Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: Žućo će ovu novu godinu dočekat nevin!

Da
9%
 9%  [ 1 ]
Ne
9%
 9%  [ 1 ]
Tko te j*** šta si prodo kartu!
81%
 81%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 11

Autor Poruka
fatalni_cevap

Ukupno postova: 541
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.12.2010. 20:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja cu vjerojatno imat 1 visku sutra jos tocno javim.. [unisex]

Ukupno postova: 13
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.12.2010. 21:05 
Naslov:  

nidzo je napisao/la: › ja cu vjerojatno imat 1 visku sutra jos tocno javim.. [unisex]
e care ajde molim te samo tu javi...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
karta23
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2010. 0:27 
Naslov:  

Ako netko ima prodati kartu za esseker nek se javi na 091 762 5127

lea_m2
Ukupno postova: 4
Post Postano: 30.12.2010. 18:15 
Naslov:  

i meni molim vas, 2 mi trebaju! [email protected]

karta_4
Ukupno postova: 2
Post Postano: 30.12.2010. 20:12 
Naslov:  

imam jednu kartu za prodat. ponude na pm

Comar
Ukupno postova: 1
Post Postano: 01.01.2011. 11:14 
Naslov:  

Bilo katastrofa.

ja_ivica

Ukupno postova: 138
Post Postano: 01.01.2011. 11:28 
Naslov:  

Comar je napisao/la: ›
Bilo katastrofa.

Say whaaaat???

It Rocks!
Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 01.01.2011. 11:51 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!

Alo organizatori, jel ostalo kakvih izgubljenih stvari poslije fešte? Ispali mi neki dokumenti... Crying or Very sad

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 01.01.2011. 13:04 
Naslov:  

Comar je napisao/la: ›
Bilo katastrofa.

i ja čuo..

Ukupno postova: 5
Post Postano: 01.01.2011. 13:56 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!

bilo cuge bilo rane , ne znam sta primadone kojima nije bilo dobro seru ...

fatalni_cevap

Ukupno postova: 541
Post Postano: 01.01.2011. 14:42 
Naslov:  

bilo ocekivano. znaci svega dovoljno ali guzva na ulazu, guzva za cugu, guzva za hranu, guzva za wc osijek031.com smile
nije mi bilo jasno kako su planirali da odjednom udje 2000 ljudi kroz onaj mali ulaz ( 1 po 1) tako da umjesto u 9 uso u 10:15. mislio sam da ce cuga i ranije nestat, pogotovo summer. sve u svemu bilo ok Very Happy

Ukupno postova: 708
Post Postano: 01.01.2011. 14:47 

Kako je krenilo, očekivao sam katastrofu... čekali smo na ulazu dobrih 50min (na minus pingvin temperaturi) zato jer su (ne)organizatori naumili da bi bilo pametno imati samo jedan jedini službeni ulaz (i izlaz). Već sam pomislio da će tako biti i s cugom, ali na sreću, šankova je bilo dovoljno i nije bilo pretjerane gužve. Ne sjećam se kako su količinski stajali, nekako mi je u magli da su oko 2 ostali bez većine cuge (ostale su još samo žeste bile), ali to mi i nije bilo toliko bitno jer sam već davnih dana bio podmazan sasvim dovoljno. Hranu nisam konzumirao tako da o njoj ne mogu ništa reći. Wc-a je kronično nedostajalo na tu količinu ljudi (ali jebiga kad esseker nije diskoteka), a što je večer odmicala, sve su više sličili kao da je bačena atomska bomba u njih osijek031.com smile

Što se tiče glazbe, prvi je bio Omer, i on je (po meni) neke drlje puštao. Nekako taj njegov set nije bio za ovaj tip publike. A što se tiče atrakcije večeri, Lauren, na nju ne treba trošiti previše riječi jer to nije ni d od dj-a. Bolje da su te novce potrošili na neke plesačice koje bi isto tako bile oku ugodne. Najbolji je bio Marc Times. Na hrvatskom "flooru" je bilo zagušljivo i vruće te tamo nisam pretjerano zalazio, a i kada bi ušao, svirala je svaki put "Bižuterija"...

Suma sumarum, kada gledam na uloženo - dobiveno, tu je negdje, na granici. Ajmo reć da se isplatilo.

ePo

Ukupno postova: 84
Post Postano: 01.01.2011. 15:29 
Naslov:  

nidzo je napisao/la (Pogledaj post): › bilo ocekivano. znaci svega dovoljno ali guzva na ulazu, guzva za cugu, guzva za hranu, guzva za wc osijek031.com smile
nije mi bilo jasno kako su planirali da odjednom udje 2000 ljudi kroz onaj mali ulaz ( 1 po 1) tako da umjesto u 9 uso u 10:15. mislio sam da ce cuga i ranije nestat, pogotovo summer. sve u svemu bilo ok Very Happy

ne bih baš rekla svega dosta. cuge nestalo oko 1-2, hrane oko ponoći, ulaz-katastrofa, štednja na sekjuritiju maksimalna. nestalo struje kod hrvatske glazbe oko 11, ali ajde sreća u nesreći-kratko je trajalo. garderoba? jedna cura radi, zaštitari pizde, nedovoljno mjesta za jakne.
da mi nije bilo dobrog društva, kompletnu novu godinu potpisala bih kao katastrofalnu.

Baudolino
Ukupno postova: 300
Post Postano: 01.01.2011. 15:33 

Totalni debakl!

Organizator je osigurao čitava dva redara da pregledavaju na ulazu, zbog čega je ulazak trajao preko 40 minuta.

Prije jedanaest je nestalo hrane!

U jedan je nestala većina cuge.

Najbolji primjer organizacijskog debakla je konobar koji gostima koji traže piće odgovara: "Na pauzi sam." I to u 20 minuta iza ponoći.

Konobari su bili, i kad nisu pauzirali, potpuno pogubljeni, nemoćni opslužiti ljude, tako da se znalo čekati i preko pola sata na piće.

Neki od gostiju su počeli odlaziti već i prije jedanaest. Bilo je i neugodnih scena kad su nezadovoljni gosti počeli ogorčeno prigovarati organizatoru, te je ovaj barem dvijema osobama vratio novce.

Nije bilo garderobe - odnosno - navodno je postojala na kraju "domaćeg" floora, što znači da vam je trebalo, brat-bratu, 45 minuta tamo i nazad. Uopće - ovim genijalnim potezom organizator je jasno svima poručio da mu ne pada na pamet brinuti za vaše stvari.

O glazbi neću.

I sve to za 220 kuna.

Što reći - balkanska posla, jeftina prevara.

To što će svatko pametan ubuduće izguglati organizatora i osigurati da više nikad nema posla s bilo čime što ovaj organizira- njega neće previše pogoditi pošto onaj koji ima malo pameti ono od sinoć ne bi nikad organizirao.

ePo

Ukupno postova: 84
Post Postano: 01.01.2011. 15:34 

Baudolino je napisao/la (Pogledaj post): › Totalni debakl!

Organizator je osigurao čitava dva redara da pregledavaju na ulazu, zbog čega je ulazak trajao preko 40 minuta.

Prije jedanaest je nestalo hrane!

U jedan je nestala većina cuge.

Najbolji primjer organizacijskog debakla je konobar koji gostima koji traže piće odgovara: "Na pauzi sam." I to u 20 minuta iza ponoći.

Konobari su bili, i kad nisu pauzirali, potpuno pogubljeni, nemoćni opslužiti ljude, tako da se znalo čekati i preko pola sata na piće.

Neki od gostiju su počeli odlaziti već i prije jedanaest. Bilo je i neugodnih scena kad su nezadovoljni gosti počeli ogorčeno prigovarati organizatoru, te je ovaj barem dvijema osobama vratio novce.

Nije bilo garderobe - odnosno - navodno je postojala na kraju "domaćeg" floora, što znači da vam je trebalo, brat-bratu, 45 minuta tamo i nazad. Uopće - ovim genijalnim potezom organizator je jasno svima poručio da mu ne pada na pamet brinuti za vaše stvari.

O glazbi neću.

I sve to za 220 kuna.

Što reći - balkanska posla, jeftina prevara.

To što će svatko pametan ubuduće izguglati organizatora i osigurati da više nikad nema posla s bilo čime što ovaj organizira- njega neće previše pogoditi pošto onaj koji ima malo pameti ono od sinoć ne bi nikad organizirao.

potpisujem od riječi do riječi.

Skoči u forum: