Ma ŽIVJELI DANI PIVA UZ TAMBURAŠE!!! Mi ćemo se zabavljat uz Osječko i tamburice do 3 ujutro, a vi ostanite kod kuće i čekajte svoje koncerte, po kojima kad budu, mi NEĆEMO pljuvat!!!!
DrugsBunny je napisao/la: ›
Evo još jedne nadasve urbane i alternativne osobe koja ne razumije (a niti se ne trudi razumijeti) nešto što nije njeno, već tuđe.
Još jednom, ne razumijem po čemu je rock stage toliko bolji od tamburica, većina koja sluša jedno više manje ne voli drugo, ali na ovom topicu nisam vidio niti jedan post(osim moga) kojemu je više manje svejedno/drago što kojekakvi propali bendovi neće svirati više.
Jedino što bi trebalo biti žalosno je smanjenje programa, ali da pljujemo po nedostatku, e to tako već ne ide.
Ako se svi smatraju toliko izvrsnim organizatorima, menadžerima, ekonomistima ili čime već slobodno sami organizirajte svoj neki festival pa da vas vidimo.
Btw Stella1989 je čak toliko urbana i alternativna da koristi izraz "brukati se", loše.
A što bih trebala? Paziti na kvazi pravopis pa pisati ''osramotiti se'', umjesto ''obrukati''??
Ne koristim inače riječ ''obrukati'', jer mi zvuči k'o iz onih glupih cajkaroških pjesama...
Htjela sam napisati koliko je bad što su sa onog raznovrsnog programa spali na tamburice i to kod Katakombi...pa di će ti babci ić' do tamo, ne mogu napravit 3 koraka do bolnice pješke i žale se kako im tramvajska stanica nije ispred staračkog doma ili kuće, a ići će sve do Katakombi, hahaha...hoće GPP možda uvesti poseban bus za njih tih par dana? Hehe
Svatko ima svoje običaje, ali po mom mišljenju bolje da nisu ništa organizirali, nego ovako pa da ljudi samo pljuju po njima...Njima je stalo samo do šuške, a ne do nekakvog kvazi ugleda...
I da...svima onima koji toliko hvale tamburice...kontam da ste 100% pljuvali po njima u društvu, a sad ih svi kao brane...zabavljajte se koliko hoćete, ali najviše ljudi bilo je na onim koncertima i to mi nitko ne može reći da nije. Volim i ja poslušati koju tamburašku, pa tko ne voli? Samo...razočarala sam se ove godine...a i još puno ljudi koji i ne postaju na osijek031.
Zadnja promjena: Stella1989; 29.09.2009. 12:08; ukupno mijenjano 2 put/a.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Prvo, svaka čast pivovari na organizaciji dana piva!
Drugo, vi svi koji ste popljuvali program koji bi tamo trebao biti održan recite mi samo jednu stvar: a što vi slušate??
Pametni ljudi, a uvjereni ste da pripadate toj skupini, znaju da su ukusi različiti!
Žalosno je što sad čitajući ovo sam puna saželjenja prema vama jer me zanima biste li tako reagirali da dovode cajkaroše i da prave takve cirkuse po gradu (što smo već imali prilike vidjeti!).
Sramotno je što se u srcu Slavonije neki primitivci odvaže pljuvati po izvornim nam pjesmama iz ovog dijela Hrvatske!
Nije namijenjena ljudima čije mišljenje nema nikakvu intelektualnu osnovu i koji jedino što mogu raditi je pljuvati po svemu bez konkretnih argumenata.
De pogledaj malo one prva postove i tko je tamo pljuvao po kome...sve su nazivali seljacima, čobanima...ja nisam...i tko tu sad nema intelektualnu osnovu..?
Ti imaš svoje mišljenje, ja ga poštujem kao takvo, ja imam svoje i opet dobro! Nisam zlobna ili stupid ako izrazim svoje nezadovoljstvo zbog nečega što sam zaista voljela. I nisam vrijeđala ljude da im je intelekt, argumenti i ostalo na niskoj razini (a da sam htjela, mogla sam - jer je bilo svakakvih postova), pa ti savjetujem da ni ti to ne radiš.
Moji prvi postovi su nastali prije tvoga pojavljivanja u ovoj temi, a i postovi koji su upućeni tebi svakako mogu biti namijenjeni i drugima koji se u istima mogu pronaći, meni ne smeta.
Nisi direktno vrijeđala da si rekla nekom "Xy-onu" sa foruma "ti si to i to", ali tvoji komentari, šale ili što god je to već trebalo biti koji su bili upućeni starijim ljudima (ili bolje rečeno babcima kako si ih ti nazvala) su u najmanju ruku bili nepristojni, a ostalo ne bih želio komentirati. Imaš li takvo mišljenje i o svojim roditeljima možda?
Ispričavam se ako sam te možda dublje povrijedio svojom reakcijom, to joj nije bio primarni cilj već sam na pristojniji način želio reć da pišeš totalne budalaštine.
Dakako da možeš izraziti svoje nezadovoljstvo, to svi mogu u nekoj određenoj mjeri, ali ja stvarno ne razumijem što određeni pojedinci zahtijevaju od Osijeka. Pa mi smo grad od brat bratu 100 000 stavovnika, a država nam ima svega zaokružimo na 4,5 milijuna stanovnika. Ali ipak, usprkos lošim statistkima, u osijeku se nađe zabavnog sadržaja za sve, manifestacije tipa: UFO, dani piva, koncerti na trgu preko ljeta su potpuno besplatni! Onda su to još i pannonian, norijada koji dovode popularne bendove, doduše to se plača, ali cijena je za to stvarno sitnica. Naravno, ne moram ni pričat o redovnim koncertima i događanjima u klubovima tipa mini teatra ili oxygena.
Ali ni to nije sve(zvučim kao iz neke reklame), prije koji mjesec je Laibach svirao u Osijeku! Laibach! Znači sa vremena na vrijeme dođu i veće "face" svirati ovdje. Imali smo, ako se ne varam, sada nedavno i Hladno pivo i Zabranjeno pušenje, ali nažalost ne znam koja je to manifestacija bila niti detalje oko upada i slično. A sada će nam uskoro doći i Vibrators, a bili su i UK subsi u Unitedu. Zatim raznorazni koncerti u vegi...
Nakon svega nabrojanog (od čega je velika većina besplatno, a za ostale je cijena smješna) ljudi se usude žaliti kako je Osijek trul grad i kako se nikada ništa ne događa. Što ljudi očekuju? Da će im svaki vikend dolaziti njihovi najdraži izvođači i svirati pjesme koje oni žele?
slavonjara je napisao/la (Pogledaj post): ›
Dakle,tamburice su primitivizam za seljačine,a let 3 i belfast food su okupljali mladu,urbanu,inteligentnu publiku....
Pitam se gdje je onda ta publika bila kad su Let 3 svirali u Unitedu? Vjerovatno pili po parkovima i kukali kako neće dat 60 kn za Let 3 kad će ih svejedno bespla gledati na UFO,Danima piva i sl.
Ne znam,ja bi rađe pio s seljacima na tamburama,nego bio s tom kvazi urbanom i alternativnom mladeži koja je svaki dan visila u tom šatoru na bespla koncertima,ali npr.u Teatar ili United nije nogom kročila.
Upravo to. Još se sjećam rasprave gdje je ekipa rezonirala "Zašto bih da 60 kuna za Let 3 u Unitedu kad ih mogu besplatno slušati na Danima piva?".
I točno se sjećam svoje argumentacije - da kada nešto plaćaš pokazuješ da to cijeniš, te da time i pokazuješ koliko je taj izvođač poželjan. I da plaćanjem benda kojeg voliš osiguravaš njegov ponovni dolazak. Ali ekipa je rađe popila 2-3 piva više.
A sponzori dovode bendove u skladu sa svojim mogućnostima. Pošto je pivo 5 kuna - bit će ljudi koliko im srce želi, u svakom slučaju.
Bilo kako bilo - baš mi je drago. Neka ovo bude lekcija onima koji misle čitav život klošariti, a biti urbani i kul. Kulturnu&umjetničku sudbinu ovog grada će odrediti oni koji su za istu tu kulturu i umjetnost spremni platiti, a ne oni koji skidaju ultrakul glazbu besplatno s interneta.
Stella1989 je napisao/la: ›
A što bih trebala? Paziti na kvazi pravopis pa pisati ''osramotiti se'', umjesto ''obrukati''??
Ne koristim inače riječ ''obrukati'', jer mi zvuči k'o iz onih glupih cajkaroških pjesama...
Htjela sam napisati koliko je bad što su sa onog raznovrsnog programa spali na tamburice i to kod Katakombi...pa di će ti babci ić' do tamo, ne mogu napravit 3 koraka do bolnice pješke i žale se kako im tramvajska stanica nije ispred staračkog doma ili kuće, a ići će sve do Katakombi, hahaha...hoće GPP možda uvesti poseban bus za njih tih par dana? Hehe
Svatko ima svoje običaje, ali po mom mišljenju bolje da nisu ništa organizirali, nego ovako pa da ljudi samo pljuju po njima...Njima je stalo samo do šuške, a ne do nekakvog kvazi ugleda...
I da...svima onima koji toliko hvale tamburice...kontam da ste 100% pljuvali po njima u društvu, a sad ih svi kao brane...zabavljajte se koliko hoćete, ali najviše ljudi bilo je na onim koncertima i to mi nitko ne može reći da nije. Volim i ja poslušati koju tamburašku, pa tko ne voli? Samo...razočarala sam se ove godine...a i još puno ljudi koji i ne postaju na osijek031.
Ajd objasni zašto je bolje da nisu ništa organizirali? Šta je jedino rock glazba pogodna za dane pive, sve ostalo je primitivno? I čisto me zanima kakvo ti imaš društvo kada si dižete ego pljuvanjem po tamburašima, a što se tiće koncerata vidim da nisi bila u tamburaškom šatoru jer je on bio svaki dan prepun, da je kojim slučajem bio velik kao i rock šator opet bio bi prepun, a ovo da voliš poslušat tamburašku ti baš ne stoji ako si se razočarala s ovime kao i svi ostali koji ne postaju na 031. i za kraj kako se kaže ako ti se nešto ne sviđa nemoj se zamarati s time i gotovo
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive...
Nije mi jasno kako pojedinci mogu utrositi toliko energije na omalovazavanju drugih, pišući disertacije i kojekakve kolumne ili udruzujuci se kao ose protiv jedne osobe. Ja cu bas kontra.
I ja također mislim da je Osjecka pivovara napravila poprilican kiks odlukom da ce ove godine organizirati zabavu samo za ljubitelje tamburice. Ne vidim nista lose u tamburi ali, ruku na srce, glavni event je ipak bio u velikom satoru. Vi koji ste sad svi neki ogorceni lokalpatrioti cete biti sretni i zadovoljni jer ste dosli na svoje, ili bar ostali tamo gdje ste i bili. A necete uvaziti kada netko na svoj nacin, makar i sarkastican, kritizira situaciju. Ovdje na ovom forumu ste mozda u vecini, ali u nasem gradu znajte ipak u manjini.
Velika vecina ljudi je posjecivala veliki sator, sto ne znaci da je manji i manje vazan.
Meni je bio savrsen spoj i pun pogodak organizirati paralelno dvije veselice jednu do druge i zao mi je sto i ove godine nece biti tako jer, iako sam svake godine jedva cekao Jesen uz osjecko jer je to bio najveci i najbolji party cijele godine i zabavljao sam se u oba satora, ove godine necu ni doci...
Prema tome, dajte ljudima da dišu i kazu svoje misljenje na svoj nacin, malo se stavite u tudju kozu i razumjet cete ih.
Zadnja promjena: ja_ivica; 29.09.2009. 15:12; ukupno mijenjano 1 put.
daj ajde ljudi smirite se...dobro je da smo ista dobili...zao mi je zbog vas sto nema velikog satora, al eto cisto zbog vas jer bi meni bilo prelose da nije bilo tamburica...al to ne znaci da mozete pljuvat po njima sam zato sto ih ne slusate..ne slusam ni ja tu glazbu koju vi pa ne serem nikom kad cujem da je neki koncert...jednostavno ignoriram to...sta sad..nadajmo se da ce nagodinu bit oba satora i eto...i nemojte pricat da ce bit starci 50 + godina jer i sami znate da bude prepun ljudi nasih godina...tamburice nisu nikakav primitivizam, cak stovise...meni je drago da i dalje postoje neke manifestacije na kojima ih se moze cut..one su neko obiljezje ovih prostora..i strasno bih voljela da se otvori nesto tipa krcme da se pustaju tamburice...vidjeli bi koja bi to masa ljudi bila...i nemoze ih se ni slucajno usporedit s cajkama... slusam ja oboje...al neusporedivo je...nemojte se zivcirat..imate cesto nastupe takvih grupa tu..bar kolko sam ja primjetila...nama je ovo rijetka prilika..odnosno jedina u godini...ak nevolite tamburice jednostavno nemojte doci tamo i eto..aj uzivajte
jupiter je napisao/la (Pogledaj post): ›
daj ajde ljudi smirite se...dobro je da smo ista dobili...zao mi je zbog vas sto nema velikog satora, al eto cisto zbog vas jer bi meni bilo prelose da nije bilo tamburica...al to ne znaci da mozete pljuvat po njima sam zato sto ih ne slusate..ne slusam ni ja tu glazbu koju vi pa ne serem nikom kad cujem da je neki koncert...jednostavno ignoriram to...sta sad..nadajmo se da ce nagodinu bit oba satora i eto...i nemojte pricat da ce bit starci 50 + godina jer i sami znate da bude prepun ljudi nasih godina...tamburice nisu nikakav primitivizam, cak stovise...meni je drago da i dalje postoje neke manifestacije na kojima ih se moze cut..one su neko obiljezje ovih prostora..i strasno bih voljela da se otvori nesto tipa krcme da se pustaju tamburice...vidjeli bi koja bi to masa ljudi bila...i nemoze ih se ni slucajno usporedit s cajkama... slusam ja oboje...al neusporedivo je...nemojte se zivcirat..imate cesto nastupe takvih grupa tu..bar kolko sam ja primjetila...nama je ovo rijetka prilika..odnosno jedina u godini...ak nevolite tamburice jednostavno nemojte doci tamo i eto..aj uzivajte
hvala Bogu da netko moze ljudski pricati..
ne slusam inace tamburiice ali mi je drago kad se mogu zabavljati uz druge vrste mjuza, a ne samo na vec otupjele cajke, kojih je ipak previse...inaf
jupiter je napisao/la (Pogledaj post): ›
hvala Bogu da netko moze ljudski odgovoriti..
ne slusam inace tamburiice ali mi je drago kad se mogu zabavljati uz druge vrste mjuza, a ne samo na vec otupjele cajke, kojih je ipak previse...inaf
..da, i ja volim otići na nešto drugo...tamburice stvarno obozavam...i obozavam otici u O2 na neki tresh ili tako nesto..sam da se skupi ekipa i da je veselo =)
Jesen uz osjecko ove godine ne postoji, pa isto tako ne moramo vise raspravljat o tome zasto ove godine nemaju veliki sator jer to nije isti dogadjaj.
Ovaj dogadjaj je odgovor na Jesen uz osjecko u organizaciji osjecke pivare, cini mi se.
I MOLIM vas prestanite trkeljat o pljuvanju, jer nitko nije posrao dogadjaj jos od 1. strane, a od onda nitko od tih ljudi nije napisao novi post. Sami ste razvezli pricu na 9 strana i ne znate sta bi vise napisali. Svaki drugi post je isti.
Uzivajte u tamburama, neki drugi ce u necem drugom, najvjerojatnije sto dalje od Osijeka i tak...
Svi sretni
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili!
Evo još jedne nadasve urbane i alternativne osobe koja ne razumije (a niti se ne trudi razumijeti) nešto što nije njeno, već tuđe.
Još jednom, ne razumijem po čemu je rock stage toliko bolji od tamburica, većina koja sluša jedno više manje ne voli drugo, ali na ovom topicu nisam vidio niti jedan post(osim moga) kojemu je više manje svejedno/drago što kojekakvi propali bendovi neće svirati više.
Jedino što bi trebalo biti žalosno je smanjenje programa, ali da pljujemo po nedostatku, e to tako već ne ide.
Ako se svi smatraju toliko izvrsnim organizatorima, menadžerima, ekonomistima ili čime već slobodno sami organizirajte svoj neki festival pa da vas vidimo.
Btw Stella1989 je čak toliko urbana i alternativna da koristi izraz "brukati se", loše.
koliko sam ja primjetio u tim šatorima di su tamburaši prijašnjih godina je bilo preko 90% mlađe populacije. uzalud se trudiš biti smiješna, ne ide ti.