Autor |
Poruka |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@bezveze_netko Ta ženska ili ima dečka(što je vrlo vjerojatno ako na nešto liči) ili je prepotentna,samodopadna kuja koja bi se jebala a da joj neuđe. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
možda joj je tata rekao da ne priča s neznancima... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Najveci problem ja ako se nakon 5min zaljubi do usiju i onda te spopada slijedecih 3 mjeseca - za poludit, ili jos gore ak pomisli: To je taj- bit cu mu zena , e onda si u banani. |
|
|
|
|
|
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najveci problem ja ako se nakon 5min zaljubi do usiju i onda te spopada slijedecih 3 mjeseca - za poludit, ili jos gore ak pomisli: To je taj- bit cu mu zena , e onda si u banani.
|
e baš to , ali nije bilo 5 minuta već jedno večer, i dao sam joj msn svoj, i onda kao da imam ljudski virus , samo čuješ plik plik plik plik plik plik .......plik.plik.plikplikplikkkk poruka milion... |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jednostavne su ne k'o pravac, nego kao tocka. Bezdimenzionalna bica s vaginom.
|
A kad upadneš u crnu rupu... |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najveci problem ja ako se nakon 5min zaljubi do usiju i onda te spopada slijedecih 3 mjeseca - za poludit, ili jos gore ak pomisli: To je taj- bit cu mu zena , e onda si u banani.
|
znala sam ja da si ti neodoljiv...slatkih li muka za tebe |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nešto rijetko vidim žene koje se fatalno zaljubljuju, uglavnom ih boli ona stvar šta će im dečko/muž reći ili one koje su slobodne žele sex za jednu noć... Kakva djeca, ženidba, udaja... Kakvi bakrači. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nešto rijetko vidim žene koje se fatalno zaljubljuju, uglavnom ih boli ona stvar šta će im dečko/muž reći ili one koje su slobodne žele sex za jednu noć... Kakva djeca, ženidba, udaja... Kakvi bakrači.
|
nda... svatko svijet oko sebe primjećuje kroz prizmu vlastitih stavova. |
|
|
|
|
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
Svaka čast Mungosu! Briljantna analiza. Klap klap klap! Preporučujem umnožiti i dijeliti svakom mladiću prije prvog izlaska. Uz pojašnjenje da je sex jako precijenjena stvar. |
|
|
|
|
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
@Poppy
Hajde odgovori, pitao te čovjek nešto. Baš me zanima..... |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
@bezveze_netko
boli nas kurac kako izgledas i koliko si pametan.
Ja sam glup pa znam butri uletit i imam muda.
Osim toga ako si pricao s njom sta sad ocekujes da ti podimi. Ne svidas joj se i gotovo.
Ja ne trazim od butre da bude samnom vec kad me ide odjebat nek to uradi na kulturan nacin kao sto i ja radim ,a ti da si pametan doso bi do cure kad je osla i reko nes u stilu.
Mislis da si neka nedodirljiva , garant plazis za nekim cobanom dubokih depova. Sad pocni objasnjavat ovaj svoj postupak, ako ode i nis ne kaze znaci da si ju spustio na jako nisku razinu i razbio njen ego, ako objasni onda se sprijatelji sa curom i to je to. |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Kako ti definiras "uspjeh kod zena"?
|
hm... kako definiram uspjeh kod žena? reći ću ti kako definiram neuspjeh... kad muškarac ovako razmišlja o ženama:
Dakle, takve ribe ne da su povrsne, nego su plitke i jednostavne beyond any comprehensible simplicity. Jednostavne su ne k'o pravac, nego kao tocka. Bezdimenzionalna bica s vaginom.
|
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
reći ću ti kako definiram neuspjeh... kad muškarac ovako razmišlja o ženama:
|
Jao, jao, nije valjda da si se prepoznala?!
Tja, to se odnosilo na one sto stoje pored sanka, cekajuci da im pridje kakav uspjesan muskarac.
Ili si i prije shvatila o cemu se radilo? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
reći ću ti kako definiram neuspjeh... kad muškarac ovako razmišlja o ženama:
|
Jao, jao, nije valjda da si se prepoznala?!
Tja, to se odnosilo na one sto stoje pored sanka, cekajuci da im pridje kakav uspjesan muskarac.
|
ti muškarci nisu ništa bolji od njih, tako da ne vidim u čemu je problem. |
Opis: |
|
Veličina: |
33.55 KB |
Pogledano: |
80 put(a) |
|
|
|
|