Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.01.2011. 16:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mali od čače je napisao/la: ›
znas kad se koristi inaće ta izreka? kad netko pametuje i sve zna nakon sto je proslo to o cemu pametuje, stoga da sumiram, govoris vidljivo je bilo ovo,ono, razumljivo je bilo ovo,ono, za ocekivat je bilo ovo ono, a zasto je to sve bilo vidljivo, razumljivo,ocekivano? gdje su argumenti koji mogu potkrijepit ijednu spomenutu tvrdnju? nema ih..moglo je biti uber mega kul super..i to sto ti sad nabrajas da je "kao" bilo vidljivo,razumljivo i ocekivano je obicno pametovanje nakon sto si dobila saznanje u prethodnim komentarima da je bila loša manifestacija.,zato izreka " lako je bit general poslije bitke", ili "lako je sad bit pametan kad je prošlo" ..živila!

Poanta onoga što sam napisala bilo je da je glupo nasjesti na takve masovne dočeke, a ljudi su se proteklih godina mogli uvjeriti na iskustvima/konetarima drugih kako to inače na kraju ispadne.

Ali nekome očito ni to nije dovoljno, već na svojoj koži to moraju doživjeti da se opamete. Wink

Ukupno postova: 708
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2011. 16:36 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Poanta onoga što sam napisala bilo je da je glupo nasjesti na takve masovne dočeke, a ljudi su se proteklih godina mogli uvjeriti na iskustvima/konetarima drugih kako to inače na kraju ispadne.

Ali nekome očito ni to nije dovoljno, već na svojoj koži to moraju doživjeti da se opamete. Wink

Pa čekaj malo, ljudi kažu da im je prošle godine bilo super u essekeru, a i do sada su bili zadovoljni s WLM-om. Dakle, o čemu ti drobiš?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 02.01.2011. 16:40 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la: ›
Pa čekaj malo, ljudi kažu da im je prošle godine bilo super u essekeru, a i do sada su bili zadovoljni s WLM-om. Dakle, o čemu ti drobiš?

O masovnim dočecima općenito, koji često kao posljedicu imaju nezadovoljne posjetitelje i negativne komentare.

Ok, prošle godine je bilo dobro u Essekeru, a sad se ta prošlogodišnja organizacija raspala (kako sam skontala po komentarima) i jedni su napravili party u Essekeru, a jednu u dvorani - a i jedni i drugi su kiksali.

Ugl, ostavite se tih masovnih dočeka, a ako baš želite na takav neki event, onda se poslije nemojte žaliti.

Ukupno postova: 177
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.01.2011. 16:42 
Naslov:  Re: Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]

Dragi forumaši,

Vidimo da zaista ima mnogo komentara što se tiče dočeka Nove godine, i to ne samo za doček u dvorani, već općenito. Mi ćemo se najviše obazirati na komentare usmjerene nama, pa Vam se zato i ovdje obraćamo.

Želimo se zahvaliti svima koji su uzeli nekoliko minuta svog vremena i ostavili komentar, bio on pozitivan ili negativan. Također, bilo je i nekih vrijeđanja i omalavažavanja cijelog dočeka, te smo odlučili eliminirati takve komentare i spriječiti beskrajnu svađu na našem profilu.

Moramo odmah istaknuti da je ovo drugi doček Nove godine koji smo organizirali, te da su naša očekivanja i pripreme za ovaj event bile najviše na temelju prošlogodišnjeg dočeka. Naravno, uzeli smo u obzir nedostatke koji su se pojavili prošle godine i na taj način se bolje pripremili. Konkretno, to se odnosilo na šank, koji je ovog puta bio zaista velik. Isto tako, pojačano je osoblje unutar samog šanka, a pića je zaista bilo mnogo.

S druge strane, tu je bio i ulaz u dvoranu, koji, priznajemo nije dobro funkcionirao. Nismo mogli otvoriti dodatna vrata zbog hlađenja prostora, a moramo priznati da nitko nije očekivao da će 80% ljudi doći u dvoranu u isto vrijeme. Takav slučaj ni približno nije bio prošle godine, tako da smo se zaista iznenadili zbog velike navale. Razlika u broju gostiju u odnosu na prošlu godinu je 500-njak ljudi.

S druge strane, unatoč velikoj opskrbljenosti pića, kroz samo nekoliko sati popilo se skoro 200 litara Jagermeistera. Kada bi to usporedili s prošlim dočekom, ispostavlja se da je ove godine 'žeđ' za Jagermeisterom bila jača nekoliko puta od prošle godine.
Također, prošle godine je bila navala za nekim drugim pićima, pa smo se na temelju iskustva i opskrbili u skladu s tim. Ukoliko je određenih pića nestalo u ranijim satima (npr. crno vino), to je bilo zbog velike gužve u šanku te momci nisu stigli otići u skladište po zalihe.

Hrane je bilo također u skladu s brojom gostiju, kao i prošle godine, ali uz veću količinu. Opet, nitko nije očekivao masovnu navalu za hranom u prva dva sata, jer takvo iskustvo prošle godine nismo ni približno doživjeli. Iz tih razloga je onda u vrlo kratkom vremenu (prije planiranih 2,3 sata iza ponoći) nestajalo hrane. Računalo se da će općenita potražnja za hranom biti veća nego prošle godine, ali ne u tolikoj mjeri.

Zadnja i bitna stavka je svakako garderoba, i tu se stvarno ispričavamo zbog problema koji su nastali. Zapravo, najlakše bi cijelu situaciju opisali kao lančanu reakciju nepredviđenih problema koji su se nažalost dogodili. Nadamo se da je ipak svatko dobio svoju jaknu natrag, a ukoliko ima onih koji nisu, neka ostave dolje komentar pa ćemo pokušati pomoći po tom pitanju.

Ostali problemi, poput prljavog i i neurednog prostora, te pokidanih slavina i slično, ne možemo pripisati isključivo sebi. Razlog tomu je očigledna volja i strast određenih pojedinaca za razbijanjem, prolijevanjem, povraćanjem i sličnim neprimjerenim aktivnostima. Iz priloženog se moglo vidjeti da još uvijek ima onih koji ne poznaju osnove kulture ponašanja.

Kako ne bi ispalo da je Nova godina u dvorani bila debakl, moramo se osvrnuti i na lijepe trenutke tijekom večeri. U prvom planu je bila glazba i tu smo zaista sretni što nema niti jedan negativan komentar na glazbu. Oba floora su funkcionirala uz odličnu glazbu, a to potvrđuje i atmosfera tijekom cijele večeri. Uz glazbu išao je i dobar sound i light show, koji su bili odlična kombinacija u predvorju dvorane. Momci u šanku su također dali svoj maksimum, od početka do kraja proslave. Općenito gledajući, još uvijek prevladavaju oni pozitivni komentari te se zahvaljujemo na njima. Nakon kraja dočeka u dvorani, moramo napomenuti i da je na službenom afteru u klubu Bastion bilo zaista odlično te da se tulumarilo do 8 ujutro.

Na kraju se želimo ispričati svima čija očekivanja nismo ispunili. Znamo da je ipak riječ o dočeku Nove godine, ali vjerujte da su naše namjere bile samo najbolje te da ćemo sve Vaše kritike uvažiti prilikom idućih organizacijskih pothvata. Vjerujemo da se većina unatoč određenim poteškoćama uspjela dobro zabaviti i ući u 2011. godinu na najbolji mogući način.

Hvala na ukazanom povjerenju i sve najbolje u 2011. godini!

We Love Music Osijek

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.01.2011. 16:49 
Naslov:  

ja nisam bio pa ne znam kako je bilo, ali po prijašnjim iskustvima nekako mi je drago što nisam bio..ovo je malo jadno..kao nismo očekivali da će popiti tolko u 2h... pa veliki broj se želi urokat do 12h pa samo malo nadoljevat... što se tiče ulaza,cuge i hrane tu se ne možete opravdat nikako... imate vi sasvim dobru kalkulaciju od koje ne želite odustat... silj je zgrnut lovu, što je legitimno, ali isto tako treba pružiti nešto više od teškog debakla

Ukupno postova: 708
Post Postano: 02.01.2011. 16:50 

Bastion Osijek je napisao/la (Pogledaj post): ›
Općenito gledajući, još uvijek prevladavaju oni pozitivni komentari te se zahvaljujemo na njima.

Nisam bio kod vas i na ostatak posta neka raspravljaju oni koji su bili, ali ova rečenica naprosto bode u oči. Jednostavnim riječnikom rečeno: ili se pravite blesavi ili ste slijepi pored zdravih očiju. No, naravno da u vašim glavama prevladavaju pozitivni komentari kad ste one negativne, koliko čujem, pobrisali.

vanja.ladydance
Ukupno postova: 18
Post Postano: 02.01.2011. 16:53 
Naslov:  

Jan_ je napisao/la: ›
vanja.ladydance nam se izgubila, ne javlja se poslje doceka Smile vjerovatno jos ne skida smijesak sa lica od zarađene love!

Hahahahahaha kakve ja imam veze s parama XD. Ne javljam se od dočeka jer sam se sad probudila, neki idu i na reprizu Smile Evo iskreno i moj komentar. Meni je bilo ok, ali mi je prošle godine bilo bolje. Ja sam isto cekala cca 45min na ulaz, al iskreno to je bilo i za ocekivati, prosle godine sam isto cekala i na bilo kojem većem koncertu da sam bila isto sam čekala. Bila sam u Vip-u u kojem je bilo stvarno odlično, glazba superiška, mjesto za sjest, cugu čekaš max 5 min i ne znam za ostalo al mi smo cugali ili jack-colu ili burn-votku i toga je bilo do fajronta koji je bio u 5h. I da jako dobra stvar sto je tamo tepih na podu pa nije bilo razbijenih boca i kad je netko nest prolio nije se sklizalo. Hrana mi je bila odlična i ja sam jela odmah tako da je bilo svega još. Ono kasnije je izgledalo katastrofalno na glavnom dijelu i nisam mogla vjerovati, par puta sam prosla do tamo i sad su mi štikle u smeću. I da kaput mi je ukraden. Tak da ni za mene nije bas bilo sve savrseno, ali iskreno mislim da su i ljudi djelomično krivi za to. Kao prvo što se tiće hrane ljudi su se time razbacivali maximalno, par puta sam vidjela da je netko uzimao cijele one keramicke posude i nosio sa sobom i na kraju bacio, do scena kako netko uzme gric nečega i vrati na stol ....sorry ali toga prosle godine ja nisam vidjela. Isto tako i sa cugom, neki dečki su bili uzeli bočice vode i špricali se tamo ja sam bila cijela mokra. Nije ni čudo na šta je pod ličio. Baš mi se čini da su ljudi bili kulturniji za prošli doček i da je bila općenito bolja atmosfera.
Da se mene pitalo ja bi bar četvrtinu ljudi izbacila van zbog ponašanja i to su redari i trebali napraviti, a ne dečki se tam potuku i ostanu unutra. Bilo je propusta, ali baš se i primijeti da je recesijska godina da se nije jelo i pilo pa se to pokušavalo nadoknaditi u jednom danu.

Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 02.01.2011. 18:32 
Naslov:  

Objektivno gledajući jedino što su organizatori zeznuli su ulaz i garderoba. Ja sam prvi ovdje napisao da to nije valjalo.
Ali sada organizatore okrivljavati zbog toga što su ljudi bili seljačine i pohlepna stoka koja bi si natovarila hrane na tanjur i onda pet minuta poslije taj isti tanjur na kojem još ima dosta hrane bacili sa strane, nije ok. Nije u redu ni okrivljavati organizatore za mokar pod - opet stoka. Bilo je stvarno tamo divnih ljudi, ali da je bilo imbecija, bilo je.
Mi hrvati smo poznati po tome da pljujemo po svemu i svačemu, tako je sada i ovdje slučaj.

Jan_
Ukupno postova: 10
Post Postano: 02.01.2011. 19:04 
Naslov:  

Također ja isto imam zamjerku samo na ulaz i garderobu, ne moze se dogoditi da ja ujutro dođem i sam svoju jaknu pokupim sa vjesalice, nije uopce nikoga bilo da je pricuva.tako isto mi je bilo tko mogao uzeti jaknu!a platio sam garderobu sto je najzalosnije u ovoj prici Smile a ovo ostalo, hebiga ljudi su cudne biljke, kada je nesto neograniceno onda ljudi nemaju granica i ne paze toliko sa tom cugom vec se proljevalo masovno na sve strane!mene samo zanima da li ce grad ikada vise dopustiti da se organizira ovako nesto slicno u jer cini mi se koliko vidim da je predvorje nove dvorane poprilicno unisteno!al dobro organizator je masnu lovu zgrnuo pa vjerovatno mu stoji u ugovoru da popravke podmiri sto mu nece biti problem, to moze samo od garderobe naplatiti!

malecka

Ukupno postova: 1383
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Post Postano: 02.01.2011. 20:18 
Naslov:  

oke doček je napočetku imao puuuno potencijala postati najgori do sada i nadmašiti onaj od prošle godine u slaviji...
kao prvo na ulazu smo čekali 45minuta da uđemo...mislim kakva je to glupost samo jedna vrata otvoriti na toliko ljudi... meni su noge umrle od hladnoće. onda kad smo ušli dok sam se dogurala do hrane... mislim tako mali stol za hranu ja sam prvo misla da je to samo jedan dio ali kada sam skontala da je to sve... :s mjilim stvarno... premalo hrane na toliko ljudi... a ono smeće prekoputa... da nikome nije palo na pamet staviti bilo gdje oko stola neke kante da se to sve može baciti...sramota...
ooo garderoba... čekala sam pol sata u redu da bi saznala da se plaća 10 kn po jakni uz one pare koje sam dala za ulaz i onda se odjenom ta nadasve spektakularna konstrukcija samo urušila....
garderoba na jednom kraju hrana na drugom i cuga u rulji da nemoš ni prismrdit do tamo... glupost...više sam šetala okolo da sve obavim i pokupim nego što sam stajala na mjesu i plesala...

oke to su negativne stvari bile...
sad do pozitivnih... konobarima svaka čast na snalažljivosti i brzini Smile
oke ja mislim da je to to...
e da i onaj doček sa zakašnjenjem pa de nemože vam se to dogoditi......

-xoxo-

Ukupno postova: 102
Post Postano: 02.01.2011. 22:55 
Naslov:  

ovo sve sto ste nabrajali stoji i ne smije se dogoditi s obzirom na budzet kojim raspolazu....
ali dodatno naplacivati garderobu!?!?!?!?!
ja ne znam ko je tu nenormalan...i kako se u ovom svom postu nisu osvrnuli na to i dali neko objasnjenje,previse me zanima Very Happy
ja nisam bila ni tu ni u essekeru trulom a cujem da su i tamo naplacivali...pa to je DNO DNA!

Jan_
Ukupno postova: 10
Post Postano: 02.01.2011. 23:20 
Naslov:  

-xoxo- je napisao/la (Pogledaj post): › ovo sve sto ste nabrajali stoji i ne smije se dogoditi s obzirom na budzet kojim raspolazu....
ali dodatno naplacivati garderobu!?!?!?!?!
ja ne znam ko je tu nenormalan
...i kako se u ovom svom postu nisu osvrnuli na to i dali neko objasnjenje,previse me zanima Very Happy
ja nisam bila ni tu ni u essekeru trulom a cujem da su i tamo naplacivali...pa to je DNO DNA!

pricaj nam o tome Smile

ma trebaju uzet lovu gdje god mogu, ja sam se iznenadio da nije teta sjedila na ulazu u wc i naplacivala!

markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 02.01.2011. 23:53 
Naslov:  

Jan_ je napisao/la (Pogledaj post): ›

ma trebaju uzet lovu gdje god mogu, ja sam se iznenadio da nije teta sjedila na ulazu u wc i naplacivala!

E sad si im dao ideju za sljedeću godinu Very Happy Very Happy volio bih i ja čuti ovo sa naplatom garderobe, koji se genijalac toga sjetio???

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 03.01.2011. 0:28 
Naslov:  

haha, umro sam danas od smijeha kad mi lega pričo kak mu je bilo na dočeku ng...
....moram priznat da mi kupanje i valjanje po podu bilo najsmješnije i na kraju da si moš birat jaknu ako je tvoja nestala ahahahaha tragikomedija..

Ukupno postova: 177
Post Postano: 04.01.2011. 2:14 

Evo i nekoliko video klipova da se vidi kako je to sve izgledalo u dvorani:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wGNHeB-tjIg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BO5z9Y_XKhc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=09tjXYvOMzE[/youtube]

Skoči u forum: