Autor |
Poruka |
maja_mm
Ukupno postova: 39 Lokacija: promjenjiva Spol: Žensko
|
pijano... |
|
_________________ [b]One ring to rule them all........ |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
RiPeR je napisao/la: ›
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bas sam jucer, nakon predstave, pricao kako bi bilo prekrasno kada bi se svi mogli samo opustiti i go with the flow...
Ali... Svi se bojimo, nemamo dosta samopouzdanja, nemamo dosta "boli me kurac" stava. Svi zelimo biti cool, svi mislimo da smo cool, a samo rijetki su dovoljno cool da naprave ono sto zele u trenutku kada to zele bez obzira na to sto se radi o potezu koji je "drustveno neprihvatljiv"...
Balkanska svinja rula, a svi ste ljubomorni shupci...
|
Sad se već brinem da si retardiran, tebi je normalno u tom nekom deliriju od glazbe gađati staklenim bocama slučajne prolaznike, ja nekažem da je greška što je plesala to je sasvim uredu i prihvatljivo barem meni al ono prvo što sam rekao govori da se radi o poremećenom osobi definitivno. Jer nije joj prvi put, svi znaju da je opičena al njoj je to fora...
|
shta tebe boli kurac shta zhenska radi, odi nositi pederushu sa svojim fensi prijateljima u koktel ili kve, pa poslije mami na sisu iako si vjerojatno vech debelo prevalio dvadesetu.... shta nije tebe ondak spizdila bocom u glavu, pa da ne pishesh sranja.... SVINJO, SVI ZMO UZ TEBE ! |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
RiPeR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tebi je normalno u tom nekom deliriju od glazbe gađati staklenim bocama slučajne prolaznike, ja nekažem da je greška što je plesala to je sasvim uredu i prihvatljivo barem meni al ono prvo što sam rekao govori da se radi o poremećenom osobi definitivno. Jer nije joj prvi put, svi znaju da je opičena al njoj je to fora...
|
Lega mozda je vrijeme sa skontas da ne postoji apsolutno dobro i apsolutno lose |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
brao svinjo !!!!!! svi smo mi svinja rok en rol svinjo |
|
|
|
|
|
codar
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a ti riperu si izgleda svaki put tamo kad ta riba napravi neko sranje jer je to sve napravila na tvoje oci,jeli ti to nju potajno spijuniras voajeru jedan???ili ju volis pa uzivas pratiti njena djela???
i sta ako ti se covjek prijeti,nek ti prijeti,ovo je forum na kojem svatko izrazava svoju volju i misljenje. |
|
_________________ everest neverest... |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ovaj... jel vi to raspravljate o onoj curi sto se jucer skidala na pozornici ili...??? cini mi se da je bila i slika u galeriji, a sad kad ponovo gledam nema je hmm |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
codar
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja isto to kontam,netko je napravio cenzuru...hmm...demokracija braco i sestre... |
|
_________________ everest neverest... |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
da, gdje je video, prijepodne je bio tu |
|
|
|
|
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: Nebitno
|
codar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ti riperu si izgleda svaki put tamo kad ta riba napravi neko sranje jer je to sve napravila na tvoje oci,jeli ti to nju potajno spijuniras voajeru jedan???ili ju volis pa uzivas pratiti njena djela???
i sta ako ti se covjek prijeti,nek ti prijeti,ovo je forum na kojem svatko izrazava svoju volju i misljenje.
|
Vidio sam ju 2 3 puta da pravi pizdarije, i to ti tako upadne u oči da ne možeš da ne vidiš, a takvo nešto nebi špijunirao ni da je jedina ženska na svijetu, odvratna mi je al dobro o ukusima se ne raspravlja, pogotovo taj rabađijski pristup, to za mene nije žensko. A što se tiče izražavanja volje i mišljenja ne vidim da je tako baš, obrisan mi je taj komentar. |
|
|
|
|
|
|
codar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja isto to kontam,netko je napravio cenzuru...hmm...demokracija braco i sestre...
|
Fala kurcu da su je maknili |
|
|
|
|
|
Balkanska svinja Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
De TRIPERU ćuti više. e da, ovakoc: zamolila sam čika Leona da makne film zbog meni dragih osoba kojima se ovo možda ne bi svidjelo. ono, znaju da sam takva, ali ne moraju baš gledati filmić. tako da- sorkać. |
|
|
|
|
|
|
Balkanska svinja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
De TRIPERU ćuti više. e da, ovakoc: zamolila sam čika Leona da makne film zbog meni dragih osoba kojima se ovo možda ne bi svidjelo. ono, znaju da sam takva, ali ne moraju baš gledati filmić. tako da- sorkać.
|
Ipak u tebi ima nešto ljudsko hehe. |
|
|
|
|
|
|
|