Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mlpokn
Ukupno postova: 98
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.04.2013. 23:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A nije to neka ogromna firma da ne zna ako je npr radio neku važnu web stranicu ili slično. No nije bitno.
Bitno je da firme koje nisu hdssb ipak mogu dobit posao od Grada ili Županije iako on tvrdi drugačije u svom predstavljanju.

Evo pošto g. Varga ne čita onu temu o Nk Osijeku molim ga da se uključi tamo ili da ovdje kaže što bi on učio sa NK Osijekom. Hvala.

Želim g. vargi ulazak u drugi krug izbora jer je bolji kandidat od Hajdukovića i Laca. (NIJE SMJEŠNO)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aston martin

Ukupno postova: 24
Post Postano: 02.04.2013. 8:30 
Naslov:  

mlpokn je napisao/la (Pogledaj post): › A nije to neka ogromna firma da ne zna ako je npr radio neku važnu web stranicu ili slično. No nije bitno.
Bitno je da firme koje nisu hdssb ipak mogu dobit posao od Grada ili Županije iako on tvrdi drugačije u svom predstavljanju.

Evo pošto g. Varga ne čita onu temu o Nk Osijeku molim ga da se uključi tamo ili da ovdje kaže što bi on učio sa NK Osijekom. Hvala.

Želim g. vargi ulazak u drugi krug izbora jer je bolji kandidat od Hajdukovića i Laca. (NIJE SMJEŠNO)

Meni se ipak čini da bi ti najradije da ni ne dođe do drugog kruga. Sorry, ali ne mogu se oteti dojmu.

Miroslav Varga

Ukupno postova: 79
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.04.2013. 8:31 
Naslov:  

mlpokn je napisao/la (Pogledaj post): › A nije to neka ogromna firma da ne zna ako je npr radio neku važnu web stranicu ili slično. No nije bitno.

Hvala na željama za ulazak u drugi krug.
Vezano uz tvrtku u kojoj radim, mislim da ona nije u izbornoj utrci i ne razumijem zašto je ona tako zanimljiva. Radio sam i u GPP-u, Remixu, itd. pa to nikoga ne zanima.
Iako tvrtka nije velika, ne bih sa sigurnošću mogao nabrajati gdje sam osobno sve držao predavanja, a kamoli o svakom projektu tvrtke, u kojem nisam sudjelovao.

O NK Osijeku

Nisam čitao temu o NK Osijeku.
Moram napomenuti da županija statutarno, osim posredno, kroz transfere udrugama ili Županijskoj sportskoj zajednici, nema direktnog utjecaja na rad NK Osijek. Stoga je to pitanje prije za Gradonačelnika, nego za Župana.
Smatram da HNS (Hrvatski nogometni savez) kao krovna organizacija mora voditi brigu o klubovima, a ne županije ili gradovi. Svaka lokalna uprava može voditi brigu o nekom nogometnom terenu i/ili o okupljanju mladih u škole nogometa. Pogotovo ukoliko to žele stanovnici koji misle da je to opći interes za koji treba trošiti novac poreznih obveznika.

Rasvjeta, izgradnja stadiona, uređenje VIP loža ili pripreme za ligaške ili međunarodne utakmice nisu zadaci lokalne zajednice, nego krovne nogometne organizacije ili Hrvatskog olimpijskog odbora. Hrvatski nogometni savez izravno zarađuje od uspjeha reprezentacije i posredno od europskih ligaških natjecanja u koje se naši klubovi plasiraju. Stoga su izravno zainteresirani ostvariti što veći prihod od toga - a to znači što kvalitetniju ligu i uvjete za što bolje rezultate.

Ako HNS želi jaku ligu, mora puno i uložiti.

Trenutno imamo situaciju da lokalni proračuni (porezni obveznici) podupiru rad nogometnih klubova (zato je Dinamo toliko iznad svih jer Grad Zagreb može izdvojiti najviše), a kada se igrači 'prodaju' ili klub osvoji neki novac, to odlazi u blagajnu o kojoj lokalna zajednica ne odlučuje i nema nikakvog upliva. Obično to podijele unutar kluba razni sportski direktori, menadžeri, treneri i ostali koji sudjeluju u upravi kluba. Nešto od nagrada se isplaćuje i igračima.

Kao porezni obveznik osjećam se zakinuto i ne pristajem na takav odnos. NK Osijek je registriran kao sportsko dioničko društvo i stoga je u pitanju dohodovna tvrtka. Osobno nisam jako zainteresiran za taj klub jer je cijelo vrijeme bio snažno povezan s lokalnim političkim interesima. Ako se usporedi broji nogometaša u Županiji i broj biciklista, prije bih podupirao biciklizam.
Mislim da politika i političke stranke nemaju što tražiti u sportu, kao što ni novac poreznih obveznika ne treba služiti interesima nekolicini pojedinaca djelatnih u sportu.
Kao Župan više biti ću zainteresiran za probleme Županije, a ne jednog sportskog kluba.

Zadnja promjena: Miroslav Varga; 02.04.2013. 8:48; ukupno mijenjano 2 put/a.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 02.04.2013. 8:44 
Naslov:  

mlpokn je napisao/la (Pogledaj post): ›

Navedeni dvojac, ima šanse za ulazak u drugi krug, kao i moja jazavčarka iako se nije kandidirala.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 02.04.2013. 18:57 
Naslov:  

simo031 je napisao/la: ›

Navedeni dvojac, ima šanse za ulazak u drugi krug, kao i moja jazavčarka iako se nije kandidirala.

da li je lac kao voditelj emisije na ostv, slavonsko veselje u privilegiranom položaju u odnosu na ostale kandidate za župana po pitanju medijske prisutnosti

zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.04.2013. 19:12 
Naslov:  

milo_moje je napisao/la: › da li je lac kao voditelj emisije na ostv, slavonsko veselje u privilegiranom položaju u odnosu na ostale kandidate za župana po pitanju medijske prisutnosti

Možda i je, ali kod mene mu je to minus.
Što li mu je to trebalo? Surprised

Post Postano: 02.04.2013. 19:27 
Naslov:  

milo_moje je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la: ›

da li je lac kao voditelj emisije na ostv, slavonsko veselje u privilegiranom položaju u odnosu na ostale kandidate za župana po pitanju medijske prisutnosti

Da nam svima objese Lacovu sliku ko' nekad maršalovu u dnevni boravak,
ni to ne bi ništa promjenilo po pitanju njegovih šansi za drugi krug.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
diva

Ukupno postova: 623
Post Postano: 02.04.2013. 23:23 
Naslov:  

ako je predavač i teoretičar...neka traži moljce ---nama treba jedan Bagerista he heee

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 03.04.2013. 20:41 
Naslov:  Re: Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

pogledao sam malo program..ono što nama fali je ekološka poljoprivreda..jedino s njom možemo biti konkurentni u EU..e sad, to se odnosi na organiziranu i stručno praćenu ekološku poljoprivredu..pod tim mislim da jedan ili 10 proizvođača nisu konkurentni na velikom europskom tržištu..ali zato 100 proizvođača npr. ekološki proizvedene jabuke itekako mogu biti konkurentni..ovako nas stranci ucjenjuju nižom cijenom ili nekakvim glupostima koje izmisle jer znaju da su naši proizvođači ekološke hrane u manjini, neorganizirani i mogu s njima kako hoće..selu su potrebni mladi ljudi koji žele učiti i usvajati nove tehnologije...današnje selo je tradicionalno i teško prihvaća nešto novo..a i problem je što je staro..za 20-30 godina broj stanovnika na selima past će za više od 50%..dok se mlade obitelji gužvaju u gradu, nemaju posla, ili mladi ne žele u ovakvoj situaciji osnivati svoju obitelj, sela su nam sad već poluprazna, mladi odlaze ili prema gradovima ili van a u centru smo plodne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema, zemlje u izobilju, šume, rijeke..kad smo kod rijeke, velik problem je i navodnjavanje..ništa se ne poduzima po tom pitanju a u navodnjavanju se kriju i nove obradive površine, veći prinosi i na kraju krajeva nova radna mjesta..dakle, po meni na selu fale klasteri proizvođača, udruženo znanje i tehnologija, organizacija i kvalitetno praćenje od mjerodavnih institucija..i još jedna stvar..seljak je vrijedan čovjek, muči se, radi od jutra do mraka i teško da neki ima snage, znanja i mogućnosti na kraju radnog dana brinuti još kako prodati svoj proizvod..nama jednostavno fali dobra organizacija gdje selo proizvodi a grad po mogućnosti prerađuje i prodaje..samo zajedničkim snagama i uz potporu županije koja može sufinancirati odlazak na raznorazne sajmove a pogotovo gdje se roba prodaje..sajmovi su mjesta gdje se sklapaju novi poslovi a naši ljudi rijetko odlaze u inozemstvo ili zbog skupoće zakupljivanja nekog štanda ili paviljona na npr. sajmu hrane u Njemačkoj ili zbog nemogućnosti nalaženja pravih ljudi koji bi ih zastupali na tim sajmovima..jer to trebaju biti profesionalci koji znaju šta rade, znaju jezike, tehnološki su potkovani i znaju prodati proizvod..ukratko
na selu recimo fale starački domovi..kao što sam napisao, selo je staro i odumire..potrebne su mlade obitelji koje bi udahnule novi život na selo..sa staračkim domovima riješilo bi se pitanje skrbi za starije i nemoćne a ako nisu u stanju plaćati dom, problem bi se mogao riješiti prepisivanjem kuće i/ili zemlje a zauzvrat bi dobili doživotnu skrb u domu..kuće i zemlja dala bi se novim mladim obiteljima koji bi naseljavali sela..ma muka mi je kad vidim kako dođe stranac , kupi šumu, posjeće ju i trupce odveze u svoju zemlju od kojih pravi kvalitetan namještaj i sl. a mi? imali smo toliku drvnu industriju i sve je propalo..prije neki dan čitam kako neka šumarija u Hrvatskoj slaže trupce i prodaje ih van, najviše u Srbiju a da se ti trupci obrade kod nas, vrijednost posla bi se udesetostručila..ovako prodajemo sirovinu a uvaljuje nam se skupi i nekvalitetan gotov proizvod..ono što valja sigurno ne završava na našem tržištu..

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 03.04.2013. 20:43 
Naslov:  

ono što meni osobno ide na živce a odnosi se na informatički sektor je to stalno ponavljanje kako informatički sektor raste, jača, kako ima potrebe za novim ljudima a bit će još više..i onda ljudi naivni upisuju kojekakve tečajeve, nabadaju što bi se moglo tražiti, te tečajeve plaćaju nekoliko tisuća kuna, polože ih i nadaju se poslu..onda brzo dolazi otrežnjenje kad im se te informatičke tvrtke"nasmiju u lice" kad vide da ovi imaju nekakve tečajeve i poruče im da s tim diplomama mogu obrisat guz.cu...dakle, ljudi ne znaju šta se točno traži,koliko košta školovanje, gdje se mogu školovati i hoće li biti posla kad završe školovanje...po meni, to je čisto iskorištavanje ljudi u nevolji jer su dobrim dijelom nezaposleni ili imaju slabo plaćene poslove, izdvajaju velike novce za te tečajeve a na kraju se mogu slikati s tim "diplomama"...a najbolje mi je kad te firme koje zarađuju na nevolji ljudi na kraju reklama "poentiraju" kako se ti tečajevi upisuju u radnu knjižicu..navali narode!

mlpokn
Ukupno postova: 98
Post Postano: 03.04.2013. 20:53 
Naslov:  

Miroslav Varga je napisao/la: ›
O NK Osijeku

Nisam čitao temu o NK Osijeku.
Moram napomenuti da županija statutarno, osim posredno, kroz transfere udrugama ili Županijskoj sportskoj zajednici, nema direktnog utjecaja na rad NK Osijek. Stoga je to pitanje prije za Gradonačelnika, nego za Župana.
Smatram da HNS (Hrvatski nogometni savez) kao krovna organizacija mora voditi brigu o klubovima, a ne županije ili gradovi. Svaka lokalna uprava može voditi brigu o nekom nogometnom terenu i/ili o okupljanju mladih u škole nogometa. Pogotovo ukoliko to žele stanovnici koji misle da je to opći interes za koji treba trošiti novac poreznih obveznika.

Rasvjeta, izgradnja stadiona, uređenje VIP loža ili pripreme za ligaške ili međunarodne utakmice nisu zadaci lokalne zajednice, nego krovne nogometne organizacije ili Hrvatskog olimpijskog odbora. Hrvatski nogometni savez izravno zarađuje od uspjeha reprezentacije i posredno od europskih ligaških natjecanja u koje se naši klubovi plasiraju. Stoga su izravno zainteresirani ostvariti što veći prihod od toga - a to znači što kvalitetniju ligu i uvjete za što bolje rezultate.

Ako HNS želi jaku ligu, mora puno i uložiti.

Trenutno imamo situaciju da lokalni proračuni (porezni obveznici) podupiru rad nogometnih klubova (zato je Dinamo toliko iznad svih jer Grad Zagreb može izdvojiti najviše), a kada se igrači 'prodaju' ili klub osvoji neki novac, to odlazi u blagajnu o kojoj lokalna zajednica ne odlučuje i nema nikakvog upliva. Obično to podijele unutar kluba razni sportski direktori, menadžeri, treneri i ostali koji sudjeluju u upravi kluba. Nešto od nagrada se isplaćuje i igračima.

Kao porezni obveznik osjećam se zakinuto i ne pristajem na takav odnos. NK Osijek je registriran kao sportsko dioničko društvo i stoga je u pitanju dohodovna tvrtka. Osobno nisam jako zainteresiran za taj klub jer je cijelo vrijeme bio snažno povezan s lokalnim političkim interesima. Ako se usporedi broji nogometaša u Županiji i broj biciklista, prije bih podupirao biciklizam.
Mislim da politika i političke stranke nemaju što tražiti u sportu, kao što ni novac poreznih obveznika ne treba služiti interesima nekolicini pojedinaca djelatnih u sportu.
Kao Župan više biti ću zainteresiran za probleme Županije, a ne jednog sportskog kluba.

Grad Osijek je 99% vlasnik dionica nk Osijek. Normalno da će se brinuti o svojoj imovini. Samo bi neodgovorna osoba na čelu Grada dopustila da klub propadne.

Nažalost vidi se da baš ne poznajete temu pa neću o tome.
Uglavnom evo i ovdje dijele moje mišljenje da ste bolji od Laca i Hajdukovića :
http://www.24sata.hr/politika/osjecko-baranjska-zupanija-moze-li-tko-ugroziti-sisljagica-307754

zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.04.2013. 21:06 
Naslov:  

Vjerojatno biste bolje prošli kao nezavisni nego s listom laburista Confused

Post Postano: 03.04.2013. 21:13 
Naslov:  

Grad Osijek je 99% vlasnik dionica nk Osijek.

Tko im je kriv?

mlpokn je napisao/la: ›
Samo bi neodgovorna osoba na čelu Grada dopustila da klub propadne.

Neodgovorno je uću u nesigurna ulaganja (postati većinski dioničar, vjećnog gubitaša).

Miroslav Varga

Post Postano: 05.04.2013. 16:34 
Naslov:  Re: Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

Osječanin je napisao/la (Pogledaj post): › pogledao sam malo program..ono što nama fali je ekološka poljoprivreda..jedino s njom možemo biti konkurentni u EU..e sad, to se odnosi na organiziranu i stručno praćenu ekološku poljoprivredu..pod tim mislim da jedan ili 10 proizvođača nisu konkurentni na velikom europskom tržištu..ali zato 100 proizvođača npr. ekološki proizvedene jabuke itekako mogu biti konkurentni..]

To je točno. Nažalost, procedure priznavanja eko proizvodnje traju i po 10 godina kako bi se izdale potvrde da je zemljište spremno za takvu proizvodnju. Potpuno se slažem da je jedan od oblika kvalitetne proizvodnje, proizvodnja visoke dodane virjednosti. Svi dosadašnji su pokušaji zapeli kod dvije točke koje su vrlo naglašene u mom programu:

1. Edukacija i prijenos znanja (projekt sa 160 inženjera koliko su analize pokazale da bi trebalo za kvalitetan prijenos znanja)
2. Osiguranje otkupa (pretvaranje veletržnice iz skladišta, u otkupnu stanicu)

Ako te dvije točke proširimo, nema nikakvih problema za one koji bi mogli/htjeli proizvoditi tkz. eko-hranu

Citat: › ...kad smo kod rijeke, velik problem je i navodnjavanje..ništa se ne poduzima po tom pitanju a u navodnjavanju se kriju i nove obradive površine, veći prinosi i na kraju krajeva nova radna mjesta..dakle, po meni na selu fale klasteri proizvođača, udruženo znanje i tehnologija, organizacija i kvalitetno praćenje od mjerodavnih institucija..i još jedna stvar..seljak je vrijedan čovjek, muči se, radi od jutra do mraka i teško da neki ima snage, znanja i mogućnosti na kraju radnog dana brinuti još kako prodati svoj proizvod..nama jednostavno fali dobra organizacija gdje selo proizvodi a grad po mogućnosti prerađuje i prodaje..

Slažem se i mislim da bi organizacijom otkupa, distribucije i prodaje mogli taj problem riješiti. Tu vidim ulogu veletržnice u svom programu

Citat: › samo zajedničkim snagama i uz potporu županije koja može sufinancirati odlazak na raznorazne sajmove a pogotovo gdje se roba prodaje..sajmovi su mjesta gdje se sklapaju novi poslovi a naši ljudi rijetko odlaze u inozemstvo ili zbog skupoće zakupljivanja nekog štanda ili paviljona na npr. sajmu hrane u Njemačkoj ili zbog nemogućnosti nalaženja pravih ljudi koji bi ih zastupali na tim sajmovima..jer to trebaju biti profesionalci koji znaju šta rade, znaju jezike, tehnološki su potkovani i znaju prodati proizvod..

Što reći, nego da smo opet suglasni. Osobno mislim da imamo jako puno neiskorištenih potencijala i u Hrvatskoj. Zašto ne bi netko (veletržnica) objedinjenu proizvodnju prodavao KBC-u, restoranima, vrtićima i ostalima na području cijele RH. Nakon toga, svakako i izvoz hrane ima svoje potencijale. Ali smatram da moramo razviti prvo uspješan model, tek onda osnaženi i organizirani izaći na inozemna tržišta.

Citat: › ...ukratko na selu recimo fale starački domovi..kao što sam napisao, selo je staro i odumire..potrebne su mlade obitelji koje bi udahnule novi život na selo..sa staračkim domovima riješilo bi se pitanje skrbi za starije i nemoćne a ako nisu u stanju plaćati dom, problem bi se mogao riješiti prepisivanjem kuće i/ili zemlje a zauzvrat bi dobili doživotnu skrb u domu..kuće i zemlja dala bi se novim mladim obiteljima koji bi naseljavali sela..ma muka mi je kad vidim kako dođe stranac , kupi šumu, posjeće ju i trupce odveze u svoju zemlju od kojih pravi kvalitetan namještaj i sl. a mi? imali smo toliku drvnu industriju i sve je propalo..prije neki dan čitam kako neka šumarija u Hrvatskoj slaže trupce i prodaje ih van, najviše u Srbiju a da se ti trupci obrade kod nas, vrijednost posla bi se udesetostručila..ovako prodajemo sirovinu a uvaljuje nam se skupi i nekvalitetan gotov proizvod..ono što valja sigurno ne završava na našem tržištu..

Točno. Stimulacija skrbi o starijim osobama, ne samo iz Županije, nego i inozemstva, nalazi se u dijelu programa pod socijalnim poglavljem.
Suština priče je da najteže zapošljiva skupina (nezaposlene žene 45+) mogu biti odlične skrbnice za udomljavanje osoba.
Ali, ono u što sam se sam uvjerio je da moramo dati jednima i drugima (udomljenicima i udomiteljima) institucionalnu sigurnost gdje vidim snažan potencijal. Kako centri za socijalni rad imaju ograničena sredstva i mogućnosti, tu vidim Županiju kao instituciju koja će s jedne strane poticati/platiti edukaciju osobama koje bi htjele udomljavati da se nauče osnovnim medicinskim, dijetetskim i fizioterapijskim vještinama. Kroz institucionalni nadzor (koji se trenutno ne plaća i stoga teško provodi kod udaljenih udomitelja) osigurati redoviti obilazak udomljenih osoba da se provjeri kako su zadovoljne odnosnom udomiteja.
Imamo tu dosta osobnih iskustava jer smo udomitelji jednog dječaka. Mogu reći da su napori osoba iz centra za socijalni rad daleko iznad onoga što je osnovno i plaćeno, pa uskače osobna inicijativa gdje je Ministarstvo (Milanka Opačić) zakazalo. Tu ima prostora za Županiju.

Zadnja promjena: Miroslav Varga; 05.04.2013. 21:33; ukupno mijenjano 2 put/a.

Miroslav Varga

Post Postano: 05.04.2013. 16:41 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la (Pogledaj post): › ono što meni osobno ide na živce a odnosi se na informatički sektor je to stalno ponavljanje kako informatički sektor raste, jača, kako ima potrebe za novim ljudima a bit će još više..i onda ljudi naivni upisuju kojekakve tečajeve, nabadaju što bi se moglo tražiti, te tečajeve plaćaju nekoliko tisuća kuna, polože ih i nadaju se poslu..onda brzo dolazi otrežnjenje kad im se te informatičke tvrtke"nasmiju u lice" kad vide da ovi imaju nekakve tečajeve i poruče im da s tim diplomama mogu obrisat guz.cu...dakle, ljudi ne znaju šta se točno traži,koliko košta školovanje, gdje se mogu školovati i hoće li biti posla kad završe školovanje...po meni, to je čisto iskorištavanje ljudi u nevolji jer su dobrim dijelom nezaposleni ili imaju slabo plaćene poslove, izdvajaju velike novce za te tečajeve a na kraju se mogu slikati s tim "diplomama"...a najbolje mi je kad te firme koje zarađuju na nevolji ljudi na kraju reklama "poentiraju" kako se ti tečajevi upisuju u radnu knjižicu..navali narode!

Tu je odgovor jednostavan - Županija mora s informatičkim tvrtkama koje imaju potrebe za određenim profilom osoba organizirati ciljanu edukaciju za potrebe tvrtki, a ne da netko misli da je završivši ECDL tečaj sada spreman za IT sektor. U tom smislu postoji već odlična inicijativa (OSC) u kojoj i osobno sudjelujem kao volonter (i svi su tu volonteri) koji usmjeravaju i educiraju zainteresirane što da uče, mentoriraju ih i uvode u posao.
I mi smo kao tvrtka, ne samo educirali, nego na kraju i zaposlili. Mislim da je to pravi put - tvrtkama treba pomoći da predavači koji ljude uče i mentoriraju ne predstavljaju isključivo trošak poslodavca, nego da se ljude obućava prema ciljanim potreba tvrtki koje će ih nakon edukacije moći odmah i zaposliti. Edukacija za diplomu ili potvrdnicu o završenom tečaju je najčešće bacanje novaca. Osobno sam imao iskustva s lošom razinom predavanja u IVORI.
Kao Župan mislim subvencionirati troškove školovanja za zainteresirane točno prema potrebama tvrtki. Školski i formalni sustav izobrazbe je dobrim dijelom zatajio u IT sektoru i zato mora uskočiti neformalni oblik cjeloživotne izobrazbe.

Zadnja promjena: Miroslav Varga; 05.04.2013. 21:38; ukupno mijenjano 1 put.

Skoči u forum: