Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Imam BM table vec nekoliko godina i to s razlogom. Jeftinija registracija, a znam jos par sugradjana koji rade istu stvar kao i ja - jer zasto ne bi prosao jeftinije ako mozes, a razlika se dobro osjeti na jacim autima.
Sad ce se neki pametni pitati zasto je jeftinija registracija u BM? zato sto spadaju u kategoriju manjeg rizika od OS sto znaci da su - "po statistici - bolji vozaci..".(naravno da se uzimaju u obzir svi faktori - broj reg. vozila etc....)
Uglavnom mislim da samo kreteni generaliziraju - a to i je velika vecina u ovom nasem velikom selu - kreteni koji su do jucer svjetla gasili sjekirama a danas voze auto s OS tablicama i misle, pardon takvi ne misle nego samo im izlecu gluposti cim zinu pa se tako i stvori ovakav topic. Stari osjecani si nece dozvoliti takav primitivizam da karakteriziraju ljude po tablicama na autu, znam da ja ne bi. |
Zadnja promjena: eldiablo; 31.12.2008. 10:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kreteni koji su do jucer svjetla gasili sjekirama a danas ....
|
edo maajka a? ...do jučer svjetla gasili sjekirama a danas u odijelima... |
|
|
|
|
|
Ivan M
Ukupno postova: 18 Lokacija: Belisce Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Manji broj prometnih nezgoda na postojeći broj registriranih vozila. Ili ne? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
stipe_5 Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
eldiablo je napisao/la: ›
Imam BM table vec nekoliko godina i to s razlogom. Jeftinija registracija, a znam jos par sugradjana koji rade istu stvar kao i ja - jer zasto ne bi prosao jeftinije ako mozes, a razlika se dobro osjeti na jacim autima.
Sad ce se neki pametni pitati zasto je jeftinija registracija u BM? zato sto spadaju u kategoriju manjeg rizika od OS sto znaci da su - "po statistici - bolji vozaci..".(naravno da se uzimaju u obzir svi faktori - broj reg. vozila etc....)
Uglavnom mislim da samo kreteni generaliziraju - a to i je velika vecina u ovom nasem velikom selu - kreteni koji su do jucer svjetla gasili sjekirama a danas voze auto s OS tablicama i misle, pardon takvi ne misle nego samo im izlecu gluposti cim zinu pa se tako i stvori ovakav topic. Stari osjecani si nece dozvoliti takav primitivizam da karakteriziraju ljude po tablicama na autu, znam da ja ne bi.
|
Uglavnom mislim da samo kreteni generaliziraju - a to i je velika vecina u ovom nasem velikom selu - kreteni koji su do jucer svjetla gasili sjekirama a danas voze auto s OS tablicama i misle, pardon takvi ne misle nego samo im izlecu gluposti cim zinu pa se tako i stvori ovakav topic. Stari osjecani si nece dozvoliti takav primitivizam da karakteriziraju ljude po tablicama na autu, znam da ja ne bi.
|
Definitivno svi koji imaju BM tablice ( bez mozga )
su opasni za volanom, trebalo bi ima zabraniti prelazak drave, to nisu ljudi to su ubice (čast izuzecima ako ih ima)
e a još ako vozi Opela to je propast, pogotovo su i vozaći Opela opasni....
i još nedo ti bog da je to sve u kombinaciji da vozi na plin...... ma to je previše |
|
|
|
|
|
Frost
|
Kakve veze ima plin? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
stipe_5 je napisao/la: ›
|
Definitivno svi koji imaju BM tablice ( bez mozga )
su opasni za volanom, trebalo bi ima zabraniti prelazak drave, to nisu ljudi to su ubice (čast izuzecima ako ih ima)
e a još ako vozi Opela to je propast, pogotovo su i vozaći Opela opasni....
i još nedo ti bog da je to sve u kombinaciji da vozi na plin...... ma to je previše
|
Que??? Sta ti pricas... "...e a još ako vozi Opela to je propast, pogotovo su i vozaći Opela opasni...." Kakve veze ima Opel sa BM tablicama i kakve veze ima BM tablica sa vozacem? Sta je vama ljudi, pa vecina ljudi iz baranje polaze upravo u Osijeku jer sam isto tako i ja u baranji pa znam. Usput, imao sam u 3-ipo godine koliko vozim jednu kvrckavicu, odnosno jedan razbijeni zmigavac i to je sve. A ono sto sam vidio od nesreca u gradu sa OS tablicama je dovoljno da mi se kosa digne na glavi no to je sve relativno i ne osudjujem nikoga bez obzira koje tablice koristi vec one koji pokazuju prst u drugoga misleci da su bolji.
I sta s plinom? Ja imam i plin u autu i dokazano je da je plin sam po sebi rashladno sredstvo te se ne moze samo tako zapaliti ili sta ja znam a stijenke boce su toliko debele da jednostavno i pri sudaru mozes biti 100 % siguran, tu su i sigurnosni ventili... Kad si zadnji puta citao da je neki auto otisao u zrak zbog plina. Gluposti. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Frost
|
ma ajde Smokey, vidiš da sere kvake, pogotovo za plin... |
|
|
|
|
BlackB
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Negdje sam čitao če neki Belomanastirac voziti za Hondu F1 na Godinu |
|
_________________ ROCK AND DIE |
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
jednako po život opasna iskustva imala sam x puta u bliskim susretima i s BM i s NA tablicama - svaki misli da vozi na svojoj njivi, pa se tako i ponaša. Eto! |
|
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
Shkrobo
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
hehe... imam sestričnu koja je položila u DJ... radije će voziti 15tak kilometara dužim putem nego na kružni kod Spara xD |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Shkrobo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe... imam sestričnu koja je položila u DJ... radije će voziti 15tak kilometara dužim putem nego na kružni kod Spara xD
|
moja sestrična iz dj isto tako kad ulazi u naš kružni na đakovštini počne se trest a da ne govorim o davanju žmigavca kad izlazi iz njega, btw sinoć mi je BM izletio na po ceste skoro sam ga lupio, vjerovatno nije vidio 1X1 m znak STOP na semaforu koji blinka žuto, kretenčina jebo sam mu sve po spisku |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
Shkrobo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe... imam sestričnu koja je položila u DJ... radije će voziti 15tak kilometara dužim putem nego na kružni kod Spara xD
|
moja sestrična iz dj isto tako kad ulazi u naš kružni na đakovštini počne se trest a da ne govorim o davanju žmigavca kad izlazi iz njega, btw sinoć mi je BM izletio na po ceste skoro sam ga lupio, vjerovatno nije vidio 1X1 m znak STOP na semaforu koji blinka žuto, kretenčina jebo sam mu sve po spisku
|
A to si ti bio... LoL |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Shkrobo
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
btw, i moje su tablice bm, a položio sam u Osijeku, i vozim brat bratu sto kilometara na dan u prosjeku. zna se nabit i do 250, a vozačku imam 3 godine, i, ko što netko već reče, gdje god da sam uvijek imam prednost! xD |
|
|
|
|
|
*CURKA*
Ukupno postova: 41 Spol: Nebitno
|
što je istina-istima je. ovi s tablicama BM-stvarno svaki drugi neke čudne krekršaje radi,toliko su čudni da ne znam jel uopće postoji u zakonu propisana kazna za njihove slalome i vratolomije... al primjetila sam i da kad se voziš državnim cestama,pa te koči il ga koči kamion ispred tebe,zanimljivo al još nisam dočekala da mi kamiondžija s HR tablicama da žmigavac da ga mogu obići,svaki puta su to bili sa BiH ili srpskim tablicama. kao i oni sa zg tablicama-navikli kroz zagreb 120,pa misle da mogu i ovdje kroz grad tako... |
|
_________________ Kad bi svaki čovjek bio čovjek, onda bi svaki kamen bio dragulj. |
|
|
|
|
|