Autor |
Poruka |
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
malo su se ovi bosanci oko Elektromodula usrali kako bi izvor mogao presušiti...
zaboravili ste spomenuti uvaženog direktora RJ “Zelenilo” Borovca koji unatoč završenoj srednjoj školi (valjda četverogodišnjoj) svakoga dana obilazi javne površine provjeravajući stanje nasada, vlažnost zemljišta i bilježeći štete koje svako-malo naprave vandali... |
|
|
|
|
|
ymarko Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
Mislim da bi u normalnim državama likove poput Taslidžića zatvorili odavno , dok se kod nas ovaj drznuo pregovorat o "izlazu" uz višestruko veću naknadu od ugovorene... pa jebemti državu -nije ni čudo što mafija drma svim strukturama.
pozbrojte svu imovinu koju ima sto tasko sto ljudi oko njega a i sama firma pa ce se vidjeti da ima tu vise nego sto on prikazujue... ali nije to moje vec bi i porezni i ostali inspektori to trebali utvrditi... |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
moram priznati da nisam nikad preferirao HNS ali posto je u gradu veliki šljam od politicara i lopova... ozbiljno razmisljam da na predstojecim izborima podrzim Vrdoljaka... znam da mi nece biti bolje za kog god da glasam, ali mozda je on taj koji nesto moze promjeniti jer jedan je od rijetkih koji se usudi suprostaviti ovim samozvanim mafijasima aka lopinama |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol: Nebitno
|
Naplata parkinga je prepustena privatnoj tvrtki kako bi se netransparentno radilo.
Tako se radi kad treba zamracit dobru lovu.
Ako ostane naplata privatnoj tvrtki onda se i Vrdojak usemio. |
|
|
|
|
|
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
autocenzura |
Zadnja promjena: spin; 22.11.2008. 11:00; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ... |
|
|
|
mija Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Baba koja je optužila Vrdoljaka da joj je još u vrtiću ukrao pola plaće zove se Emina Prnjat- ZA NEPOVJEROATI |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
tek sam sad uhvatila malo vremena za sve pročitati. pa ovo je divno, zabavljam se ko nikad prije! fala, gospon vrdoljak-nasilniče priprosti, you've made my day
mislim, nije ni tasko za bacit. uvijek može poslužiti kao primjerak vrhunskog kenjatora |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
paperje je napisao/la: ›
tek sam sad uhvatila malo vremena za sve pročitati. pa ovo je divno, zabavljam se ko nikad prije! fala, gospon vrdoljak-nasilniče priprosti, you've made my day
mislim, nije ni tasko za bacit. uvijek može poslužiti kao primjerak vrhunskog kenjatora
|
Ja sam se opet pročitala i opet se dobro nasmijala. Čovjek koji čita Alana Forda ne može biti bez smisla za humor. Fantastično! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
lega 777 Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Parking je krava muzara za lokalne lopove..Gospodin Vrdoljak dirnio je u vuciju jazbinu...Nigdje na svijetu gradovi se ne odricu najboljeg i najsigurnijeg prihoda..Porucili su mu da zasuti, za nadati je da i njemu nece zamotati selotejp oko usta...Ljudi ce prepoznati covjeka na strani istine,,Poruka Vrdoljaku "Neboj se tih fukara oni su samo galamđije u sustini to su lopovi i kukavice |
|
|
|
|
|
nooky Ukupno postova: 120 Spol: Nebitno
|
mija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Baba koja je optužila Vrdoljaka da joj je još u vrtiću ukrao pola plaće zove se Emina Prnjat- ZA NEPOVJEROATI
|
Gle čuda, Prnjat, a jos Emina...a oni koji malo bolje znaju Prnjata znaju da je i on Musliman, kao i svi Prnjati u gradu...hm, gle čuda...i tasko je musliman...hm gle čuda i pokojni samir je bio musliman...pametnom dosta...interesno-rodjacka veza...Vrdoljak nisi andjeo, al uz tebe smo! |
|
|
|
|
|
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol: Žensko
|
Mislim da je pitanje br.16 najbitnije koje je Taslidžić postavio Vrdoljaku:
- Da li je istina da ste u suradnji s Osječkim zelenim bili glavni organizator i prikupljač financijskih sredstava izložbe karikatura poznatih osječana koja se održavala u osječkom ESSEKER CENTRU, na kojoj su poznati osječki političari predstavljeni u ružnom svjetlu ismijavajući ih dok ste sebe dali prikazati kao SUPERMENA u ulozi spasitelja Osijeka?
|
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Komentari su suvišni na ovo pitanje... |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
srebro Ukupno postova: 36 Lokacija: planet zemlja Spol: Nebitno
|
Ma ja predlažem Vrdoljaku da preuzme HNS, pa će vjerovatno biti jedna od vodećih stranaka u Hrvata! Ma lako bi Hrvati izašli na kraj sa Muslimanskom mafijom, ali što ćemo s našom IZVORNO domaćom?!
nooky je napisao/la: ›
mija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Baba koja je optužila Vrdoljaka da joj je još u vrtiću ukrao pola plaće zove se Emina Prnjat- ZA NEPOVJEROATI
|
Gle čuda, Prnjat, a jos Emina...a oni koji malo bolje znaju Prnjata znaju da je i on Musliman, kao i svi Prnjati u gradu...hm, gle čuda...i tasko je musliman...hm gle čuda i pokojni samir je bio musliman...pametnom dosta...interesno-rodjacka veza...Vrdoljak nisi andjeo, al uz tebe smo!
|
|
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Predlažem novu anketu na prvoj stranici. Da su sada lokalni izbori, za koga biste glasali za gradonačelnika? |
|
|
|
|
|
|
|