Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68037 Spol: Nebitno
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
kyx je napisao/la: ›
treba i neki drum and bass/ hip hop! šator podići,tako da i mi koji ne volimo uske hlace i starke,mozemo uzivat!
|
Ja obicno i na drambu dođem u uskim hlačama i starkama. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
max payne Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[uklonjeno],pa dovedite vise demo bandova,ucinili bi uslugu i njima i nama i sebi!!!kakav jole i k...c |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel se ista zna oce li biti uopce oljma ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...
Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...
Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu...
|
nemojte mi samo nesto jako dobro iduci petak iaeste organizira disko party
ah vidim radionice najs |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
eddie Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
dobro jel ima negdje službeni program za pogledat na NET-u jer ovi ovdje pišu pizdarije,Hladno Pivo svira ČETVRTOG a ne DRUGOG |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Imali su presicu i izbacili su program i podijelili brošure po STUCu za vrijeme ručka, ja ga imam kod sebe, imam i skeniranog, ali iz određenih razloga ga neću objaviti dok ne bude službeno objavljen, što bi, da su oni sposobni, a nisu, već bilo obavljeno prije svega na ovom portalu. Čisto iz tog razloga neću raditi nešto što je njihov posao.
Što se tiče alternativnog OLJMa, on počinje u srijedu 3.6., a program će biti objavljen u subotu iliti prekosutra... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
|