Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slavija: Doček nove godine 2010.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
drug_warlord666

Ukupno postova: 16
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2010. 13:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provokator je napisao/la :
glory je napisao/la:
Provokator je napisao/la:
danas sam se čuo s još par ljudi, točnije 20-tak.. razgovarali smo s ocem od jednog, njegov otac je odvjenik, kaže da osnova za tužbu ima i više nego što je potrebno i da ako se više od 10 ljudi udruži da je tužba isplativa, jer je povrat novca moguć s kamatama... tako da im lijepo u agenciju poručujem da će od par ljudi sa sjenjaka i iz donjeg grada dobiti tužbu Wink

p.s. nije tužba zbog novaca, već zbog revolta !

inače oni koji se žele žalit, ovo vam je mail
[email protected]

tužbu napravit zbog predugog čekanja, ma mislim gluposti! bila sam redar u slaviji na ulazu, za kaos koji je nastao ste sami krivi...naime bilo je 2 ulaza,jedan predviđen za muške drugi za žene..sve je bilo ok dok se nije pojavio stampedo,pogurali ste ogradu i blokirali ulaz namjenjen za žene,što je dovelo do tog da je nastao samo jedan ulaz.. samim time otežan je daljni pretres koji je bio nužan zbog raznih pirotehničkih sredstva,suzavaca i slično.

aha ti si ta.. oke, baš me zanima kako opravdavaš to što si tražila od ženskih da ti otvaraju torbice i lijepo kao pregledavaš torbice, još i ruku zabiješ unutra pa kopaš?

mene da si to tražila poslao bi te u pm, a da sam te poslao u pm bili ušao na doček?

znaš li ti imaš li uopće pravo pregledavat torbice?

Pa vjerojatno opravdava tako što su joj drugi rekli da to mora raditi, tako da cut the crap i počni malo misliti,a ne se samo žaliti.... Osim toga ne treba kriviti ljude na ulazu koji su predtraživali sve koji su ulazili, oni su samo radili svoj posao...a za ostalo nemam riječi...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
glory
Ukupno postova: 56
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.01.2010. 14:05 
Naslov:  

glory je napisao/la:
danas sam se čuo s još par ljudi, točnije 20-tak.. razgovarali smo s ocem od jednog, njegov otac je odvjenik, kaže da osnova za tužbu ima i više nego što je potrebno i da ako se više od 10 ljudi udruži da je tužba isplativa, jer je povrat novca moguć s kamatama... tako da im lijepo u agenciju poručujem da će od par ljudi sa sjenjaka i iz donjeg grada dobiti tužbu Wink

p.s. nije tužba zbog novaca, već zbog revolta !

inače oni koji se žele žalit, ovo vam je mail
[email protected]

tužbu napravit zbog predugog čekanja, ma mislim gluposti! bila sam redar u slaviji na ulazu, za kaos koji je nastao ste sami krivi...naime bilo je 2 ulaza,jedan predviđen za muške drugi za žene..sve je bilo ok dok se nije pojavio stampedo,pogurali ste ogradu i blokirali ulaz namjenjen za žene,što je dovelo do tog da je nastao samo jedan ulaz.. samim time otežan je daljni pretres koji je bio nužan zbog raznih pirotehničkih sredstva,suzavaca i slično.

aha ti si ta.. oke, baš me zanima kako opravdavaš to što si tražila od ženskih da ti otvaraju torbice i lijepo kao pregledavaš torbice, još i ruku zabiješ unutra pa kopaš?

mene da si to tražila poslao bi te u pm, a da sam te poslao u pm bili ušao na doček?

znaš li ti imaš li uopće pravo pregledavat torbice?

zašto uopće komentiraš nešto u što očito nisi dovoljno upućen?! ženski redar koji stoji na ulazu isključivo zbog pretresa ženske osobe tamo je s namjerom da pronađe svako sredstvo koje se smatra neželjenim,samim time ima pravo tražiti da se torbica otvori.. također rukom ukažem na svaki predmet u torbi koji mi je imalo sumnjiv i imam pravo tražiti da mi se izvadi,svaka vrećica koja se nalazi u torbi također treba bit pregledana stoga pokažem i tražim da mi se otvori.. znači svaki moj postupak i ostalih redara je u potpunosti u skladu sa zakonom..djevojke ne bih smjela tražiti da mi pokažu torbe niti ih pregledat jedino u slučaju da sam muško! da si me poslao u pm naravno da bi ušao al prethodno morao bi proći isti postupak kao i ostali. isto tako da si ti imao neku torbu morao bi ju otvoriti i pokazati muškom redaru!

Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 02.01.2010. 14:37 
Naslov:  

Kada se čeka na ulaz više od sat vremena onda to nije zbog osoblja koje je "samo radilo svoj posao", nego je tu riječ o nesposobnosti.
Čovječe, pa na većim eventima, bilo sportskim ili glazbenim se ne čeka toliko na ulaz. Sat vremena čekati na ulaz, pa to nije normalno, to ne može biti normalno.

sessy
Ukupno postova: 30
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.01.2010. 14:46 
Naslov:  

Najgore potrošeni novac i kad u životu! Duže sam se kod kuće sređivala nego što sam bila u Slaviji. Naravno da mi je i frizura i šminka otišla u pm jer sam 1 i 10 min čekala na kiši, ali ajd, nije to najbitnije! Dok sam čekala pred ogradom, vidila sam neke likove iza ograde koji se šetaju i smiju nam se i kao jeb..., činilo mi se da su organizatori jer su se stalno tamo muvali. Na ulazu je bila tolika gužva da je policajac preskakao ogradu, nije mu se dalo gurati pored zaštitara. Osobno nisam imala problem sa zaštitarima ali stvarno ne kontam te fore s pregledom. Pa da sam htjela prošvercat bilo šta mogla sam stavit na xy puno mjesta(tipa čizmice) i nitko nebi skužio da išta unosim. Ne razumijem čemu tolika gužva, moglo se to puno bolje organizirati; a ta priča o dva ulaza, moš si mislit, bila kao dva reda ograđena nekom ogradicom, a ulaz promjera 1m.. Tamo negjde oko 11, kad su skontali da je previše ljudi, otvorili i drugo krilo vrata tak da je ulaz sad bio promjera 2m.
O glazbi da ne govorim. Ako je tamburaški hit: Lova, meni treba lova do krova.. onda sam ja stavrno pala s Marsa.
U Slaviju mi se nije dalo gurati jer je previše ljudi bilo kod garderobe tako da nisam mogla proći od njih.
Ne trebam ni spomenuti hrpu pijanih idiota koji padaju jedni preko drugih, udaraju me u rebra i tako dalje a zaštitari stoje na ulazi u gledaju. Ne znam jeli njihov opis posla samo pregledavanje džepova i torbica ili bi se trebali brinuti i o ometalima. Što se tiče vatrogasaca, svaka čast što su došli, ali su isto tako (kad su već tamo) mogli upozoriti da se petarde ne smiju bacati u šatoru i oko njega, a ne jesti sendviče!
Prošle godine sam isto bila u Slaviji i bilo je pristojno pa rekoh idem i ove, ali mislim stvarno, pa ko da smo svi divljaci i treba nas đepkat!!
Zadnji put da idem na ovakvu vrstu Nove godine! I ako postoji način da mi se vrati lova, bit ću presretna!

kapetan
Ukupno postova: 50
Post Postano: 02.01.2010. 14:59 
Naslov:  

Samo da kažem da nabijem organizatora i njegovu užu i širu rodbinu na onu stvar! Već sam mislio da ću dočekati novu na ulici i to mokar do kože. A drugo krilo vrata je otvoreno par min nakon što je taj policajac preskočio ogradu, čak bih rekao da je to bilo na njegovu interenciju.
Ne nadam se nikakvim tužbama ni povratu novca ali ja, nadam se ni drugi koji su na žalost bili u Slaviji, više nikad neću doći na bilo koji događaj u organizaciji noktue!!!!

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.01.2010. 15:12 
Naslov:  

sad svi pljuju a kad sam ja pljuvao prije nove godine, onda je na mene bila vatra a samo sam htio ukazati ljudima u što se upuštaju.

to je hrpa nesposobnih ljudi kojima je cilj samo zgrnuti pare i ništa drugo, a nesposobni su napraviti ugodno s korisnim.

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 02.01.2010. 15:16 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
sad svi pljuju a kad sam ja pljuvao prije nove godine, onda je na mene bila vatra a samo sam htio ukazati ljudima u što se upuštaju.

to je hrpa nesposobnih ljudi kojima je cilj samo zgrnuti pare i ništa drugo, a nesposobni su napraviti ugodno s korisnim.

Sad znaju koga trebaju slušati. Nekima nije cilj da naprave kvalitetan party, već da u neadekvatnom prostoru zgrnu što više para. Ali, znate kako se kaže? Kako siješ, tako ćeš i žeti...pa me baš zanima dal će seljedeće godine došek u Slaviji uopće i biti organiziran i ako bude koliko će im ljudi tada doći? Ova loša reklama nije im trebala...

Ukupno postova: 613
Post Postano: 02.01.2010. 15:28 
Naslov:  

Primjedba jedne legice koje je bila u Slaviji (kinu, ne šatoru): "Zašto je u odjeljku sa stranom, komercijalnom i sl. glazbom pušteno nekoliko cajki?!"

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
vesnica
Ukupno postova: 177
Post Postano: 02.01.2010. 15:44 
Naslov:  

E ovo za cajke nije istina ja sam bila tamo cijelo vece od 22 sata i niti jedna cajka bilo par domacih spotova i to posloje nove godine,kazaliste ,bijelo dugme ,dino dvornik i ta ekipica ali niti jedna cajka a koja je to cajka bila nek ti tvoja legica kaze
Da je bila cajka prva bih se pokupila i otisal jer ih mrzim iz dna duse i nasla organizatora i rekla sto se to dogadja

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 02.01.2010. 15:50 
Naslov:  

180n ... u vjetar... nek se nažderu smradovi... ova cura što je bila redar.... djevojko... imamo mi oči... da si ti radila kako si radila 8 dana bi pregledavala te cure... ja svojim očima vidio kako im vrpaš po torbi..mislim, ajmo se lagat..no..niste vi glavni krivci..već maloumnici koji srede 4 redara na 1200 ljudi... mene mogu samo jednom zajebat... platiš 180 kn i onda imaš pola dočeka na otvorenom...

PONAVLJAM..ZAŠTO SE JOŠ GOSPODA IZ NOKTUE NISU OGLASILA? šta samo nas 10 sere da je bilo prejeadno

Ukupno postova: 127
Post Postano: 02.01.2010. 15:51 
Naslov:  

vesnica je napisao/la:
E ovo za cajke nije istina ja sam bila tamo cijelo vece od 22 sata i niti jedna cajka bilo par domacih spotova i to posloje nove godine,kazaliste ,bijelo dugme ,dino dvornik i ta ekipica ali niti jedna cajka a koja je to cajka bila nek ti tvoja legica kaze
Da je bila cajka prva bih se pokupila i otisal jer ih mrzim iz dna duse i nasla organizatora i rekla sto se to dogadja

Tebe nisu pretresali na ulazu? Smile

d0nat0r
Ukupno postova: 4
Post Postano: 02.01.2010. 15:55 
Naslov:  

Upravo sam poslao mail Noktui, napisao sve što sam napisao i ovdje na forumu, naveo svoje ime i prezime, broj mobitela, redni broj ulaznica i zatražio refundaciju novca od ulaznica. E neće mene nitko pljačkati, protuvrijednost ulaznica realna je bila ni 50 kuna.

Nadam se da ćete i vi nešto poduzeti u vezi toga jer ne vrijedi samo isprazno pisati po forumu a ne djelovati. Ovo je bila prijevara godine.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 02.01.2010. 15:56 
Naslov:  

aj molim te javi što su ti odgovorili... ja moram prvo vidit gdje je moja karta..

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 02.01.2010. 16:09 
Naslov:  

Slijedeći tjedan se počinje radit na tužbi protiv noktue, danas je sve dogovoreno, tražit ćemo povrat novca u iznosu karte.. takodjer ih obavještavam da r će dobit i par gratis tužbi npr. za točenje alkohola maloljetnicima, ne navođenje podataka o eventu na poleđinu karte, ne navođenje zabrana unosa različitih predmeta, ne osiguravanje pitke vode, te ne osiguravanje izlaza u slučaju nužde..nadalje će se još razjasniti dali je su vatrogasci koji su dežurali zaista bili nadležni za taj dogadjaj zato što su u JPVP Osijek rekli da oni o tome dogadjaju nisu bili ni obavješteni, a oni su oni koji šalju DVD ekipe na dežurstva, a ekipu DVD-a koji je bio u slaviji nije nitko poslao tamo na dežurstvo Wink

Ukupno postova: 4
Post Postano: 02.01.2010. 16:13 
Naslov:  

@ Provokator: cijenim tvoj trud i mislim da je to ispravno što će se poduzeti. Karte sam sačuvao i mogu ih poslikati ili skenirati i poslati po potrebi. Vidjet ćemo što će mi odgovoriti.
Također razmišljam o tome da nazovem Glas slavonije, Slavonski Dom i okolne medije i dam izjavu o dočeku. Pa neka se malo počeškaju idući puta prije nego što prirede ovako nešto, kao da se nova godina slavi jedamput mejsečno pa može kako god.
Plus, pošto sam završio svoje obveze u Osijeku i vratio se kući, gorivo koje sam potrošio na dolazak do Osijeka i nazad.

Skoči u forum: