Autor |
Poruka |
We Love Music Osijek Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
[quote="Ian_McKaye"]
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I
Uostalom, sudeći po prošloj godini mislim da je pivovara vremenskim periodom odlučila odvojiti "seljački" od "urbanog" programa. Prošlogodišnji Dani piva su također bili isključivo u znaku tamburice, dok su 'rokeri' i ostali na gotovo identičnoj lokaciji dobili Božićnu pivnicu uz Osječko na kojoj su nastupali Tony Cetinski, Crvena Jabuka, neki DJ-evi i nesjećamseviše tko sve točno od izvođača...
Ako u pivovari i za to imaju računicu, to je opet njihova stvar, zar ne?!
|
S ovim projektom Pivovara nema nista, osim sto je dala sator i 20% rabati na prodano pivo!!
CIJELI PROJEKT JE WLM TEAM odradio s svojim novcem od izvodaca pa do bine, zvuka i rasvijete!!
WLM team |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
od ovih festivala koje ste nabrojali jedino je SAFT (udegas) bio besplatan ali ga je naša gradska vlast uništila. zanima me dali će i ovu narodnu zajebanciju u 1 ujutro prekinuti..
|
Nije ni on ove godine |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
|
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
u koliko je sati Orient Expresto?
22. rujan 2010. [srijeda]
Atrij: koncert grupe Orient expresto
Orient expresto fantastičan je spoj ethna i klasike a njihovi nastupi osim virtuozne izvedbe, slušateljima nude izvanredan doživljaj prštave energije koja osvaja.
Izvođači: Kristina Bjelopavlović – glasovir, Borna Šercar – udaraljke (flashofon s bocama Osječkog piva), Matej Meštrović - glasovir |
|
|
|
|
|
|
u koliko je sati Orient Expresto?
22. rujan 2010. [srijeda]
Atrij: koncert grupe Orient expresto
Orient expresto fantastičan je spoj ethna i klasike a njihovi nastupi osim virtuozne izvedbe, slušateljima nude izvanredan doživljaj prštave energije koja osvaja.
Izvođači: Kristina Bjelopavlović – glasovir, Borna Šercar – udaraljke (flashofon s bocama Osječkog piva), Matej Meštrović - glasovir |
|
|
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
nek netko već napiše nešt za ovaj orient expresto, i mene zanima!hoću čuti flašofon! u kolko sati? |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
ma ja jedva čekam šetnjicu |
|
|
|
|
|
|
ako mene puste na trenutak pored tog flašofona podići ću im cijelu "klavijaturuu" za oktavu gore |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Jel se zna možda cijena piva ? |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
trauma_os je napisao/la: ›
Jel se zna možda cijena piva ?
|
mislim da je spomenuto nekakvih 8 kn |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
trauma_os
|
tamna strana je napisao/la: ›
Jel se zna možda cijena piva ?
|
mislim da je spomenuto nekakvih 8 kn
|
0,5 ili 0,33 ? |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
trauma_os
|
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
0,5
|
Wuhuuuuu
|
ak je ko prošle godine nemoš se nazujit ni od 4 piva, a popit 8 su već problemi logističke prirode : ) |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
trauma_os
|
Uvijek postoji konzum i dvoguza |
|
|
|
|