Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
joooooooj, koji sam ja debil, probudim se ujutro gledam cjelu utrku, i zaspim ponovo neka 3 kruga prije kraja, joooj, debil, al odlična utrka,
go hamilton go go
kyx je napisao/la: ›
brz je ko munja sto nebom lunja,on bdije nad svima bilo ljeto il zima,hrabri Mclaren Mercedes ....
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
prva utrka i samo ih 7 zavrsilo,ajme zanimljivo ce biti ove sezone
|
Ooooo da |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pa jel moguće da Kimmi ne zna voziti bez TC-a? Nekako ne vjerujem u to, ali mi je skroz čudno da su sva 4 Ferrarija odustala.. hmm..
Mislim da nas je netko sabotirao u boxu... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Mislim da nas je netko sabotirao u boxu...
|
Gadovi, kurve i licimuri !!! |
|
|
|
|
|
Frost
|
Loona je napisao/la: ›
Pa jel moguće da Kimmi ne zna voziti bez TC-a? Nekako ne vjerujem u to, ali mi je skroz čudno da su sva 4 Ferrarija odustala.. hmm..
Mislim da nas je netko sabotirao u boxu...
|
Nije toliko da ne zna vozit bez TC-a koliko je naviknut na voznju s TC-om pa pokusa izvuć fore koje bez TC-a nikako ne prolaze.
IMHO |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
upravo to, ukidanje TC je najbolje nešto što se dogodilo F1 u zadnjih pitaj boga kolko godina i općenito to ukidanje elektronike silne, sad ćemo vidjet tko su pravi vozači, jebeš tu silnu elektroniku, pa TC, pa pomoć prilikom paljenja, pa pomoć prilikom gasa, pa pri kočenju, pa pri radu motora, pa smjese goriva pa ovo pa ono, nema ništ, sjedi i vozi pa da vidimo ko je vozač, to je F1 a ne ona sranja u zadnjih nekoliko godina, dosada božja, milijoni krugova bez događanja, još da vrate ručni mjenjač e to će onda bit poso, uf |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Tako je drugovi. Dole TC, živjela vještina!
btw Hamilton će da ih rasturi ove sezone ko beba zvečku ! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kyx
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Frost
|
dijelom se slažem s dejvidom, neke stvari se ipak trebaju znati odraditi...
a i bilo bi vrijeme da opet vidimo neki fistfight u boksevima |
|
|
|
|
kyx
|
ovaj vikend se vozi VN Malezije
V.N. MALEZIJE - Sepang
(23. ožujka 2008. - 08:00 sati)
PRVA UTRKA: 17. listopada 1999.
DUŽINA KRUGA: 5 543 metara
UKUPNO KRUGOVA: 56 (310.408 km)
NAJBRŽI KRUG: J.P. Montoya - 1:34:223 (2004, Williams)
POSTOLJE 2007: 1. F. Alonso - 2. L. Hamilton - 3. K. Raikkonen
nadam se jos jednoj uzbudljivoj utrci,naravno se mercedesima na vrhu
i jos jedna stvar koja bi mogla uljepsat utrku je vremenska prognoza za vikend,uzivancija ako se spusti kisa
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/MYXX0008?from=36hr_topnav_business |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Svi se nadamo još jednoj uzbudljivoj utrci, ali po mogućnosti sa više bolida na kraju utrke.. A prognoziram da će Kimi ipak dotjerati svoj bolid.. ma ne treba njemu nikakav TC, vozi momak i bez toga.. stoga se ne nadajte da će Mercedesi voditi utrku.. moglo bi biti čupavo kao i prošle godine.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
sam nek ispadaju van, što više izletanja zanimljivija utrka, sam nek frcaju, prognoza, hm, pole position opet ide hamiltonu koji i završava na postolju, alonso nešto bolji od prošle utrke ali ništa od postolja, ferrairi će dotjerat bar jedan bolid do kraja i to isto vjerovatno na postolju, visoki plasmani bmw-a, čak bi se usudio reći moguće postolje za kubicu, al vidjećemo |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam već jako puno godina fan Ferarria i svojem omiljenom timu želim samo uspjeh, ali moj veliki favorit je R. Kubica i nadam se da će i on dočekati svojih pet minuta.
Drago mi je da su ukinuli traction control, sezona će biti interesantna.
Sad će Ferarri pokazati novi motor i izmjenjeni nos bolida pa se nadam kojem bodu ili čak postolju.
Joj što ne volim Kimija, ali štaš... |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jebiga, ja uvijek navijam za outsidere, bez obzira da li je riječ o F1, ili nečem drugom. Otkad je Jarno došao u F1 navijam za njega, ne jebe me previše što je riječ o toyoti. ostajem pri svom. jarno ima potencijal bit prvak! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
|
|