Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: Žućo će ovu novu godinu dočekat nevin!

Da
9%
 9%  [ 1 ]
Ne
9%
 9%  [ 1 ]
Tko te j*** šta si prodo kartu!
81%
 81%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 11

Autor Poruka
Baudolino
Ukupno postova: 300
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.01.2011. 20:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Someone je napisao/la (Pogledaj post): ›
Baudolino je napisao/la (Pogledaj post): ›

Zatim - nekima je očito ok da ih prevare - to su oni upisnici poput Someone kojima je ok da je cuge nestalo "oko dva", po njihovoj slobodnoj procjeni, jer su oni "se već namazali". To što se netko "već namazao" ne znači da su se i drugi. To što si ti zadovoljio svoje potrebe - ne znači da sad može uslijediti opća nestašica cuge . Ovakvi obrasci ponašanja su samo druga verzija razmišljanja forumaša poput "tane strane" - također tipično balkansko razmišljanje, ali onog koji je spreman bit prevaren, pa će zato se napiti do besvijesti do dva. Genijalno, nema šta.

Ti si dijete mene malo krivo shvatio, to što ja kažem da ja nisam osjetio nestanak cuge, ne znači da to opravdavam. Jednostavno sam htio reći da mi je bilo sasvim dobro unatoč svemu. E sad, to što ti nisi predvidio da ćeš biti "prevaren", pa nisi navalio odmah na šank, tvoj problem. Ne znam što si očekivao na toliki broj ljudi. Znam znam, očekivao si ono što piše i za što si platio, eh da to uvijek tako funkcionira gdje bismo mi bili...

Molim te, ako je to itekako moguće, poštedi me floskula i gluposti.

Kakav je to argument broj ljudi!?

Pa svaki je čovjek platio - što više ljudi, to više novaca za piće i hranu. Dakle - potpuno promašen argument.

I ne, nije bilo sasvim dobro, bila je to otužna balkanska prevara, s elementima komedije. Znam ja da je to nekima dobro - neki misle i da je pizza vrhunac kulinarskog umijeća. No ovo nije bilo ni na razini ispodprosječne pizze.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.01.2011. 20:10 
Naslov:  

Baudolino je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...
no ipak...no ocito da je nekima potrebno više ovakvih usranih doceka...da se konacno opamete i skuže da od tih spektakularnih najava doceka i organizacija nece nikad ništa biti....

Boldao sam neke dijelove da istaknem karakteristične obrasce razmišljanja.

Dakle, balkanjesko, nikoga ne treba zajebati. Ideja da nekog treba zajebati - e to je upravo zašto ovakve organizacije uopće opstaju - jer to je taj balkanski obrazac ponašanja - zajebi, prevari, podvali, najavi, a ne ostvari - i onda - upravo taj obrazac ponašanje se opravdava, pazi sad, naivnošću potrošača koji vjeruje da nitko nije toliko glup da će varati na proslavi Nove godine.

Zatim - kad za nešto daješ 220 kuna - onda ne da trebaš osobni tretman, nego adekvatni. Cuge mora biti u izobilju do jutra, kao i hrane, wc-i trebaju biti prohodni, konobari uslužni, garderoba dostupna - to je minimum. I da - imaš pravo na multiple entries, a ne da u slučaju izlaska - više se ne možeš vratiti bez da ponovo kupiš kartu - to je već bezobrazluk za koji nema ni adekvatnog naziva.

Zatim - nekima je očito ok da ih prevare - to su oni upisnici poput Someone kojima je ok da je cuge nestalo "oko dva", po njihovoj slobodnoj procjeni, jer su oni "se već namazali". To što se netko "već namazao" ne znači da su se i drugi. To što si ti zadovoljio svoje potrebe - ne znači da sad može uslijediti opća nestašica cuge . Ovakvi obrasci ponašanja su samo druga verzija razmišljanja forumaša poput "tane strane" - također tipično balkansko razmišljanje, ali onog koji je spreman bit prevaren, pa će zato se napiti do besvijesti do dva. Genijalno, nema šta.

Da zaključim, za one koji imaju problema s razumijevanjem, a to su očito mnogi - 220 kuna je puno novca. Kad platiš tu cifru imaš pravo očekivati svu vrstu cuge do jutra, pristup wc-ima, garderobi, multiple entries i uslužnost kobobara. To nije osobni tretman - to je minimum. (30 eura je, recimo, cijena karte za koncert najviše kategorije u Beču. To da je netko spreman dati 220 kuna i misliti da je u redu da ga se zajebe - to je upravo bolesno.)

osim što si krive dijelove boldao...mogu samo dodati da si osim lopte promašio si cijeli "fudbal".....
odnosno nisi skužio poantu mog posta...
no dobro...tu ti ja ne mogu pomoci...jer ipak ti nisi netko sa balkana....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 01.01.2011. 21:28 
Naslov:  

Someone je napisao/la (Pogledaj post): ›

Ti si dijete mene malo krivo shvatio, to što ja kažem da ja nisam osjetio nestanak cuge, ne znači da to opravdavam. Jednostavno sam htio reći da mi je bilo sasvim dobro unatoč svemu. E sad, to što ti nisi predvidio da ćeš biti "prevaren", pa nisi navalio odmah na šank, tvoj problem. Ne znam što si očekivao na toliki broj ljudi. Znam znam, očekivao si ono što piše i za što si platio, eh da to uvijek tako funkcionira gdje bismo mi bili...

Molim te, ako je to itekako moguće, poštedi me floskula i gluposti.

Kakav je to argument broj ljudi!?

Pa svaki je čovjek platio - što više ljudi, to više novaca za piće i hranu. Dakle - potpuno promašen argument.

I ne, nije bilo sasvim dobro, bila je to otužna balkanska prevara, s elementima komedije. Znam ja da je to nekima dobro - neki misle i da je pizza vrhunac kulinarskog umijeća. No ovo nije bilo ni na razini ispodprosječne pizze.

Ako ja kažem da je meni bilo sasvim dobro, tko si ti da ispravljaš moje mišljenje? I definitivno si se našao polemizirati s krivim osobama, ako ti nije bilo dobro, tuži se organizatoru i s njim raspravljaj te traži svoje novce.

Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 01.01.2011. 21:47 
Naslov:  

[quote="tamna strana"]
iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...
no ipak...no ocito da je nekima potrebno više ovakvih usranih doceka...da se konacno opamete i skuže da od tih spektakularnih najava doceka i organizacija nece nikad ništa biti....
tamna strana je napisao/la: › rana"]
iskreno...uopce mi vas nije žao.....takve kao vas i treba zajebati svaki put za svaki docek nove godine...kad ocekujete nadasve spektakl...i osobni tretman za svakog ponaosob...jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...

Svaki dan se sve više iznenadim razinom ljudske gluposti. osobne frustracije se manifestiraju na različite načine. ali dobro. sve je to za ljude...

Commander
Ukupno postova: 76
Post Postano: 01.01.2011. 21:54 
Naslov:  

Moje je mišljenje da bez obzira na broj ljudi CUGE i HRANE MORA biti cjelo veče....

Da se moglo bolje organizirati neupitno je.....sa samo par stvari kao sto su vise ulaza, vise garderobi (sto ne kosta skoro nista), a i vise cuge jer je mislim organizator trebao srediti sa dobavljacem da se nepopijena cuga vrati... docek bi prosao znatno bolje. Eh sad to je stvar organizatora koji se po meni ipak malo vise mogao pobrinuti da docek sto bolje prođe, a ne da on sebi sto vise para strpa u dzep (to nije stvar biznisa nego naseg balkanskog mentaliteta)

Poštujem mišljenje onih koji kažu da im je bilo OK pošto je očito da se baš nitko nije ludo zabavio, ali ja sam se iskreno tamo ubio od dosade... uspoređujući ovaj doček sa prošlom godinom u Slaviji je onda bilo neusporedivo bolje....

Tinus

Post Postano: 01.01.2011. 22:01 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!

Eto da napišem i ja recenziju jučerašnjeg "spektakla". I da odmah naglasim je
li nekom bilo dobro ili nije je stvar subjektivne percepcije. Meni je osobno bilo sasvim solidno jer je ekipa bila dobra ali organizacija kao organizacija je bila katastrofa.

Glazba (pričam o main floru) je bilo jedino što je valjalo u cijeloj organizaciji dočeka u essekeru. I tu naravno ne spominjem dotičnu plastičnu puštačicu hrtić hitića. Nitko od nje nije ništa ni očekivao pa nije bilo ni iznenađenja.
Eto ajmo redom.
dugotrajno čekanje u redu na -7. ulaz smo jedva pronašli. ulaz uski hodnik i mizeran broj zaštitara tako da je sve to trajalo predugo. zaštitar mi pokidao ulaznicu po pola (3 zaštite wtf) i bacio na pod. na moje pitanje šta ću raditi kod ulaza na after dobio sam odgovor da ćemo dobiti flyere (wtf?)

idemo do garderobe i gužva dok uopće dođeš do nje i tamo naravno red . jedna cura hitrih pokreta poput crknute kokoši opslužuje garderobu. Garderoba 5kn. kako vas nije sramota na kartu od 240 kn još uzimati ljudima 5kn za garderobu ? Puf garderoba puna (wtf) ajmo jakne u auto ono nema van (wtf). osobno znam 3 ljudi kojima su ukradene stvari jer ih nisi imao gdje ostaviti.

idem na šank po cugu. Naravno red. Dobro to je i bilo za očekivati tako da tu nemam zamjerki. Na šanku samo 3 konobara. Lud, luđi i zbunjen. Konobarica nije znala otvoriti jebeni Sommerby. Gledam ja nju tako kako se cca 3-4 min pati s jednom bocom. A red sve veći i veći.

rekoh dajte mi burn votku dok ova otvori jebeni S. Lik vadi battery ili ako se već zove ono jeftino energetsko piće od pola litre iz kauflanda. Za piti otprilike isti k ali pisalo je da će burna biti. ovo je naravno puno jeftinije. uzme lik 2 čaše od 3dl i nasipa 3 kapi votke i do vrha energetskog pića. rekoh slobodno si to ostavi. tražio sam "burn"-votku. to što si mi nasipao nema ni v od votke. SAM si točim 3 piva (KILKENNY nisam ni vidio) i ona nesretnica napokon otvara jebeni S. Općenito osoblje se nije baš iskazalo. nezainteresirano i bez osnovnih ugostiteljskih znanja. I ajmo đuskati

Gledam malo okolo. Svako malo su mi na fejsu iskakale slike ovako će to izgledati aluditajući na neke lude lasere i light show. E nije ni približno tako izgledalo. Ali dobro ja sam picajzla

U 11 sati hrane nije više bilo. po nekoj slobodnoj procjeni to tamo je bilo dosta za oko plafon 400 ljudi. ljudi je bilo bar 5 puta više. toliko o hrani cijelu noć

i onda oko 1 nestade čaša. točilo se u sve i svašta. vidio sam i ljude koji su prali čaše sa stolova u wc-u da bi im mogli nasipati cugu koje je nestala nekih pola sata kasnije. konobar nam je točio pivo u čašice za kavu :DDDD znači parti traje do 4 a već u pola 2 nije bilo cuge. Jebena katastrofa

suma sumarum. 240 kn sam platio 3 piva i 2 Sommerbya. Jaknu sam ipak uspio ostaviti u autu tako da sam u košulji trčao nazad do essekera. smrzo sam se ko pička. sve je to u cijeni. Na ulazu na after naravno kako da mi znamo da si ti bio u essekeru ? ma mater vam nabijem i vama i flayerima s kojima će se ulaziti na after. Pisalo je da će Loren Pope biti na afteru. Ma nisam je ni najmanje željan ali nisam je vidio. Kontam da je ta davnih dana oprala žbuku s lica i spavala

za gospodina tamnu stranu
ljudi su platili cugu i klopu cijelo veče, i mogućnost nekog osnovnog komfora (stati negdje i ostaviti stvari ) nitko nije očekivao da mu Loren Pope popuši k.
Prošle godine doček na istoj lokaciji bio je skoro vrhunski organiziran

R3nchi

Ukupno postova: 63
Post Postano: 01.01.2011. 22:03 
Naslov:  

[quote="omke"]
Brick Top je napisao/la: ›

Svaka kritika je dobro došla bila ona loša ili dobra...možda jesam pušto drlju možda nisam,svako ima različit glazbeni ukus...namjerno nisam htio vrtiti nekakav chart house,išo sam sa nečim drugačijim,nekom se svidjelo nekom nije.možda nije bio za tu večer možda je..al tu je publika da to procjeni

Omere kralj si.. Tako si me lijepo vratio u putovanje u vremena vege oxygenea i ostalih mjesta tadasnje scene.. Sto se mene tice ti si mogo pustat cjelu vecer ja sam bio odusevljen.....S nekih par starih stvari si me totalno pogodio u zicu...

Ukupno postova: 7
Post Postano: 01.01.2011. 22:07 
Naslov:  Re: Esseker centar: Doček nove godine 2011. + Intervju s Lauren Pope + nagradna igra je završena!

Mislim da se nedovoljno govori o tome koliko je ovo bio katastrofalan "doček" nove godine, pa da i ja kažem koju. Nastojat ću biti što kraći jer navedeni "doček" zapravo ni ne zaslužuje nikakav komentar koliko je loš bio.

Dakle,
1.) 300njak metara dugačak red za ulaz u objekt sa 3 prekrasna ulaza. Prosječno čekanje da se uđe na "doček" je oko 45 minuta na ugodnih cca -7 celzijevih. Srećom došao sam malo kasnije od ostatka ekipe pa sam se ubacio na "samo" nekih 50 ak metara od ulaza.

2.) Na ulazu se KIDAJU POPOLA karte koje imaju sa OBJE strane dijelove koji se mogu kulturno otkinuti. Čak i da nemaju, postoje žigovi, npr.

3.) Ako želite ostaviti jaknu/garderobu, morate čekati barem 30 minuta (a sigurno i više), pritom slušajući najgore hrvatske trash stvari uz vašarski lightshow.

4.) "Hrana" i "piće" - posebna priča. Dakle "hrana" (meso isključeno) se posluživala kao za stoku, a takve su i gužve bile sve do pola 12 kada je sve ponestalo. Šankovi i mjesta za točenje pića su bili okruženi sa barem 2-3 sloja ljudi što također zahtijeva čekanje od minimalno 15 minuta (pivo je nestalo valjda oko pola 11 ?)

5.) Glazba - većinu vremena dosta loša i dosadna (bio sam na jako puno partija sa elektronskom glazbom i znam što znači kvalitetan DJ sa kvalitetnim setom). Dok sam odlazio dolje je sviralo kombinacija "Donna Summer - I Feel Love" smiksano sa "Smack my bitch up", dok se iz HR dijela moglo čuti "Anice ne na kišu bez kabanice". Ok, dolje se čak i moglo donekle plesati ako se htjelo, dok je gore ozvučenje bilo dosta loše (osim u zasebnom HR dijelu, jel).

6.) Najgore od svega je to što sam imao priliku kad sam se priključio redu za ulaz prodati kartu za 50 EUR. Kada sam oko pola 12 napuštao "doček", osjećao sam se vrlo retardirano.

Jedina relativno pozitivna stvar u vezi ovoga svega jeste što se moglo otići kad se htjelo.

Poruka organizatoru - dabogda ti se zapalio sav oteti novac, i da ti svaka iduća "organizacija" propadne.

Someone

Ukupno postova: 191
Post Postano: 01.01.2011. 22:09 

Tinus je napisao/la (Pogledaj post): › Eto da napišem i ja recenziju jučerašnjeg "spektakla". I da odmah naglasim je
li nekom bilo dobro ili nije je stvar subjektivne percepcije. Meni je osobno bilo sasvim solidno jer je ekipa bila dobra ali organizacija kao organizacija je bila katastrofa.

Glazba (pričam o main floru) je bilo jedino što je valjalo u cijeloj organizaciji dočeka u essekeru. I tu naravno ne spominjem dotičnu plastičnu puštačicu hrtić hitića. Nitko od nje nije ništa ni očekivao pa nije bilo ni iznenađenja.
Eto ajmo redom.
dugotrajno čekanje u redu na -7. ulaz smo jedva pronašli. ulaz uski hodnik i mizeran broj zaštitara tako da je sve to trajalo predugo. zaštitar mi pokidao ulaznicu po pola (3 zaštite wtf) i bacio na pod. na moje pitanje šta ću raditi kod ulaza na after dobio sam odgovor da ćemo dobiti flyere (wtf?)

idemo do garderobe i gužva dok uopće dođeš do nje i tamo naravno red . jedna cura hitrih pokreta poput crknute kokoši opslužuje garderobu. Garderoba 5kn. kako vas nije sramota na kartu od 240 kn još uzimati ljudima 5kn za garderobu ? Puf garderoba puna (wtf) ajmo jakne u auto ono nema van (wtf). osobno znam 3 ljudi kojima su ukradene stvari jer ih nisi imao gdje ostaviti.

idem na šank po cugu. Naravno red. Dobro to je i bilo za očekivati tako da tu nemam zamjerki. Na šanku samo 3 konobara. Lud, luđi i zbunjen. Konobarica nije znala otvoriti jebeni Sommerby. Gledam ja nju tako kako se cca 3-4 min pati s jednom bocom. A red sve veći i veći.

rekoh dajte mi burn votku dok ova otvori jebeni S. Lik vadi battery ili ako se već zove ono jeftino energetsko piće od pola litre iz kauflanda. Za piti otprilike isti k ali pisalo je da će burna biti. ovo je naravno puno jeftinije. uzme lik 2 čaše od 3dl i nasipa 3 kapi votke i do vrha energetskog pića. rekoh slobodno si to ostavi. tražio sam "burn"-votku. to što si mi nasipao nema ni v od votke. SAM si točim 3 piva (KILKENNY nisam ni vidio) i ona nesretnica napokon otvara jebeni S. Općenito osoblje se nije baš iskazalo. nezainteresirano i bez osnovnih ugostiteljskih znanja. I ajmo đuskati

Gledam malo okolo. Svako malo su mi na fejsu iskakale slike ovako će to izgledati aluditajući na neke lude lasere i light show. E nije ni približno tako izgledalo. Ali dobro ja sam picajzla

U 11 sati hrane nije više bilo. po nekoj slobodnoj procjeni to tamo je bilo dosta za oko plafon 400 ljudi. ljudi je bilo bar 5 puta više. toliko o hrani cijelu noć

i onda oko 1 nestade čaša. točilo se u sve i svašta. vidio sam i ljude koji su prali čaše sa stolova u wc-u da bi im mogli nasipati cugu koje je nestala nekih pola sata kasnije. konobar nam je točio pivo u čašice za kavu :DDDD znači parti traje do 4 a već u pola 2 nije bilo cuge. Jebena katastrofa

suma sumarum. 240 kn sam platio 3 piva i 2 Sommerbya. Jaknu sam ipak uspio ostaviti u autu tako da sam u košulji trčao nazad do essekera. smrzo sam se ko pička. sve je to u cijeni. Na ulazu na after naravno kako da mi znamo da si ti bio u essekeru ? ma mater vam nabijem i vama i flayerima s kojima će se ulaziti na after. Pisalo je da će Loren Pope biti na afteru. Ma nisam je ni najmanje željan ali nisam je vidio. Kontam da je ta davnih dana oprala žbuku s lica i spavala

za gospodina tamnu stranu
ljudi su platili cugu i klopu cijelo veče, i mogućnost nekog osnovnog komfora (stati negdje i ostaviti stvari ) nitko nije očekivao da mu Loren Pope popuši k.
Prošle godine doček na istoj lokaciji bio je skoro vrhunski organiziran

Potpis svega. I mi smo se unatoč svemu uspjeli zabaviti, ali da je loše organizirano, je, i te kako...

maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.01.2011. 22:18 
Naslov:  

Zatim - kad za nešto daješ 220 kuna - onda ne da trebaš osobni tretman, nego adekvatni. Cuge mora biti u izobilju do jutra, kao i hrane, wc-i trebaju biti prohodni, konobari uslužni, garderoba dostupna - to je minimum.

prijatelju, za 220 kn?!
pa ja običnu subotu ostavim vani 400-500 kn.
jasna je stvar da je tako kako ti kažeš moralo biti jer je, na kraju krajeva,tako u programu najavljeno.
ali meni je smiješno da ste svi sada kao nešto šokirani, pa kako očekuješ da te za te pare netko hrani i poji 6-7-8 sati?
Stvarno kao da ste pali s marsa..svake godine ista priča.

poluos
Ukupno postova: 7
Post Postano: 01.01.2011. 22:21 
Naslov:  

i ne, ovakvu katastrofu ni super ekipa ne može spasiti jer se svi osjećaju loše i PREVARENO dok se probijaju kroz more ljudi pokušavajući doći do jela/pića/garderobe/ulaza/wc-a

Commander
Ukupno postova: 76
Post Postano: 01.01.2011. 22:25 
Naslov:  

maniche je napisao/la: ›
Zatim - kad za nešto daješ 220 kuna - onda ne da trebaš osobni tretman, nego adekvatni. Cuge mora biti u izobilju do jutra, kao i hrane, wc-i trebaju biti prohodni, konobari uslužni, garderoba dostupna - to je minimum.

prijatelju, za 220 kn?!
jasna je stvar da je tako kako ti kažeš moralo biti jer je, na kraju krajeva,tako u programu najavljeno.
ali meni je smiješno da ste svi sada kao nešto šokirani, pa kako očekuješ da te za te pare netko hrani i poji 6-7-8 sati?

Eh ko što rekoh... neke stvari koje bi za cca 60% poboljsale organizaciju a ne kostaju nista: Sto te kosta jos koji ulaz kada u Esseker postoji mali milijon? Sto te kosta veci prostor za garderobu kad je ionako bar 200 kvadrata zjapilo prazno? Sto te kosta da das jednu za uho tzv. sekjuritiju koji dere ko biser kartu popola kad ima sa strane komad predviđen za otkidanje?
Osim toga (srecom ja nisam medju njima) znam da je mnogo ljudi problem naci subotom 20kn za cugu i ne mogu svi trosit 5 stoja ko ti!

Seba
Ukupno postova: 62
Post Postano: 01.01.2011. 22:29 
Naslov:  

maniche je napisao/la (Pogledaj post): ›

prijatelju, za 220 kn?!

a tek neobičnu...

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 01.01.2011. 22:42 
Naslov:  

prijatelju, za 220 kn?!

ne bi se slozio s ovim dijelom, " da te za te pare netko hrani i poji 6-7-8 sati", npr zadnjih par godina kad sam isao na doceke, isao sam u sale za svatove s društvom, znači doček tipa svatovi, neki bend, mjesto za stolom, konobar koji osim " mog" stola sluzi jos max 2 stola pored,tako da kad god mi pukne, pa makar i svakih 5 min, narudzba svega je odmah dolazila,nije bilo cekanja ni na posluženje vecere,rundu cuge ili nesto trece,i ono najvaznije, i pojenja i hranjenja je bilo od 21h kad su manifestacije počinjale, pa sve dok nisam otisao..znaci prva vecera, meso,prilozi bla bla,plate sa narezanim prije vecere itd, pa sto ostane,to stoji na grijanom stolu obicno pored kuhinje ako netko zeli da se posluzi dok ne bude druga vecera, pića koliko god zelis, nebitno koliko je sati, i to sve za cca 220-250 kn, ovisno o sali koja je organizirala doček, a sale su sve gradske ( višnjevac, klasik,glasser itd ) tako da ne bih se slozio sa tvojom tvrdnjom vezanom uz pojenje i hranjenje .. jer za te novce se moze dobiti kvalitetna usluga, naravno ovisi sto ocekujes i potrazujes..

Tinus

Post Postano: 01.01.2011. 22:43 
Naslov:  

prijatelju, za 220 kn?!

pa dobro. nemamo svi novaca kao i ti da običnu subotu drobimo 400kn -500 kn. ali ko ima nek izvoli... nisam ljubomoran

uglavnom tu opet dolazi do izražaja onaj naš "balkanski" mentalitet. kod nas jednostavno moraš očekivati da će te netko zajebati. mi Hrvati smo ovce za šišanje. svi nas kradu i jebu a mi to moramo očekivati. pa moramo šutiti i govorimo jedni drugima e morao si to očekivati umjesto da svi izađemo na ulice i j bagri mater. ode ja u politiku.. e neću to očekivati . ako piše hrane i cuge cijelo veče nek je izvole i stvoriti. ovu prevaru vani bi ladno preletila neka državna inspekcija i udjelila gospodi masne kazne. pod uvijetom da se dovoljan broj nezadovoljnih ljudi javi. ali mi smo to morali očekivati pa bi naravno trebali šutjeti
JOŠ JEDNOM NAPOMINJEM prošle godine u essekeru klope i cuge je bilo do samog jutra i to svega. znači to se može postići ako organizator ide pošteno u organizaciju

Skoči u forum: