Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pičku materinu, jebote... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
znam ja to sve, sve je to meni jasno kao takvome u pičku materinu ali činjenica je da su forumaši u statistici koja zahtjeva pomno promatranje i raščlanjivanje statističkih podataka na jednostavne oku vidljive razumljive dijelove u pičku materinu i ti kao dama se tu savršeno uklapaš jebote
|
 Što se dogodilo onom pristojnom dečku?! |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
znam ja to sve, sve je to meni jasno kao takvome u pičku materinu ali činjenica je da su forumaši u statistici koja zahtjeva pomno promatranje i raščlanjivanje statističkih podataka na jednostavne oku vidljive razumljive dijelove u pičku materinu i ti kao dama se tu savršeno uklapaš jebote
|
 Što se dogodilo onom finom dečku?!
|
taj fini dečko je još uvijek tu, no medJutoa spletom okolnosti koje su se odigrale u zadnja dva dana on je danas very very happy tako da svoju sreću ispoljava na najružniji način psovanjem, ali na zahtjev okoline fini momak se vraća na stare navike
p.s. u pičku materinu kakva je ovo igra  |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Pička da ti kurac jebem ti puši picajzle u sisu |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Monstrum
|
de jebote pas pa koji ti je kurac ne laj tolko viš da se bune jebemu  |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Jebem ti pičku kurčevu ja nikad ne lajem |
|
|
|
 |
Monstrum
|
jebote pas de dosta jebote pas u sisu |
|
|
|
|
 |
Monstrum
|
e ovako, ovo je već prešlo sve granice i norme ljudskoga ponašanja, zbog straha od žutih kartona zbog nerazumijevanja od strane više sile ofarbane zelenom bojom i ostalog odustajem od daljnjeg psovanja u ovom topiku, ja sam mladi kulturni momak koji zna svoje granice u svemu, kultorno se uzdižem po visokoškolskim ustanovama imenom fakultet, imam osebujan vokabular koji se ne sastoji samo od psovki molim lijepo, ima tu i riječi tipa rekonvalescencija, hermafrodit, zračnica, zrakomlat i letopsinokrt, fakultet završavam i posao me čeka s minimalnom plaćom početnom od 5000kn (vid cigan na teveju) imam vrlo svijetlu budućnost i ne želim ju ni slučajno sabotirati nekim ne promislenim potezom tako da molim lijepo odustajem.
p.s. u pičku materinu  |
|
|
|
|
 |
Circa
|
|
|
|
|
 |
Monstrum
|
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
e ovako, ovo je već prešlo sve granice i norme ljudskoga ponašanja, zbog straha od žutih kartona zbog nerazumijevanja od strane više sile ofarbane zelenom bojom i ostalog odustajem od daljnjeg psovanja u ovom topiku, ja sam mladi kulturni momak koji zna svoje granice u svemu, kultorno se uzdižem po visokoškolskim ustanovama imenom fakultet, imam osebujan vokabular koji se ne sastoji samo od psovki molim lijepo, ima tu i riječi tipa rekonvalescencija, hermafrodit, zračnica, zrakomlat i letopsinokrt, fakultet završavam i posao me čeka s minimalnom plaćom početnom od 5000kn (vid cigan na teveju) imam vrlo svijetlu budućnost i ne želim ju ni slučajno sabotirati nekim ne promislenim potezom tako da molim lijepo odustajem.
p.s. u pičku materinu
|
A u kitu marjanovu,vodim te na Jahorinu,legendo!  |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Sve fina čeljad ovi naši forumaši... Khm, khm... Daj im Bože zdravlja i nemoj ih poslati u pm kad dođu moliti Sv. Petra da ih puste na neko bolje mjesto. Nisu oni takvi, oni se samo prave, dragi Bože, usliši moje molitve. Znam da znaš da ne vjerujem u tebe, zato te i molim, he he... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
a u pičku materinu |
|
|
 |