Autor |
Poruka |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
ja bi rađe zvao superhika koji krade od sirpomašnih da bi dao bogatima. ove supermene i batmane bi garant policija pohapsila |
|
|
|
|
|
magy Ukupno postova: 335 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
magy je napisao/la: ›
ma dosta je ubojstava..nedaj boze nikog vise..samo saljemo losu sliku u svijet o nama i zemlji.
|
ma jebeš svijet... kako si ono rekla, sve je to vatikansko, njemačko, londonska urota protiv svega što je hrvatsko. iz zapadne se kuhinje hrvatskoj podmeće, pariz i london okosnice su neprijateljstva prema RH
|
Jel znas mozda(ako si citao novine) odakle je eksploziv,ko je moguci ubojica ive??? pa sve dolazi iz Srbije,i ekspoloziv i navodni ubojica...a sto se tice Vatikana,njemacke..to si izmislio;-) rekla sam Beograd-London..i ostajem pri tome.. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dedaramo je napisao/la: ›
ja bi rađe zvao superhika koji krade od sirpomašnih da bi dao bogatima.
|
Blago onima koji nevidje, a vjeruju: NJEGA VEČ IMAMO, TJ. VIŠE NJIH! |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
|
|
|
marlboro man Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
nema šanse.
zašto radić?
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove. |
|
_________________ kamo,proljeće moje,kamo?i u koji se drugi prostor diže miris tvoj?kojim ćeš drugim poljima kročiti?i u kojem ćeš nebu dići glavu da kažeš što ti je na srcu? |
|
|
|
mali_ivica
|
marlboro man je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove.
|
Upravo suprotno njima Thompson super dođe jer na konto njega i jedne njegove pjesme "jasenovac i gradiška stara" koju više ni nepjeva, oni mogu plasirati u medije spike o ustašama i partizanima, npr. Latinica svaka dva do tri tjedna jedna emisija A glupavi narod kako sa jedne, tako i sa druge strane JEDVA DOČEKA! |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
grafit u zg: Glupani, ne tog Ivu! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
faktor-x je napisao/la: ›
grafit u zg: Glupani, ne tog Ivu!
|
Slično je bilo kada je poginuo Senna, a bosanci napisali Bože uzeo si krivog Sennu misleći na Sennu M |
|
|
|
|
|
marlboro man Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
marlboro man je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove.
|
Upravo suprotno njima Thompson super dođe jer na konto njega i jedne njegove pjesme "jasenovac i gradiška stara" koju više ni nepjeva, oni mogu plasirati u medije spike o ustašama i partizanima, npr. Latinica svaka dva do tri tjedna jedna emisija A glupavi narod kako sa jedne, tako i sa druge strane JEDVA DOČEKA!
|
pa pjesma 'jasenovac i gradiška stara' NIJE thompsonova pjesma.
pjesma je joška tomičića,pjevača koji je ubijen još 2.000.godine.
thompson ju je jednom pjevao ali ona nije njegova pjesma. |
|
_________________ kamo,proljeće moje,kamo?i u koji se drugi prostor diže miris tvoj?kojim ćeš drugim poljima kročiti?i u kojem ćeš nebu dići glavu da kažeš što ti je na srcu? |
|
|
|
mali_ivica
|
marlboro man je napisao/la: ›
pa pjesma 'jasenovac i gradiška stara' NIJE thompsonova pjesma.
pjesma je joška tomičića,pjevača koji je ubijen još 2.000.godine.
thompson ju je jednom pjevao ali ona nije njegova pjesma.
|
To nije ni BIT bit je da stalno seru protiv njega zbog te pjesme. I zbog toga ga nikako nebi maknuli zato što im odgovara da na konto njega mogu stalno izvlačiti spike o Ustašama. I to je to. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
magy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gaap je napisao/la: ›
magy je napisao/la: ›
ma dosta je ubojstava..nedaj boze nikog vise..samo saljemo losu sliku u svijet o nama i zemlji.
|
ma jebeš svijet... kako si ono rekla, sve je to vatikansko, njemačko, londonska urota protiv svega što je hrvatsko. iz zapadne se kuhinje hrvatskoj podmeće, pariz i london okosnice su neprijateljstva prema RH
|
Jel znas mozda( ako si citao novine) odakle je eksploziv,ko je moguci ubojica ive??? pa sve dolazi iz Srbije,i ekspoloziv i navodni ubojica...a sto se tice Vatikana,njemacke..to si izmislio;-) rekla sam Beograd-London..i ostajem pri tome..
|
... apsolutno sam uvjerena da @gaap ne čita novine... ...počinjem misliti kako ti misliš da nitko od nas ne prati štampu i najnovije vijesti.... wtf, djevojko.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|