jer su se prevelike pare "bacale" na taj ufo, odnosno određenima u džep...Sumnjam da bi Bubalo dolazio na presicu samo zato jer je grad ustupio prostor na korištenje... |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
onda ne razumijes politiku
nije bitno jel dodjes tamo di si dao puno ili malo
bitno da si vidjena tamo di cete puno ljudi vidjet, a popularnost ufa je dovoljan motiv da se dodje na presicu |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kako izgleda ta festivalska karta? jel se dobiju tri odvojene karte za svaki dan po jedna ili jedna za sva tri dana? ili pak mozda neka shema sa onim narukvicama? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
clean_ac Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
meni su baš simpa bile one narukvice od prošle godine xD. dakle, ta tri kupona na karti nisu ko prošle godine za bespla cugu jednu, neg kao karte za sva tri dana? ja sam mislila da je sve isto lol, al dobro pa sad znam |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Evo ovako jedno pitanje, na plakatima po gradu piše kako će prva grupa nastupiti u 18:00 dok na stranici UFO-a i ovdje na Osijek031 piše kako prva grupa počinje u 17:30.Zanima me koji je podatak točan? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
Evo ovako jedno pitanje, na plakatima po gradu piše kako će prva grupa nastupiti u 18:00 dok na stranici UFO-a i ovdje na Osijek031 piše kako prva grupa počinje u 17:30.Zanima me koji je podatak točan?
|
Vjerojatno nijedan |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
zamijenio si, na plakatu piše 17.30, drugdje 18.00
točan je ovaj da počinje u 18.00 i nema kašnjenja...na plakatu piše 17.30 zato što su od tada otvorena vrata festivala...
Kašnjenja ne smije biti, zato što je tako posloženo, da se ima dozvola do dva, i ako želimo da svi odsviraju, mora početi na vrijeme... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
zamijenio si, na plakatu piše 17.30, drugdje 18.00
točan je ovaj da počinje u 18.00 i nema kašnjenja...na plakatu piše 17.30 zato što su od tada otvorena vrata festivala...
Kašnjenja ne smije biti, zato što je tako posloženo, da se ima dozvola do dva, i ako želimo da svi odsviraju, mora početi na vrijeme...
|
Ma skužio sam da sam zamjenio kada sam već postao,a pošto ne mogu promjenit onda sam ostavio
E hvala na informaciji,i mislio sam da neće biti kašnjenja jer je vremenski ograničeno a puno je bendova. |
|
|
|
|
|
Jupi123 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Prodajem dvije festivalske ulaznice , nažalost ne mogu biti za vikend tu ... CIJENA 130 kuna za obje u kompletu ... 70 za jednu kartu na broj 0992317438 |
|
|
|
|
|
Skeletor Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Dakle, sinoć mi je tijekom UFO-a ispao mobitel, Nokia xpress music, stara neke tri godine...ak je netko naišao na nju nek javi...crn mobitel, totalno old school i pohaban...svi kontakti su mi na kartici pa ono...pliz |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Copy- Paste sa face-a
VAŽNO! VAŽNO! VAŽNO!
Razglasite svima!
Zbog iznenadnih komplikacija oko njihovog prijevoza The Decapitated će nastupiti 22.40-23.50.
Dotad je raspored isti, a nakon njih nastupaju Blankfile, E.N.D, te Mass Hypnosis.
Sve željne dobre zabave pozivamo da ostanu uz odlične bendove do kraja,naravno uz Osječko |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
-gossip.girl- Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ja se onda ispricavam, jer nakon tog saznanja prije koju godinu da bendovi placaju da sviraju a i grad financira, prestala sam dolazit...
naime za jukica sam par puta radila nesta i covjek je veliki govnar tako da ajd bar nesta pozitivno u tome da nema vise veze s tim
Ovaj komentar je za mene čista sramota,gledajte ja poštujem svačije mišljenje ali kada ljudi pljuju po poštenim ljudima (kojih je u ovo vrijeme vrlo malo u ovom gradu) to mislim da nije uredu.s dotičnim gospodinom sam radila brojne sjajne projekte i mislim da nikad nikog nije prevario jer svaki put kada je trebao isplatiti neke pare uvijek je isplaćivao na vrijeme i po dogovorenoj cifri i nikada nikog nije prevario i sebi pare strpao džep tako da vi što pričate,a neznate mogli bi se sramit |
|
|
|
|
|
america Ukupno postova: 96 Spol: Nebitno
|
Potpisujem obranu za gosp. Jukića. Moj brat je u više navrata preko studentskog radio za čovjeka i uvijek bio prezadovoljan. Ponekad je plaćanje malo kasnilo, ali nikada nije izostalo (za poslove za koje je trebalo dobrano podmetnuti leđa dobio je i extra lovu).U isto vrijeme, radio je za mnoge organizatore u Osijeku koji mu nikada nisu isplatili dogovoreno (iz pristojnosti neću imenovati, za razliku od mis xoxo). |
|
|
|
|
|
|
|