Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
slušajte radio Mačkamamu, samo rock 'n'roll.
http://mackamama.youstream.fm/ |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
dan darivanja krvi na odjelu za trans. - niti jedna vijest niti rijeci hvale nigdje, ali dan je protekao super
ako netko zna nesto o sutrasnjem druzenju u donjem gradu nek se javi
pozz svima koji su darivali krv danas |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...još jedna nagrada Zvonimiru Juriću (moja preporuka: pogledati "Tvrđa" i "Nebo ispod Osijeka):
"Crnci" nagrađeni |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Baš je bio dobar dan!
I baš sam sretna što voLim! =)
i još me drži euforija zbog 4 iz matematike hehehe |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Eh da, još danas i sutra na praksu za viličara i onda će mi sutra na kraju radnog vremena zvoniti mobitel i javiti će se šef i reći da je pročitao moju zamolbu i da u ponedjeljak dođem raditi...
(nadam se) |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eh da, još danas i sutra na praksu za viličara i onda će mi sutra na kraju radnog vremena zvoniti mobitel i javiti će se šef i reći da je pročitao moju zamolbu i da u ponedjeljak dođem raditi...
(nadam se)
|
Držim fige! |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sad ću popit kavu sa sekom i zapalit cigaretu i slušam pjev nekih jutarnjih ptičica |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Zadnje tri noći sam se toLiko ispLesaLa da jedva hodam xD predobro je biLo! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
d_grassa je napisao/la: ›
Sad ću popit kavu sa sekom i zapalit cigaretu i slušam pjev nekih jutarnjih ptičica
|
pušenje ne spada u kategoriju pozitivnih vijesti |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
123456 je napisao/la: ›
d_grassa je napisao/la: ›
Sad ću popit kavu sa sekom i zapalit cigaretu i slušam pjev nekih jutarnjih ptičica
|
pušenje ne spada u kategoriju pozitivnih vijesti
|
I mislim da spada u topic "Što trenutno radite?". |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|