Autor |
Poruka |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad svi pljuju a kad sam ja pljuvao prije nove godine, onda je na mene bila vatra a samo sam htio ukazati ljudima u što se upuštaju.
to je hrpa nesposobnih ljudi kojima je cilj samo zgrnuti pare i ništa drugo, a nesposobni su napraviti ugodno s korisnim.
|
ne kenjaj, ti si bio jednom na njihovom dočeku i srao si isključivo zbog glazbe jer ti smetaju thompson i škoro
Prijašnji dočeci Noktue su bili odlični (zadnjih 6 godina sam bio na 5, posebno oni u Želji su bilo dobri), al ove god su stvarno zasrali. Jest da prošlih godina nije bilo šatora i da je bilo puno manje ljudi, al svejedno nisu se puštale cajke i nije se tak sporo ulazilo i detaljno pregledavalo.
Jbg sad su htjeli odjendom puno zaraditi, vjerojatno i jesu, al su se sjebali za iduće dočeke, uz ovakve "lijepe" preporuke i komentare neće im nitko doći. |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
d0nat0r je napisao/la: ›
@ Provokator: cijenim tvoj trud i mislim da je to ispravno što će se poduzeti. Karte sam sačuvao i mogu ih poslikati ili skenirati i poslati po potrebi. Vidjet ćemo što će mi odgovoriti.
Također razmišljam o tome da nazovem Glas slavonije, Slavonski Dom i okolne medije i dam izjavu o dočeku. Pa neka se malo počeškaju idući puta prije nego što prirede ovako nešto, kao da se nova godina slavi jedamput mejsečno pa može kako god.
Plus, pošto sam završio svoje obveze u Osijeku i vratio se kući, gorivo koje sam potrošio na dolazak do Osijeka i nazad.
|
sve ćemo se dogovorit samo polako, ipak u ovome ne sudjelujem samo ja već nas 15-ak, a koliko mi se čini bit će nas puno više.. medije slobodno kontaktiraj, neka svi vide šta se radi u ovoj državi, jebemu mater pa dosta je bilo pljačke na "legalan" način ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
Ajme koja frka pa treba noktuo da se ogalsi a ovo tuzba i ta sranje maca popapala,sto je bilo bilo je.
Mislim da na svim docecima nije bilo kako je trebalo biti ali o ovome se pise zato sto je bilo puno ljudi
s tom stvarima alkohol poledjina na kartama i sve sto ste napisali to nije nitko imao pa znaci onda tuzba ide na sve one koji su organizirali novu godinu
Maloljetnika je bila na svim docecima i bilo ih je najvise pa prema tome svi su organizatori u banani
OVDJE JE PO MENI GLAVAN STVAR OVA
1,previse ljudi
2,dugo cekanje na ulazu
3.ulaz maloljetnika ali i svagdje dalje su ulazili
Ali sto se tice glazbe ona je bila ok,netko voli jedno netko drugo
Da su bile samo tamburice nebi se moglo svirati niti sat vremena jer ih nema tolko dobrih i brzih hitova da bi moglo da se pustaju od 21-05
Neka mi samo netko nabroji tamburice za 7 sati svirek nek nabroji za 3 sata ne moze se nabrojati jer ih nema
NARAVNO TREBAO BIH ORGANIZATOR DA SE OBRATI SVIMA I DA OBJASNI I ODGOVORI NA SVA PITANJA |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
tužba ide protiv noktue, tj. optužni prijedlog će ić...ne bi baš reko da je maca popapala, jer to su veliki propusti.. jako veliki.. |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
|
Da ima propusta ali kako to sad dokazati kad je sve proslo osobna je stvar kako se je netko osjecao a kako sam vidjelo plesalo se je pjevalo znaci da je bilo veselo
Cekanje na red za ulazak mogu lagano da kazu da su pretresali da im je netko nesto dojavio i te stvari
Malo ljetnici da ne smiju cugati to je ok ali onda mogu svi organizatori da budud tuzeni znaci na sve se to odnosi i onda tako u nedogled
Mene su smetali pijani balavci pa cu ja njih tuziti sto su oni bili pijani i bacali harnu jedan na druge ali to je vec bilo na fajrontu
Ima tih cakica jako puno za ili protiva ali nemem zivce sad o tome razmisljati.
Ako zbog tocenja alkohola niti jedan lokal u tvrdji nije kaznjen a to se tamo dogadja svaki dan od jutra do navecer e onda ne znam sto se moze ovdje jer treba se uhvatiti na djelu zbog alkohola ali nitko to od polocije nece da radi
To je po meni jedno veliko maltretiranje za koje nemem zivce
NEKA SE JAVE ORGANIZATORI I SVE LIJEPO OBJASNE I MISLIM DA CE LJUDI ONDA MALO DRUGACIJE DA GLEDAJU NA TO
Tko hoce da se tuzi neka se tuzi ja ne bu sudjelovala u tim stvarima bilo je kako je bilo
Mislim da nije padala kisa da bi sve drugacije bilo ne bi se gurali nego bi mnogi bili i vani |
|
|
|
|
|
sessy Ukupno postova: 30 Spol: Nebitno
|
vesnica je napisao/la: ›
Da su bile samo tamburice nebi se moglo svirati niti sat vremena jer ih nema tolko dobrih i brzih hitova da bi moglo da se pustaju od 21-05
Neka mi samo netko nabroji tamburice za 7 sati svirek nek nabroji za 3 sata ne moze se nabrojati jer ih nema
|
Bila sam na jako puno vjenčanja i feštica na kojima su svirale samo tamburice i to od 5 popodne do 5 ujutro, tako da ZNAM da postoji dovoljno tamburaške glazbe koja je mogla svirati cijelu noć. Nebi im pala kruna s glave da su pozvali neke tamburaše da zabavljaju raju, a u pauzama puštaju zabavnu glazbu! Sve se može kad se hoće! A to što su oni htjeli pokupiti što više love uz što manje uloženog truda i novaca, to je već problem koji se tiče svih onih koje su pokrali za 180kn ili 250kn! |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E ovo za cajke nije istina ja sam bila tamo cijelo vece od 22 sata i niti jedna cajka bilo par domacih spotova i to posloje nove godine,kazaliste ,bijelo dugme ,dino dvornik i ta ekipica ali niti jedna cajka a koja je to cajka bila nek ti tvoja legica kaze
Da je bila cajka prva bih se pokupila i otisal jer ih mrzim iz dna duse i nasla organizatora i rekla sto se to dogadja
|
Pa očito nisi Jer svi pričaju da su bile 3-4 cajke, između ostalog da je jedna bila odmah iza ponoći i to ona "Godina nova", ne znam tko pjeva jer ne slušam tu vrstu glazbe... Ugl Prenosim dojmove koje smo sinoć razmjenjivali |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
Malo ljetnici da ne smiju cugati to je ok ali onda mogu svi organizatori da budud tuzeni znaci na sve se to odnosi i onda tako u nedogled
|
to što su i drugi točili alkohol maloljetnicima ne znači da organizatora dotičnog događaja ne treba tužiti za tu istu stvar...mene brine provokatore kako ćete vi to sve dokazati, jer samo tvrditi da je bilo tako kako kažeš ne znam je li dovoljno na sudu, ali u svakom slučaju podržavam te u nakani (iako nisam bio tamo) |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ovako... ja ih ne ću tužit jer mi se previše gade... popušio sam ovu godinu, al kod te bande više nikad..i amen..sve ok... neka se nažderu za tih 180kn..ja sam bio jet set, popio 0.33 za 180kn.weeee. samo su dokazali da su seljačine i da podilaze seljačinama koji 2 min nakon ponoći urlaju na cajke... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
godina nova je od dj pucka i lea na anije cajke nego jedan grcj+ki hit samo za prepjevan na nasem jeziku
E sad ako ste vi slusali a izgleda da volite slusati cajke(ja ih mrzima) verziju koji pjeva neki pjevac s drugih prostora e onda ste ostali uskraceni za cajku
Znaci nisu pustili cajku nego DJ PUCKO & LEO -GODINA NOVA
Nervozni postar grupa rock grupa iz sarajeva kao nasi vatrogasci sprdaju se svim sund stvarima
ZNACI NIJE CAJKA
J a ipak volim retro tako da sam se malo raspitala i nije cajka |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
godina nova je od dj pucka i lea na anije cajke nego jedan grcj+ki hit samo za prepjevan na nasem jeziku
E sad ako ste vi slusali a izgleda da volite slusati cajke(ja ih mrzima) verziju koji pjeva neki pjevac s drugih prostora e onda ste ostali uskraceni za cajku
Nervozni postar grupa rock grupa iz sarajeva kao nasi vatrogasci sprdaju se svim sund stvarima
ZNACI NIJE CAJKA
J a ipak volim retro tako da sam se malo raspitala i nije cajka
|
A taj DJ Pucko nema cajke na repertoaru ili sam ja pogriješio!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
da, definitivno nije cajka - za nekog ortodoksnog četnika koji voli samo hardcore turbo folk. al i njemu kontam da bi se svidjela |
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
ZNACI NIJE CAJKA
J a ipak volim retro tako da sam se malo raspitala i nije cajka
|
jebote pa ja se namučim da pročitam svaki tvoj post .. daj pliz prvo u wordu piši pa provjeri pa onda kopi paste .pliz |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
mica23 Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
hm vidim ima nas vise pokradenih...ja sam bila u Royalu i ukratko SRAMOTA...250 kn za lazni makedonski orkestar,za 4 cuge u plasticnim casama i za salamu narezanu i kulen kupljen u interšparu!!! te pola sata trazenja kaputa u "organiziranoj" garderobi
plače mi se koliko sam ljuta,mater im hebem lopovsku....kao hotel a bolje bi mi bilo na trgu i na kiši nego u fucking hotelu |
|
|
|
|
|
|
|