Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dani prvog hrvatskog piva 2010. - [Galerija 031]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
burex
Ukupno postova: 149
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2010. 20:16 
Naslov:  Re: Dani prvog hrvatskog piva 2010.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

curaxyz je napisao/la (Pogledaj post): › a bar da su napravili bar jedan dan i doveli majke Smile)))

Ma baš nam treba onaj nadrogirani kroner Bare... Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ian_McKaye
Ukupno postova: 96
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.09.2010. 0:23 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): › I nije na pivovari da odrađuje evente, vec na agencijama, a na njima je da proizvedu sto bolje pivo i dobro ga plasira.

Ovo je vrlo vjerojatno jedan od najsuvislijih komentara u ovoj temi!

Što se samih Dana piva kao manifestacije tiče, to je događanje u organizaciji osječke pivovare koja je dioničko društvo, poslovan subjekt koji gleda na vlastiti profit i kao takva ima potpuno legitimno pravo organizirati što hoće, kako hoće, kada hoće i u suradnji s kim god hoće. Evidentno im je manji organizacijski trošak na tamburicama, a zarada jednaka (ako ne i viša) kao i na višestruko skupljim mainstream/rock zvijezdama. Gledano s te strane događaj u ovakvom, sadašnjem, aranžmanu opravdava ekonomsku isplativost i oko toga se sve vrti.
S druge strane, očito su odlučili Dane piva i samo Osječko učiniti prepoznatljivim po slavonskim simbolima i slavonskoj tradiciji, a tamburica je upravo to. Njihov proizvod, njihovo potpuno pravo...
E sad, to što je jednako tako nepobitna činjenica da su Dani piva kao manifestacija ime i ugled izgradili kao rock događanje, to svakako rokerima i "urbanoj" ekipi daje za pravo da izraze nezadovoljstvo, ali opet...privatno vlasništvo! Pivovarin proizvod, njihov izbor. Dok god je događanje financijski isplativo, nitko neće previše žaliti za minulim vremenima.
Međutim, tu se opet vraćamo na uvodni dio mog posta i citat koji je obilježen...ako mogu iznjeti osobni, subjektivni, sud, onda svakako moram reć' da je uopće koncept i sama organizacija Dana piva kao takvih jedan iznimno šarlatanski odrađen drlog, kao i puno drugih stvari u ovom gradu. Ne pričam o ovogodišnjem događanju konkretno, nego o dobrih zadnjih nekoliko godina. Da se istog posla, znači identičnog ovog događanja, s potpuno identičnim izvođačima (dakle, ne pričam o ukusima...tamburicama, rocku, elektru), prihvati jedna stručna pravna osoba iliti agencija za marekting i organizaciju događanja, isti ti Dani piva bi bili nemjerljivo kvalitetnije i profesionalnije odrađeni, a samim time je izgledno da bi bila i značajno veća posječenost.
Budimo iskreni, to je jedan veliki Cirkus Kolorado, nevezano pričamo li o tamburicama ili rock godinama koje su iza nas...ali to je već druga tema, pa se neću puno zadržavat, pogotovo što će 99% sudionika ove rasprave vatru rigat na ovaj dio posta.

Uostalom, sudeći po prošloj godini mislim da je pivovara vremenskim periodom odlučila odvojiti "seljački" od "urbanog" programa. Prošlogodišnji Dani piva su također bili isključivo u znaku tamburice, dok su 'rokeri' i ostali na gotovo identičnoj lokaciji dobili Božićnu pivnicu uz Osječko na kojoj su nastupali Tony Cetinski, Crvena Jabuka, neki DJ-evi i nesjećamseviše tko sve točno od izvođača...
Ako u pivovari i za to imaju računicu, to je opet njihova stvar, zar ne?!

Svatko kome se ne sviđa neće posjetit, uvijek može svoje negativno razmišljanje na sav glas i na sva zvona ispucat na drugim mjestima. Koliko god čobanski i to bilo, to je upravo ono što ću ja učiniti! Nitko me ne sili na lijevu obalu Drave tih pet ili koliko već dana...

We Love Music Osijek
Ukupno postova: 22
Post Postano: 21.09.2010. 19:38 
Naslov:  

[quote="Ian_McKaye"]
avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): › I

Uostalom, sudeći po prošloj godini mislim da je pivovara vremenskim periodom odlučila odvojiti "seljački" od "urbanog" programa. Prošlogodišnji Dani piva su također bili isključivo u znaku tamburice, dok su 'rokeri' i ostali na gotovo identičnoj lokaciji dobili Božićnu pivnicu uz Osječko na kojoj su nastupali Tony Cetinski, Crvena Jabuka, neki DJ-evi i nesjećamseviše tko sve točno od izvođača...
Ako u pivovari i za to imaju računicu, to je opet njihova stvar, zar ne?!

S ovim projektom Pivovara nema nista, osim sto je dala sator i 20% rabati na prodano pivo!!

CIJELI PROJEKT JE WLM TEAM odradio s svojim novcem od izvodaca pa do bine, zvuka i rasvijete!!

WLM team

FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.09.2010. 19:42 
Naslov:  Re: Dani prvog hrvatskog piva 2010.

zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › od ovih festivala koje ste nabrojali jedino je SAFT (udegas) bio besplatan ali ga je naša gradska vlast uništila. zanima me dali će i ovu narodnu zajebanciju u 1 ujutro prekinuti..

Nije ni on ove godine Wink

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.09.2010. 21:41 
Naslov:  

jel se mora imat butra za tram party? Smile Smile Smile

Ukupno postova: 85
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.09.2010. 22:50 
Naslov:  Re: Dani prvog hrvatskog piva 2010. - program

u koliko je sati Orient Expresto?

22. rujan 2010. [srijeda]
Atrij: koncert grupe Orient expresto

Orient expresto fantastičan je spoj ethna i klasike a njihovi nastupi osim virtuozne izvedbe, slušateljima nude izvanredan doživljaj prštave energije koja osvaja.
Izvođači: Kristina Bjelopavlović – glasovir, Borna Šercar – udaraljke (flashofon s bocama Osječkog piva), Matej Meštrović - glasovir

BrunCHI
Post Postano: 21.09.2010. 22:56 
Naslov:  Re: Dani prvog hrvatskog piva 2010. - program

u koliko je sati Orient Expresto?

22. rujan 2010. [srijeda]
Atrij: koncert grupe Orient expresto

Orient expresto fantastičan je spoj ethna i klasike a njihovi nastupi osim virtuozne izvedbe, slušateljima nude izvanredan doživljaj prštave energije koja osvaja.
Izvođači: Kristina Bjelopavlović – glasovir, Borna Šercar – udaraljke (flashofon s bocama Osječkog piva), Matej Meštrović - glasovir

echoes

Ukupno postova: 345
Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
Post Postano: 22.09.2010. 13:11 
Naslov:  

nek netko već napiše nešt za ovaj orient expresto, i mene zanima!hoću čuti flašofon! u kolko sati?

Ukupno postova: 431
Post Postano: 22.09.2010. 13:27 
Naslov:  

ma ja jedva čekam šetnjicu

BrunCHI
Post Postano: 22.09.2010. 16:07 
Naslov: Cool Re: Dani prvog hrvatskog piva 2010. - program

ako mene puste na trenutak pored tog flašofona podići ću im cijelu "klavijaturuu" za oktavu gore Razz

trauma_os

Ukupno postova: 816
Post Postano: 22.09.2010. 19:04 
Naslov:  

Jel se zna možda cijena piva ?

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 22.09.2010. 19:06 
Naslov:  

trauma_os je napisao/la: ›

mislim da je spomenuto nekakvih 8 kn

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
trauma_os

Post Postano: 22.09.2010. 19:15 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la: ›
trauma_os je napisao/la: ›

mislim da je spomenuto nekakvih 8 kn

0,5 ili 0,33 ? Embarassed

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 22.09.2010. 19:28 
Naslov:  

0,5 Smile

SVI SMO MI VUCO
trauma_os

Post Postano: 22.09.2010. 19:30 
Naslov:  

MissTake je napisao/la: ›
0,5 Smile

Wuhuuuuu Juuupiii osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: