Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...nemam pojma, mislim da navedeni klubovi ne bi trebali baš imati FITovce koji paze na odjeću, baš iz razloga koje je navela @zla tratinčica....opet s druge strane, bila sam u dosta klubovi po vani, gdje ne možeš uopće ući unutra ako imaš patike recimo....ali to je već po shemi određenih restorana/klubova/votever u koje ne možeš ući bez kravate, sakoa.....
...al' daleko smo mi još od toga....pogotovo u klubovima tipa Q, itd.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zato što ljudi žele napraviti dojam da se ulazi u klub londonskih plemića i intelektualaca u kojem postoji i određeni dress code.
A ženske mogu ući kakve god hoće zato što svi dobro znaju da tamo gdje ima puno djevojaka, dolazi i puno dječaka. |
|
|
|
|
 |
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol:  Žensko
|
to je istina za curice, al ja volim kad se pustuje gdje se kako oblaci i da to ima neke veze s mozgom, bas me zanima jel bi netko otisao na poslovni sastanak ili u kazaliste u trenerci
|
...neke veze s mozgom ???
i gore nabaciti kožnjak neki, tek oderan s neke jadne životinje  s pogledom na ljubavni tepih na kojem se presijava lančina od par kila  |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nemogu vjerovati da je netko išao izjednačavati način oblačenja za kazalište i za Q club.
Bože ljudi, bože bre, dali ste vi normalni?!
Za Q moraš obući smoking, a u unutarnjem džepu ponijet veterinarsku iskaznicu sa potvrdama o redovnom cjepljenju!  |
|
|
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
a dobro opet vecina kolko vidim kad idu u Q obuceni u kosulje i hlace...ali skoro niko nema cipele...svi skoro u patikama il tak nest...
i ja kad idem van obucem hlace obavezno a na sebi jos pokoju majicu il nešt tak...jer za izlazak kod skoljke ili rondula (mislim da se tak piše) i netreba nese previse...
a i ak se zaletimo do westa ili oksa...jebemu i cajke...di ima izac a da se dobra ekipa a svira rock ili tako nesto??
a cijene u normali...javiteee
|
ja jedino znam cadillac, makar nakon nekog vremena malo dosadi, valjda ce uskoro mario svirati cetvrtkom ( ko bi rekao i mario mi poceo nedostajati  )
da bar jimmya dovedu  |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
pa nemogu vjerovati slažem se s @ivicom,ma sve bih vas ja spalio zajedno s tim q-clubom |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol:  Žensko
|
pa nemogu vjerovati slažem se s @ivicom,ma sve bih vas ja spalio zajedno s tim q-clubom
|
j... vas taj Q club više.. super je i cool sjeedit u školjki na minus 13 i to u starkama da ti se smrznu i otpadnu nokti na nogama! baš je lijepo. onda bolje sjedi kod kuće, kupi si 2 litre piva i deri do mile volje po njemu i po tom svom rocku! |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
e dijete ne sernjaj... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
kikica1987
|
[quote="justice";p="191499"]e dijete ne sernjaj...
dijete ti u glavi.. |
|
|
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
mene najviše fascinira šta su u Q ušle curke u starkama
kako je to moguće?? možda su išle samo na wc ili ih je droga zela  |
|
|
|
|
 |
kikica1987
|
mene najviše fascinira šta su u Q ušle curke u starkama
kako je to moguće?? možda su išle samo na wc ili ih je droga zela
|
vjeruj mi ima ih... ima jedan dio i na slikama na stranici Q cluba. |
|
|
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
jebes mi sve u cipelama idem van samo u svatove.
al inace samo patike - neke skejterice Circa,Etnies,globe.
pa nemos u cipelama ic van,teze je trcat za hajdukovcima i purgerima :O |
|
 |
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol:  Muško
|
ovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
Mislim da te sto oblace , trenerke , patike , poderane hlace , starke ne treba pustat unutra.
Osim toga zastitari ne pustaju jer i tako znaju da ti sto dolaze u trenerkama i takvim glupostima nemaju para.
|
Ou maj gad. Nisam znao koji dio da posebno istaknem, pa sam podvukao sve.
|
bas to gledam, [de-evilized].. katastrofa..
vi sta nosite kosuljice i cipelice i hlacice s koridora za 300 kuna svo troje il moje starke koje kostaju 350, da ne govorim ostala odjeca.. i onda cemo o novcima pricat.
kakvih [de-evilized] ima, pa to je strasno nesta..
|
de ti meni objasni ako nosis starke sta radis na cajkama???
osim toga sto da idem na koridor kupovat hlace i patike tu nema trgovina???
Starke si platila 350 kn i meni kazes da sam ja cijeli komplet dode 300 kn svaka cast.
Nije tema lova , necemo vise o tome.
Kad oblacite trenerke , patike za nogomet itd.. onda idete u druge klubove ne morate u Q |
|
|
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
a sta bi ti...da plesem cijelu noc u cipelama...sry al ne hvala...ionako je Q odveć 'fin' za nas...haha...
my god:) |
|
|
|
|
 |
 |
|