Autor |
Poruka |
hipnotiq
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
uuu dubioza i ajs....kull na to bi i mogao ici |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
frkabajt je napisao/la: ›
bit ce debeli sigurno .....ali stillness nece...samo dubioza..a i pola tamo gore nabrojanih nece biti
|
Imas neke informacije koje organizator nema, ili ?
Iz upravo zavrsenog razgovora s organizatorom potvrdjeno je da ce biti Let 3, Dubioza kolektiv, Darkwood dub, Belfast food, Zabranjeno pušenje, Stillness, Partibrejkers, KUD Idijoti, Lollobrigida, Debeli precjednik, Soulfingers, ali i jos neki bandovi s kojima se pregovara. Uglavnom, sve informacije ce biti objavljene na portalu Osijek031.com cim dogovori sa svima budu konacni. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
odlično,kud idijoti,dubioza,partibrejkersi i darkwood dub,pa ovo je događaj sezone u našem gradiću... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
odlično,kud idijoti,dubioza,partibrejkersi i darkwood dub,pa ovo je događaj sezone u našem gradiću...
|
organizator je u vidu imao i neke druge izvodjace, ali neki od tih izvodjaca su nedavno gostovali u gradu (Hladno pivo, TBF, Disciplina,... ), tako da se islo na one koje osjecka publika nije vidjela neko vrijeme ili su svojevrsna tradicija na cijim koncertima uvijek bude veselo (Let3, Belfast,...).
Organizator je otvoren za sve sugestije i to je i prijasnjih godina naglasavao. Dakle, spricajte imena onih koje bi voljeli vidjeti, a da nisu bas neki no-name band. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
justice je napisao/la: ›
odlično,kud idijoti,dubioza,partibrejkersi i darkwood dub,pa ovo je događaj sezone u našem gradiću...
|
organizator je u vidu imao i neke druge izvodjace, ali neki od tih izvodjaca su nedavno gostovali u gradu (Hladno pivo, TBF, Disciplina,... ), tako da se islo na one koje osjecka publika nije vidjela neko vrijeme ili su svojevrsna tradicija na cijim koncertima uvijek bude veselo (Let3, Belfast,...).
Organizator je otvoren za sve sugestije i to je i prijasnjih godina naglasavao. Dakle, spricajte imena onih koje bi voljeli vidjeti, a da nisu bas neki no-name band. ;-)
|
evo ja bi volio vidjeti antenat i superhikse,al u što sumnjam da se može dogoditi |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Oružjem protivu otmičara.
We Come One.
Portman. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ma jaoj... to je događaj koji se ne smije propustiti... jedva čekam!! weeeeeeeeeeee |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
o daa samostalne referente bi bilo ljepo vidit, il pak los propelerose |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Pošto ljudi slabo znaju te bendove, evo da pomognem
MANDRILI - Sve što nas čini takvima
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=COCwcQCzilE[/youtube]
MORSO - Izlog
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G_SkiHmtpHU&feature=related[/youtube]
MY BUDDY MOOSE - I Know I've Gotta Stop
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G-Y_yWbx_ms&feature=related[/youtube]
KLAUS - Čekamo Mir
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JEovwtc8SGY&feature=related[/youtube]
Igrom slučajnosti ova sva 4 benda su iz Rijeke, i to mi je nepoznanica zašto Riječki bendovi, kojih je uvjerljivo najviše kvalitetnih i inovativnih u HR, jako slabo prolaze u Osijeku. |
|
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
netko je spominjao prijedloge pa evo dva :
Đubrivo
Anal Mandica |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
No eto, da skratim, od svih bih najviše volio vidjeti MORSO
http://www.myspace.com/morsoband
Nadam se da ću ih vidjeti prije nego postanu zvijezde i umisle se, jer im to ne ginu... Po mome mišljenju trenutno najbolji i najkvalitetniji bend na cijeloj domačoj alternativnoj sceni.. |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Lollobrigida, odlično....
na szigetu su bili predobri |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Glas Slavonije je napisao/la: ›
Na manifestaciji bi trebali nastupiti KUD Idijoti, Dino Dvornik, Let 3, Belfast Food (koji već šestu godinu zaredom nastupa na danima piva i svojevrsna je tradicija), Elemental, Zabranjeno pušenje, Soulfingersi, Stillness, Lollobrigida...
Od inozemnih snaga dolazi Dubioza Kolektiv iz Sarajeva, Partibrejkersi, Darkwood Dub i Ajs Nigrutin iz Srbije, uz iznenađenja ovogodišnjeg Urban Festa, Samostalne Referente, također iz Srbije, i Iron Maidenm iz Mađarske. Također, nastupit će i poznati osječki bandovi Debeli Precjednik, Dogo Argentino, Grupa Tvog Života i Gužva u 16-ercu.
|
Ovo su svi bandovi koje je organizator nabrojao, koji bi trebali nastupiti. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
|
|