Autor |
Poruka |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Oooooo da... Kada smo poveli 1:0 euforija je zavladala, bila sam presretna jednostavno... Da bih minutu kasnije shvatila da su i oni dali gol I čim sam skontala da idu penali imala sam osjećaj da ćemo izgubit jer nemamo sreće jednostavno... Bed, što drugo reć... Al eto navijači zajedno i u sreći i u tugi... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Zbogom Euro, ali i opetovano zbogom ljudskoj inteligenciji i razumu prvenstveno.
Zar gubitak jedne utakmice na nogometnom prvenstvu, odmah znači da imamo pravo uništavati sve pred sobom?
Čini se da znači, jer osim srušenih stupova noćas, demoliran je i jedan caffe bar.
Ako je vjera/religija opijum naroda, ne želim ni pomisliti što je onda sport...
Inače, dečki su odigrali fantastičnu utakmicu, sreća nas nije pratila, Bilić nije povukao prave poteze na vrijeme (vađenje Kranjčara i Olića), tako da je rezultat na kraju kakav je.
No svakako da je ovo početak jedne nove, dobre ere, ako gamad iz vrha ne odluči smijeniti Bilića. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Valjda nikome sa i malo pameti ne pada na pamet smjenjivanje Bilića???
Napravio je samo jednu malu greškicu od kada je preuzeo reprezentaciju, a i ta se može razumijeti i oproštena mu je isti tren.
I da, ovo je tek početak |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Svaka čast Bilić Boysima, klanjam im se do zemlje. Napravili su veliku stvar, a da je bilo samo malo sreće napravili bi još i veću... Za dvije ćemo godine na svjeckom naplatiti nedostatak sreće i bit prvaci!!! Toliko...
EJ...
'KO KAŽE DA SMO PALI
TAJ, MORA DA SE ŠALI
I NAJVEĆI SU MALI
KAD VIJORI CRVEN, BIJELI, PLAVI
DOMOVINI ZAHVALI I POKAŽI LJUBAV
NEMA NIKOG DA SE PRAVI GRBAV
ULICE SU ŽIVE
PJEVA SE SA TVRĐE, TRGA I SA RIVE!
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
DA PUSTIM SUZU S OKA
JER TEBE VOLIM JA
ŽIVOT MI DALA
BAŠ KAO DA JE ZNALA
DA NIKAD NEĆE NESTAT
SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)
S PONOSOM NARODU SVOM
LJUBI GRB NA DRESU TOM
NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ! |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajde molim te ti mi sad daj jedan imalo dobar razlog zbog kojeg bi mi trebali okriviti suca.
.
|
Sudac je korektno odradio posao i to stoji....al utakmica je trajala još dvije min nakon 120.....kao da nije bilo dovoljno još tih dodatnih pola sata...... |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ovo je zalosno..ali kako je grcka osvojila proslo euro,italija svjetsko,dobro je znano da ne pobjeduju uvijek najbolji i to stoji...svaka cast decki,svaka cast bilicu,mladi smo bit ce tu jos dosta prilika za pokazat snagu,moc i potvrditi talent..klasnicu care!
..nepijem vise tursku kavu nema sanse..ili cu dodat neki sastojak pa mjenjat naziv ili prelazim na caj |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
stoka_unleashed je napisao/la: ›
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajde molim te ti mi sad daj jedan imalo dobar razlog zbog kojeg bi mi trebali okriviti suca.
.
|
Sudac je korektno odradio posao i to stoji....al utakmica je trajala još dvije min nakon 120.....kao da nije bilo dovoljno još tih dodatnih pola sata......
|
Ukoliko je bilo prekida, a je bio je gol, bilo je izmjena, on mora staviti sudačku nadoknadu makar ona bila 3 dana. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svaka čast Bilić Boysima, klanjam im se do zemlje. Napravili su veliku stvar, a da je bilo samo malo sreće napravili bi još i veću... Za dvije ćemo godine na svjeckom naplatiti nedostatak sreće i bit prvaci!!! Toliko...
EJ...
'KO KAŽE DA SMO PALI
TAJ, MORA DA SE ŠALI
I NAJVEĆI SU MALI
KAD VIJORI CRVEN, BIJELI, PLAVI
DOMOVINI ZAHVALI I POKAŽI LJUBAV
NEMA NIKOG DA SE PRAVI GRBAV
ULICE SU ŽIVE
PJEVA SE SA TVRĐE, TRGA I SA RIVE!
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
DA PUSTIM SUZU S OKA
JER TEBE VOLIM JA
ŽIVOT MI DALA
BAŠ KAO DA JE ZNALA
DA NIKAD NEĆE NESTAT
SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)
S PONOSOM NARODU SVOM
LJUBI GRB NA DRESU TOM
NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!
|
moj naklon dečkima ostavili ste srce na terenu
samoj je jedno.... |
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
Ne možete tako gledati... super su igrali i dali su sve od sebe...svaka im čast, ali suci nisu krivi jer su izgubili!
Igra u 2.poluvremenu je bila puno više na našem dijelu...i Turci su zaslužili pobjedu-svaka čast i njima!
Naravno da mi je žao što nismo pobjedili, ali što moš...bilo je dobro dok je trajalo...trebalo se i to dogoditi...
SVAKA ČAST IGRAČI...*pljesak*
^^ |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
[quote="Dylan";p="171977"]Zbogom Euro, ali i opetovano zbogom ljudskoj inteligenciji i razumu prvenstveno.
Zar gubitak jedne utakmice na nogometnom prvenstvu, odmah znači da imamo pravo uništavati sve pred sobom?
Čini se da znači, jer osim srušenih stupova noćas, demoliran je i jedan caffe bar.
Ako je vjera/religija opijum naroda, ne želim ni pomisliti što je onda sport...
quote]
Slažem se potpuno.Nikad mi nije bilo jasno čemu to uništavanje i demoliranje kafića,izloga i slično. Bila sam sinoć na promenadi.Nakon tekme par sekundi muk,a onda stampedo uz szvuk polomljenog stakla i uralnja pripite mladeži. Strašno,mislim kužim da smo bili tužni i razočarani,ali ovakvo divljanje nema opravdanja.
Tekma mi je oduzela par godina života zbog živciranja,jedino što mogu reći je da nismo imali sreće...kkao su dečki plakali na kraju...strašan prizor....imala sam noćas perverzne fantazije da tješim Srnu... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Nego da ostanemo na temi, ali malo vedrije, neki forumaši jednostavno nisu imali snage za produžetke, pa su ih proveli ovako...
|
Zadnja promjena: Evil Poodingh; 21.06.2008. 12:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
možda je tako i najbolje bilo |
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
" ..i Turci su zaslužili pobjedu-svaka čast i njima! "
apsolutno se ne slažem.
najžalosnije od svega je to što smo bili zaslužili pobjediti.
prestrašno ..
ako je ovo " lijepa strana nogometa", onda me taj nogomet ne zanima.. |
|
|
|
|
|
|