Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
hrvatska nikad nije izgubila u maksimiru...a nitko nikada nije dobio englesku 3 puta zaredom...sve to vuče na jedan veliki IKS...jel ide netko u zagreb gledat tekmu? ja odo... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ma samo je važna pobjeda,nema veze kak ćemo odigrati,važan je naš gol više u njihovoj mreži... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
justice je napisao/la: ›
ma samo je važna pobjeda,nema veze kak ćemo odigrati,važan je naš gol više u njihovoj mreži...
|
Bez dobre igre se ne mogu pobijediti reprezentacije kao što je Engleska |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
ma samo je važna pobjeda,nema veze kak ćemo odigrati,važan je naš gol više u njihovoj mreži...
|
Bez dobre igre se ne mogu pobijediti reprezentacije kao što je Engleska
|
nije ovo svjetsko prvenstvo,ovo su kvalifikacije,nije važna ljepota igre neg bodovi,iako bi i ja naravno da mi igramo ljepo,lepršavo al to nam nije cilj,cilj su tri boda |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
|
Bez dobre igre se ne mogu pobijediti reprezentacije kao što je Engleska
|
nije ovo svjetsko prvenstvo,ovo su kvalifikacije,nije važna ljepota igre neg bodovi,iako bi i ja naravno da mi igramo ljepo,lepršavo al to nam nije cilj,cilj su tri boda
|
I dalje stojim kod svoje tvrdnje. Primjerice pobjede nad Engleskom i ova nad Njemačkom na EURU su došle nakon što smo nadigrali protivnike u noogmetnom smislu. Nismo mi reprezentacija tipa Italije da se znamo provlačiti i kad ne igramo dobro osim baš protiv dosta slabijih reprezentacija. |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Dobili smo 3,ali gola ...jebote a pobjeda već bila barem na forumima osigurana već protiv kazaka... |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
jebiga nije islo i to je to...a i nasi nisu bili zainteresirani |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Kad smo došli do 20-30metara nismo više imali ideje za završnicu. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
"God Save the Queen"
svaka cast englezima!
nasi bez napada,srednjeg reda,obrane ccc
di je taj svemocni modric? olic? ma daaaaj.
na wembleyu ce bit jos gore |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"God Save the Queen"
svaka cast englezima!
nasi bez napada,srednjeg reda,obrane ccc
di je taj svemocni modric? olic? ma daaaaj.
na wembleyu ce bit jos gore
|
ajmo pesimistiiiiii ajmoooooooooooooooo
bez napada od 52.min. al nema veze to smo mi...najlakše je bit pesimist! kontam da ćemo popusit i od ukraijne, bjelorusije i na kraju od andaluzije opppps andore(sori), jelte??
ajde svako dobro i miran san |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
jebiga, događa se i najboljima.
mlitavom igrom nikoga se ne može pobijediti: trka, trka, trud i pogibija na terenu pa će i kvaliteta doći do izražaja. prije je jamčilo pobjde, moći će opet osigurati pobjednički niz. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
ajmo sad pljuvanje i pusenje englezima, dok smo imali isti broj igraca bilo smo ravnopravni a i bolji , prvi gol su postigli poslije niza sretnih okolnosti, tko zna kako bi stvari zavrsile da nije bilo onog neopravdanog crvenog kartona.... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Malo smo se previše umislili i opustili. Mediji su nas uzdizali do nebesa i normalno da smo pali na guzicu.
Sad lijepo zapeti i trenirati 100 na sat i onda u svaku utakmicu ući ko da igramo finale svjetskog prvenstva! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|