Autor |
Poruka |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Pa čuj, prostor ispred Bastiona ti je veći nego i jedan trg u Osijeku. |
|
|
|
|
|
dgo Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
garrincha077 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dgo je napisao/la: ›
A sto je bilo s Jabukom! Decki dosli prije sedam i taman nekako kisa pocela i odmah su rekli, da se sve prebaci unutra. No ovi sto rade sa razglasom nisu htjeli, kao nece padati. I kad je onaj najveci pljusak bio, ovi u Bastionu vec napravili mjesta unutra da se sve unese, ali ne ovi nisu razglas htjeli unositi. Ok, kisa je prestala, ali pozornica je bila mokra, bilo je opasnosti zbog struje i onda jos stavili one suncobrane gore, koji su u jednom trenutku kada je pirnuo vjetar prijetili da ce se srusiti. I rasvjete nije uopce bilo, tako da oni od ostrag mislim da nisu mogli nista ni vidjeti.
|
ma jabuka je bila zakon, s tim da nisam bas znao ove novije pjesme..al ti znas i dirlija su bile preedobreeee...tak da sve u svemu zadovoljan sam
|
Jabuka uvijek odradi vise nego profesionalno, jer u Osijeku vole svirati i rado dolaze. |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
ne volim crvenu jabuku.
recimo ja bih bio najsretniji da su doveli Letu Stuke, Ramirez ili jedan od hrpe takvih bendova koji imaju jebenu muziku, ali malo prostora u medijima.
joooooooooooooooj
ima toliko kvalitetne glazbe u odnosu na ono cime nas zele filovat. samo da ljudi zele cut novo i drugacije. zacudili bi se koliko bi im se svidjelo.
ne kuzim kako nekome nije dokurcilo 20 godina slusat jedne te iste pjesme i isti bend???
btw prostor ne treba mijenjat. sadasnji je idealan za potrebe OLJMa. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Letu Štuke - odmah potpisujem, zakon su, a Ramirez je obično letargično smeće za šiparice..... |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Letu Štuke - odmah potpisujem, zakon su, a Ramirez je obično letargično smeće za šiparice.....
|
Ramirez?!!!!!! fuj! to treba zabranit!!!! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
apsolutno nije bitno koji je bend. samo da nije razvikano 167 puta odslusano smece i sund.
Ramirez je spomenut u kontekstu drugacijeg, isto kako i Letu Stuke. iako su mi Stuke favorit bez premca.
nego, jel zna netko kako je bilo na Urbanu???
nisam ga mogao docekati. jebem ti posao... |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebote pas, ovo je i više nego sramotno...
Pa bio sam na svadbama s boljim ozvucenjem od jucerasnjeg na koncertu TBF-a...
GROZNO
Pokusavali su nesto iskemijat s toncem i na kraju mu rekli da opere noge, a jadan covjek nije kriv...
Kriv je organizator!
Reci cu samo 400.000 kuna (četiristotinetisuća)
|
a što reći na pozornicu sa dva suncobrana? dobro da nisu šatorsko krilo postavili. jebeš mi sve ma i to bi bilo bolje. ali inače tbf više nego odličan. kao i uvijek. kolko ja posjećujem koncerte tako su rulju uspjeli dić iz poluletargije do delirija samo oni, psihomodo prije par godina i rambo svetski mega car |
|
|
|
|
|