Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: Žućo će ovu novu godinu dočekat nevin!

Da
9%
 9%  [ 1 ]
Ne
9%
 9%  [ 1 ]
Tko te j*** šta si prodo kartu!
81%
 81%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 11

Autor Poruka
Brick Top

Ukupno postova: 708
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.01.2011. 14:47 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako je krenilo, očekivao sam katastrofu... čekali smo na ulazu dobrih 50min (na minus pingvin temperaturi) zato jer su (ne)organizatori naumili da bi bilo pametno imati samo jedan jedini službeni ulaz (i izlaz). Već sam pomislio da će tako biti i s cugom, ali na sreću, šankova je bilo dovoljno i nije bilo pretjerane gužve. Ne sjećam se kako su količinski stajali, nekako mi je u magli da su oko 2 ostali bez većine cuge (ostale su još samo žeste bile), ali to mi i nije bilo toliko bitno jer sam već davnih dana bio podmazan sasvim dovoljno. Hranu nisam konzumirao tako da o njoj ne mogu ništa reći. Wc-a je kronično nedostajalo na tu količinu ljudi (ali jebiga kad esseker nije diskoteka), a što je večer odmicala, sve su više sličili kao da je bačena atomska bomba u njih osijek031.com smile

Što se tiče glazbe, prvi je bio Omer, i on je (po meni) neke drlje puštao. Nekako taj njegov set nije bio za ovaj tip publike. A što se tiče atrakcije večeri, Lauren, na nju ne treba trošiti previše riječi jer to nije ni d od dj-a. Bolje da su te novce potrošili na neke plesačice koje bi isto tako bile oku ugodne. Najbolji je bio Marc Times. Na hrvatskom "flooru" je bilo zagušljivo i vruće te tamo nisam pretjerano zalazio, a i kada bi ušao, svirala je svaki put "Bižuterija"...

Suma sumarum, kada gledam na uloženo - dobiveno, tu je negdje, na granici. Ajmo reć da se isplatilo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ePo

Ukupno postova: 84
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.01.2011. 15:29 
Naslov:  

nidzo je napisao/la (Pogledaj post): › bilo ocekivano. znaci svega dovoljno ali guzva na ulazu, guzva za cugu, guzva za hranu, guzva za wc osijek031.com smile
nije mi bilo jasno kako su planirali da odjednom udje 2000 ljudi kroz onaj mali ulaz ( 1 po 1) tako da umjesto u 9 uso u 10:15. mislio sam da ce cuga i ranije nestat, pogotovo summer. sve u svemu bilo ok Very Happy

ne bih baš rekla svega dosta. cuge nestalo oko 1-2, hrane oko ponoći, ulaz-katastrofa, štednja na sekjuritiju maksimalna. nestalo struje kod hrvatske glazbe oko 11, ali ajde sreća u nesreći-kratko je trajalo. garderoba? jedna cura radi, zaštitari pizde, nedovoljno mjesta za jakne.
da mi nije bilo dobrog društva, kompletnu novu godinu potpisala bih kao katastrofalnu.

Baudolino
Ukupno postova: 300
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.01.2011. 15:33 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!

Totalni debakl!

Organizator je osigurao čitava dva redara da pregledavaju na ulazu, zbog čega je ulazak trajao preko 40 minuta.

Prije jedanaest je nestalo hrane!

U jedan je nestala većina cuge.

Najbolji primjer organizacijskog debakla je konobar koji gostima koji traže piće odgovara: "Na pauzi sam." I to u 20 minuta iza ponoći.

Konobari su bili, i kad nisu pauzirali, potpuno pogubljeni, nemoćni opslužiti ljude, tako da se znalo čekati i preko pola sata na piće.

Neki od gostiju su počeli odlaziti već i prije jedanaest. Bilo je i neugodnih scena kad su nezadovoljni gosti počeli ogorčeno prigovarati organizatoru, te je ovaj barem dvijema osobama vratio novce.

Nije bilo garderobe - odnosno - navodno je postojala na kraju "domaćeg" floora, što znači da vam je trebalo, brat-bratu, 45 minuta tamo i nazad. Uopće - ovim genijalnim potezom organizator je jasno svima poručio da mu ne pada na pamet brinuti za vaše stvari.

O glazbi neću.

I sve to za 220 kuna.

Što reći - balkanska posla, jeftina prevara.

To što će svatko pametan ubuduće izguglati organizatora i osigurati da više nikad nema posla s bilo čime što ovaj organizira- njega neće previše pogoditi pošto onaj koji ima malo pameti ono od sinoć ne bi nikad organizirao.

ePo

Post Postano: 01.01.2011. 15:34 

Baudolino je napisao/la (Pogledaj post): › Totalni debakl!

Organizator je osigurao čitava dva redara da pregledavaju na ulazu, zbog čega je ulazak trajao preko 40 minuta.

Najbolji primjer organizacijskog debakla je konobar koji gostima koji traže piće odgovara: "Na pauzi sam." I to u 20 minuta iza ponoći.

Konobari su bili, i kad nisu pauzirali, potpuno pogubljeni, nemoćni opslužiti ljude, tako da se znalo čekati i preko pola sata na piće.

Neki od gostiju su počeli odlaziti već i prije jedanaest. Bilo je i neugodnih scena kad su nezadovoljni gosti počeli ogorčeno prigovarati organizatoru, te je ovaj barem dvijema osobama vratio novce.

Nije bilo garderobe - odnosno - navodno je postojala na kraju "domaćeg" floora, što znači da vam je trebalo, brat-bratu, 45 minuta tamo i nazad. Uopće - ovim genijalnim potezom organizator je jasno svima poručio da mu ne pada na pamet brinuti za vaše stvari.

O glazbi neću.

I sve to za 220 kuna.

To što će svatko pametan ubuduće izguglati organizatora i osigurati da više nikad nema posla s bilo čime što ovaj organizira- njega neće previše pogoditi pošto onaj koji ima malo pameti ono od sinoć ne bi nikad organizirao.

potpisujem od riječi do riječi.

soulrelic
Ukupno postova: 54
Post Postano: 01.01.2011. 15:42 
Naslov:  

vidim i vi u u esskeru ste se 'usrecili' Very Happy

omke
Ukupno postova: 35
Post Postano: 01.01.2011. 16:07 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la: ›

Što se tiče glazbe, prvi je bio Omer, i on je (po meni) neke drlje puštao. Nekako taj njegov set nije bio za ovaj tip publike.

Svaka kritika je dobro došla bila ona loša ili dobra...možda jesam pušto drlju možda nisam,svako ima različit glazbeni ukus...namjerno nisam htio vrtiti nekakav chart house,išo sam sa nečim drugačijim,nekom se svidjelo nekom nije.možda nije bio za tu večer možda je..al tu je publika da to procjeni...za ostalo što je bilo neodgovaram,jer nisam ni organizator ni suorganizator.

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 01.01.2011. 16:09 
Naslov:  

@baudolino
sve si dobro napisao, još samo da nadodam katastrofalno stanje u wc-ima, a ona hrana je po meni užas, bolje da je bio red šunke, kulena, kobasice,sira. ljudi bi bili sretniji..ono mi ličilo na niz salata....

Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 01.01.2011. 16:35 

Baudolino je napisao/la (Pogledaj post): › Totalni debakl!

O glazbi neću.

I sve to za 220 kuna.

Bogte, kao da nismo bili na istom dočeku XD ulaz je bio kriminalan, to se slažem, onom genijalcu koji je odredio da se ulazi na ona vrata kroz koja ne može proći kako treba jedna osoba kad je sama treba dići spomenik za genijalnost...ali sve ostalo mi je bilo ok, cuge je nestalo oko 2, ali do tada sam bio podmazan da izdržim do kraja bez problema Wink šta ja znam, meni bilo ok, da je moglo biti bolje, moglo je...

Angelium

Ukupno postova: 874
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.01.2011. 16:36 
Naslov:  

Al daleko najdebilnija stvar je na samom ulazu bila. Dovezao kolegicu čekam s njom da uđe da se ne smrzava vani sama, kad druga - treća cura ispred nje na redu i kaže njoj teta iz osiguranja - mala ne moš unutra imaš preveliku torbu. Jedno 100 ljudi je stalo pogledalo tu ovcu i onak wtf?!?! Razlog za nepuštanje - prevelika torba Very Happy halo pa nije došla s putnim koferom... Tek nakon pola sata svađanja ju puštaju. Ne znam kak je bilo unutri ali ovo je u startu već mirisalo na lošeeee....

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 01.01.2011. 16:47 
Naslov:  

iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...
no ipak...no ocito da je nekima potrebno više ovakvih usranih doceka...da se konacno opamete i skuže da od tih spektakularnih najava doceka i organizacija nece nikad ništa biti....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
ePo

Post Postano: 01.01.2011. 18:44 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...
no ipak...no ocito da je nekima potrebno više ovakvih usranih doceka...da se konacno opamete i skuže da od tih spektakularnih najava doceka i organizacija nece nikad ništa biti....

nije se očekivalo apsolutno sve što je napisano, al brate bar da piva ima do kraja večeri.tj 3-4.a ulaz bi smio bit širi od pola metra.ako je već toliko karada prodano i para utopljeno.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 01.01.2011. 19:09 
Naslov:  

Sad mi je lakše što nisam bila...hehehe

Baudolino
Ukupno postova: 300
Post Postano: 01.01.2011. 19:31 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...

Boldao sam neke dijelove da istaknem karakteristične obrasce razmišljanja.

Dakle, balkanjesko, nikoga ne treba zajebati. Ideja da nekog treba zajebati - e to je upravo zašto ovakve organizacije uopće opstaju - jer to je taj balkanski obrazac ponašanja - zajebi, prevari, podvali, najavi, a ne ostvari - i onda - upravo taj obrazac ponašanje se opravdava, pazi sad, naivnošću potrošača koji vjeruje da nitko nije toliko glup da će varati na proslavi Nove godine.

Zatim - kad za nešto daješ 220 kuna - onda ne da trebaš osobni tretman, nego adekvatni. Cuge mora biti u izobilju do jutra, kao i hrane, wc-i trebaju biti prohodni, konobari uslužni, garderoba dostupna - to je minimum. I da - imaš pravo na multiple entries, a ne da u slučaju izlaska - više se ne možeš vratiti bez da ponovo kupiš kartu - to je već bezobrazluk za koji nema ni adekvatnog naziva.

Zatim - nekima je očito ok da ih prevare - to su oni upisnici poput Someone kojima je ok da je cuge nestalo "oko dva", po njihovoj slobodnoj procjeni, jer su oni "se već namazali". To što se netko "već namazao" ne znači da su se i drugi. To što si ti zadovoljio svoje potrebe - ne znači da sad može uslijediti opća nestašica cuge . Ovakvi obrasci ponašanja su samo druga verzija razmišljanja forumaša poput "tane strane" - također tipično balkansko razmišljanje, ali onog koji je spreman bit prevaren, pa će zato se napiti do besvijesti do dva. Genijalno, nema šta.

Da zaključim, za one koji imaju problema s razumijevanjem, a to su očito mnogi - 220 kuna je puno novca. Kad platiš tu cifru imaš pravo očekivati svu vrstu cuge do jutra, pristup wc-ima, garderobi, multiple entries i uslužnost kobobara. To nije osobni tretman - to je minimum. (30 eura je, recimo, cijena karte za koncert najviše kategorije u Beču. To da je netko spreman dati 220 kuna i misliti da je u redu da ga se zajebe - to je upravo bolesno.)

la čupakabra

Ukupno postova: 208
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.01.2011. 19:31 
Naslov:  

Ja recimo ne bih tražila "nadasve spektakl" za 220kn. Tražila bih da mi se za te pare poliže dupe.

Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 01.01.2011. 19:43 
Naslov:  

Baudolino je napisao/la (Pogledaj post): ›

Zatim - nekima je očito ok da ih prevare - to su oni upisnici poput Someone kojima je ok da je cuge nestalo "oko dva", po njihovoj slobodnoj procjeni, jer su oni "se već namazali". To što se netko "već namazao" ne znači da su se i drugi. To što si ti zadovoljio svoje potrebe - ne znači da sad može uslijediti opća nestašica cuge . Ovakvi obrasci ponašanja su samo druga verzija razmišljanja forumaša poput "tane strane" - također tipično balkansko razmišljanje, ali onog koji je spreman bit prevaren, pa će zato se napiti do besvijesti do dva. Genijalno, nema šta.

Ti si dijete mene malo krivo shvatio, to što ja kažem da ja nisam osjetio nestanak cuge, ne znači da to opravdavam. Jednostavno sam htio reći da mi je bilo sasvim dobro unatoč svemu. E sad, to što ti nisi predvidio da ćeš biti "prevaren", pa nisi navalio odmah na šank, tvoj problem. Ne znam što si očekivao na toliki broj ljudi. Znam znam, očekivao si ono što piše i za što si platio, eh da to uvijek tako funkcionira gdje bismo mi bili...

Skoči u forum: