Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
pa očito je kad ja na slici vidim dosta studenata
puno,ljudi se zabavili..jebe te to? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
puno,ljudi se zabavili..jebe te to?
|
ja nisam vidio studenata tamo, a i to mi nije zabava nikakva, štala. link koji sam stavio govori više od 1000 riječi :* |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ja nisam vidio studenata tamo, a i to mi nije zabava nikakva, štala. link koji sam stavio govori više od 1000 riječi :*
|
kako nije zabava? daj ne pričaj gluposti. ljudi skaču i smiju se, šta je to koji kurac onda? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ja nisam vidio studenata tamo, a i to mi nije zabava nikakva, štala. link koji sam stavio govori više od 1000 riječi :*
|
kako nije zabava? daj ne pričaj gluposti. ljudi skaču i smiju se, šta je to koji kurac onda?
|
Pa ti idi onda smij se i skači, meni to nije zabava nego mi je to glumljenje retardiranog alkoholičara. Zagrljen pjevati gori gora, gori borovina. Daleko od zabave, puno mi je zabavnije sjediti pred fejsom i sam sa sobom pit. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
|
|
kako nije zabava? daj ne pričaj gluposti. ljudi skaču i smiju se, šta je to koji kurac onda?
|
Pa ti idi onda smij se i skači, meni to nije zabava nego mi je to glumljenje retardiranog alkoholičara. Zagrljen pjevati gori gora, gori borovina. Daleko od zabave, puno mi je zabavnije sjediti pred fejsom i sam sa sobom pit.
|
pa ja ne vjerujem da si tolko sav u sebi da ne možeš shvatit da je to nekom zabava |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
|
|
|
Pa ti idi onda smij se i skači, meni to nije zabava nego mi je to glumljenje retardiranog alkoholičara. Zagrljen pjevati gori gora, gori borovina. Daleko od zabave, puno mi je zabavnije sjediti pred fejsom i sam sa sobom pit.
|
pa ja ne vjerujem da si tolko sav u sebi da ne možeš shvatit da je to nekom zabava
|
pa meni to nije zabava, općenito mi mjesta i događaji na kojima ljudi gledaju poprijeko druge nisu zabava. Jel bi tebi bila zabava tamo doći i da ti dobacuju zbog kose kao što si rekao da si u Q-u imao iskustava. nije mi to zabava. Zabava mi je gdje je pozitivna atmosfera, da mogu s bilo kim popričati, zajebavat se, plesati.. |
|
|
|
|
|
Vlada_men
Ukupno postova: 2 Lokacija: Čeminac Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
|
joj molim te, ja sam student i otišao bih da me nisu kačili dekanski drugi dan.
koja je poanta pljuvati po nekom tko ima drugačije poglede na život, glazbu i zabavu; nije svima vrhunac natripati se, hodati gol po livadi i slušati neartikulirano kreštanje iz loših pojačala.
Q-Club barem ima dobro ozvučenje.
a za podbadanje zbog kose mogu samo reći da sam u maskirnoj uniformi išao u Q-Klub poslije svirke kud idijota, ako se nevaram i nitko me nije čudno gledao i dobacivao.
štoviše ljudi su tamo puno tolerantniji od čru alternativaca, stoga vas molim da ne se**te po nečem di niste nikad bili.... |
|
_________________ Bolje ispasti glup nego iz auta |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Vlada_men je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
|
joj molim te, ja sam student i otišao bih da me nisu kačili dekanski drugi dan.
koja je poanta pljuvati po nekom tko ima drugačije poglede na život, glazbu i zabavu; nije svima vrhunac natripati se, hodati gol po livadi i slušati neartikulirano kreštanje iz loših pojačala.
Q-Club barem ima dobro ozvučenje.
a za podbadanje zbog kose mogu samo reći da sam u maskirnoj uniformi išao u Q-Klub poslije svirke kud idijota, ako se nevaram i nitko me nije čudno gledao i dobacivao.
štoviše ljudi su tamo puno tolerantniji od čru alternativaca, stoga vas molim da ne se**te po nečem di niste nikad bili....
|
Nitko ne priča o tripanju i hodanju po livadama nego o plesanju u disku na normalnu glazbu kakva se vani sluša i kakva se i kod nas slušala do prije nekoliko godina. To za Q i dobacivanja sam rekao zato jerbo je Kodrann sam pričao na forumu kako su ga krivo gledali u Q-u samo zato jer je imao dugačku kosu.
Meni je na svim takvim mjestima neugodna atmosfera i ne volim kad ima ikakvih tenzija negdje jer sam po prirodi jako vesela i druželjubiva osoba i ubije me u pojam ponašanje kakvo je na takvim mjestima. Opet prelazimo sad na neku drugu temu, al nebitno.. Domagoj (Mrkonjić) je meni rekao da se još radi na lajnapu dok nije bio gotov i spomenio 2 benda koja neću imenovati zbog Domagoja i da su oni nastupali sigurno da bi začepili usta i meni i mnogima ovdje, ali ovako nije bilo za svakoga definitivno nego samo za ljude koji vole narodno veselje. Jbg.. Et, ja neću više srati, mislim da sam svoje sve rekao, žao mi je samo ako je Domagoj ili netko osobno našao se uvrijeđen a mislim da nije, jer je ovo za plakati da se u gradu sada stvarno nema gdje izaći.
Jučer sam htio ići van i ni na jednom mjestu nije bilo nešto sa plesnom glazbom, veselo, neki disko/house/whatever.. Kao i danas. |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Vlada_men je napisao/la: ›
štoviše ljudi su tamo puno tolerantniji od čru alternativaca, stoga vas molim da ne se**te po nečem di niste nikad bili....
|
hehe, meni su jednom rekli da sam zamazana i da smrdim i da ne smijem unutra |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Političke trzavice, koje se spominju u članku, očito još nisu završene |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sinoć sam ipak otišla i bilo je odlično! Violina u kombinaciji s houseom divno zvuči!
A moram priznati da sam se iznenadila velikim brojem posjetitelja... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
|
|