Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
vesnica je napisao/la: ›
godina nova je od dj pucka i lea na anije cajke nego jedan grcj+ki hit samo za prepjevan na nasem jeziku
E sad ako ste vi slusali a izgleda da volite slusati cajke(ja ih mrzima) verziju koji pjeva neki pjevac s drugih prostora e onda ste ostali uskraceni za cajku
Znaci nisu pustili cajku nego DJ PUCKO & LEO -GODINA NOVA
Nervozni postar grupa rock grupa iz sarajeva kao nasi vatrogasci sprdaju se svim sund stvarima
ZNACI NIJE CAJKA
J a ipak volim retro tako da sam se malo raspitala i nije cajka
|
A taj DJ Pucko nema cajke na repertoaru ili sam ja pogriješio!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
da, definitivno nije cajka - za nekog ortodoksnog četnika koji voli samo hardcore turbo folk. al i njemu kontam da bi se svidjela |
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
godina nova je od dj pucka i lea na anije cajke nego jedan grcj+ki hit samo za prepjevan na nasem jeziku
E sad ako ste vi slusali a izgleda da volite slusati cajke(ja ih mrzima) verziju koji pjeva neki pjevac s drugih prostora e onda ste ostali uskraceni za cajku
Znaci nisu pustili cajku nego DJ PUCKO & LEO -GODINA NOVA
Nervozni postar grupa rock grupa iz sarajeva kao nasi vatrogasci sprdaju se svim sund stvarima
ZNACI NIJE CAJKA
J a ipak volim retro tako da sam se malo raspitala i nije cajka
|
jebote pa ja se namučim da pročitam svaki tvoj post .. daj pliz prvo u wordu piši pa provjeri pa onda kopi paste .pliz |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
mica23 Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
hm vidim ima nas vise pokradenih...ja sam bila u Royalu i ukratko SRAMOTA...250 kn za lazni makedonski orkestar,za 4 cuge u plasticnim casama i za salamu narezanu i kulen kupljen u interšparu!!! te pola sata trazenja kaputa u "organiziranoj" garderobi
plače mi se koliko sam ljuta,mater im hebem lopovsku....kao hotel a bolje bi mi bilo na trgu i na kiši nego u fucking hotelu |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Provokator je napisao/la: ›
tužba ide protiv noktue, tj. optužni prijedlog će ić...ne bi baš reko da je maca popapala, jer to su veliki propusti.. jako veliki..
|
Tko će vam sastaviti tužbu? |
|
|
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
NIJE CAJKA DEFINITIVNO cajka je isto ono sto pjeva thonpson skoro bulic magazin jole sve je to upakovano u celoefan
dj pucko nije cajka i stvar je mislim grcak obrada |
|
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5VKno3viEq0
evo original od toga vaseg narodnjaka misli da to nije narodnjak ili se ja varam
Naravno kako mozete znati da je to narodnjak ako ih ne slusate
Ma da se ja vise tu ne zafrkavam s vama
ima propusta ali mjuz je bio dobar i u storu i u slaviji,opet kazem malo sam bila u satoru ali kad sam bila obda su svirale tamburice |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Ti si Vesnice jedina osoba koja je relativno zadovoljna tim debaklom od dočeka. Ili ne želiš priznati da je bilo jadno i da si bacila pare ili si slijepa, gluha i senilna.... |
|
|
|
|
|
|
malo gutam rijeci jer tako i pricam jer sam dugo zivjela u minhenu do 8 razreda tako da mi je i ostalo takav dijalekt,ali mislim da svi znate o cemu pricam nemojte samo da budete neki poligloti dali se to tako kaze |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
malo gutam rijeci jer tako i pricam jer sam dugo zivjela u minhenu do 8 razreda tako da mi je i ostalo takav dijalekt,ali mislim da svi znate o cemu pricam nemojte samo da budete neki poligloti dali se to tako kaze
|
zar nisi u minKenu? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
|
a ne sada sam u Osijeku vec od 8 razreda
ali to nije bitno bitno je da to nije cajka narodnjak itd ..jer i sama to ne volim nisam na tome tamo odrasla i niti posjecujem takve clubove brtije i kaffice
Mate bulic i kumovi su cisti narodnjacu ali upakovani u celofan sto je laz za sve nas
Ali govorite o narodnjacima ali kojim slucajem da se je tamo pustalo narodnjaka mislim da bi veselje bilo 1000 puta vece jer svi vi volite narodnjake ali samo malo moralizirate ovdje,ne znam sto ali moralizirate
DA ponovim opet meni je mjuz bio dobar ali ostale stvari cekanje na ulaz garderoba za koju se je opet cekalo i naravno puno klinaca ispd 16 godina koji su jedva cekali da potrose bonus od 180 i da se napiju e to mi se nije svidjelo
NARAVNO SVIDJELO MI SE JE I TO STO NIJE BILO narodnjaka
A ne svidja mi se to sto se jos ekipa koja je to organizirala
NIJE JAVILA DA SVE OBJASNI NEGO SU STAVILI GLAVU U PIJESAK e to mi se kod njih ne svidja |
|
|
|
|
|
|
evo jod jedna stvar sto kazete da je narodnjak
http://www.youtube.com/watch?v=KtCe-csxj10
sto naravno nema veze s tim ali se cuje harmonika pa kazete narodnjak,mislim svasta po cemu je ovo narodnjak ovdje vidim samo neku sprdnju i dobru salu i naravno dobru pjesmu za novu godinu mislim ima dobar refren
http://www.youtube.com/watch?v=0XnrD4FFKm0&feature=related
a sto je ovo dali je i ovo narodnjak
ali da ne duzimo da pocnem da izvalcim bulica skoru i thonpsona koji su to sve lijepo upakovali u celofan ali narodnjaci 100 posto samo pogledajte njihove stihove
http://www.youtube.com/watch?v=EZMD6x-Jt-o&feature=related
neki bi rekli i da je ovo narodnjak
Ali naravo ono sto se pusta u q ili koktelu nisu narodnjaci jer tamo je pola osijeka a kad isfuraju van onda psiju narodnjaka ali kad padne noc onda je sve ok
Ne znamvasa generacija je itgleda optetercena s narodnjacima a oni se vise slusaju u Osijeku neko u Beogradu.
Bila sam tamo prosle godine i u centru grada nema niti jedan club koji slusa i pusta narodnjake,sve su ih izbacili na periferiju grada ili na splavovima ne zele taj srot u gradu,ali kod nas je in to biti u centru
Nemojte vise daviti za narodnjake JA ih nisam cula za novu godinu a ni poslije
lijep pozdarv ljepo spavajte nemojte da vas optercuju narodnjaci
I NARAVNO
ORGANIZATORI NEKA SE JAVE I SVE LIJEPO OBJASNE A NE DA SUTE KAO P...E jer ipak ima neki stvari koje treba da objasne ljudima red je |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
srkee Ukupno postova: 28 Spol: Nebitno
|
mica23 je napisao/la: ›
hm vidim ima nas vise pokradenih...ja sam bila u Royalu i ukratko SRAMOTA...250 kn za lazni makedonski orkestar,za 4 cuge u plasticnim casama i za salamu narezanu i kulen kupljen u interšparu!!! te pola sata trazenja kaputa u "organiziranoj" garderobi
plače mi se koliko sam ljuta,mater im hebem lopovsku....kao hotel a bolje bi mi bilo na trgu i na kiši nego u fucking hotelu
|
a eto to sad govori o tome koliko se sve razlikuje od čovjeka do čovjeka...
meni su trubaci bili genijalni, cuge je bilo koliko hoces, na sanku nije bilo pretjerano guzva, bilo je i cevapa, snicli, krompir kroketa, neke fine salate s tjesteninom, raznjica, stavrno nemam primjedbe, kad ti dosade trubaci, moglo se otici na onu tehnjavu u prostor iza, tako da ono, atmosfera je bila vesela, došao sam se zabaviti, bio sam u dobrom društvu, i bilo mi je odlično.
a ovo za garderobu je istina, rasulo, ali imam neku naviku gledati gdje ce mi ostavit jaknu u tim "garderobama" zbog ranijih iskustava, tako da sam broj odmah bacio, i do jakne mi je trebalo minuta i pol. |
|
|
|
|
|
|
|