Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
opovrgava te famozni "cro truck party" kamion
neka, neka. zato će na buliću i rozgi sjekirom gasiti ulične lampe... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Eto, super... dobro je da ima cim vise studenata koji idu na takva zbivanja. Bolje da sam ja u krivu nego da je jos vise studenata zadovoljno nistavilom na svojim obzorima.
Pitas li se samo koliko bi tek takvih zbivanja moglo biti i kakva bi tek kvaliteta mogla biti [gostujuci izvodjaci, ovo-ono] da se vecina love ove godine nije skurila na Rozgu i Bulica?!
FunkyZeno, pitas li se to?! Ili te to ne zanima i zadovoljavas se mrvicama pazeci da se slucajno tvoj glas ne cuje?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@Leteći mungos
A gledaj, osobno mi je stalo do kulturnih događanja i velika posjećenost takvih događanja od strane mladih ljudi me uvijek razveseli... To je i razlog zbog kojeg podržavam ovaj dio programa jer se mladi barem tih nekoliko dana u godini posvete kulturi i umjetnosti...
Što se tiče ovoga što navodiš, slažem se da se taj iznos mogao potrošiti na nešto kvalitetno, ali mislim da ova pitanja trebaju biti upućena članovima studentskog zbora, kojih ovdje na forumu ima dosta, a ne meni...
A moj glas se itekako čuje, samo ne na način na koji ti ciljaš... Čuje se tako što glasno podržavam sve projekte vezane uz kulturu i što ne vidim smisao u tome da se bojkotira taj dio programa zbog prevelike svote para potrošene na ovo dvoje headlinera... Jer mogu samo zamisliti kako bi glumcima bilo glumiti bez publike (ovo uzimam čisto kao primjer, ista rečenica može se primjeniti na sve ostale "umjetnike").
Kao što vidiš, dio vezan uz noćne izlaske ne komentiram i to prvenstveno jer me ne zanimaju. A kao što i sam znaš, danas je normalno da svatko gleda samo svoju "korist". Nekad sam bila budala i zalagala se za sveopće dobro, a to me nije dovelo nigdje. Znam da ovo zvuči sebično i egoistično, ali da, trenutno se baziram na onome što se meni osobno sviđa, a ostalo zanemarujem... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Tako je, pijuni nisu ništa krivi. Samo po zapovjednoj odgovornosti deri i nađi ispriku
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Što se tiče ovoga što navodiš, slažem se da se taj iznos mogao potrošiti na nešto kvalitetno, ali mislim da ova pitanja trebaju biti upućena članovima studentskog zbora, kojih ovdje na forumu ima dosta, a ne meni...
|
ŠTA SE
VIŠE VOLJE ULAŽE
U SVE BOLJE MULJŽE
TRAŽE VEĆI GLUMCI
I JOŠ MLAĐI MULCI
DA ČUČE NA STRAŽI
ŠTA SVE VEĆE OVCE
DOBIJU SVE BOLJE NOVCE
DOK VRIM ŽVAČE
DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Aqzs-LV_u0&feature=related[/youtube] |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
admini jel možete spojiti dvije teme?
ne mogu pratiti ovako |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Di je taj ured SZ Unios-a? |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
zen031 je napisao/la: ›
Di je taj ured SZ Unios-a?
|
Križanje Svačićeve i Hadrijanove, pokraj Umjetničke akademije, mala bijela zgrada. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Hvala! |
|
|
|
|
|
hidin Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
šta nema galerije za treći dan?
Možda se nije ni održalo. |
|
|
|
|
|
Vlada_men
Ukupno postova: 2 Lokacija: Čeminac Spol: Muško
|
dosta mi je čitati više komentare nadobudnih balavaca koji misle da su altenaivni i kul i slušaju neke leteće, rundeke i šta ti ja znam šta.
napokon da mogu doći u grad na neki normalan koncert i zarakijati sa sa ekipom da mi ne trešte neki metalci, punkeri kojima normalan čovijek nemože razabrati šta pjevaju.
jelena rozga za razliku od njih bar ima šta za pokazati i pjeva o ljubavi.
nećemo mi daleko sa ovakvom omladinom. |
|
_________________ Bolje ispasti glup nego iz auta |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kako mogu primjetiti sve je bilo prepuno studenata.
prosjek godina 16. šta uostalom očekivati na takvom drlogu. |
|
|
|
jerry Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Vlada_men je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dosta mi je čitati više komentare nadobudnih balavaca koji misle da su altenaivni i kul i slušaju neke leteće, rundeke i šta ti ja znam šta.
napokon da mogu doći u grad na neki normalan koncert i zarakijati sa sa ekipom da mi ne trešte neki metalci, punkeri kojima normalan čovijek nemože razabrati šta pjevaju.
jelena rozga za razliku od njih bar ima šta za pokazati i pjeva o ljubavi.
nećemo mi daleko sa ovakvom omladinom.
|
go back to Čeminac |
|
|
|
|
|
maradona Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
doveli su kafansko-svatovske pjevače koji ni poljski wc ne bi napunili da se plaća ulaz, i napravili stočni sajam od manifestacije. |
|
|
|
|
|
|
|