Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pet počasnih građana Osijeka Grad prešutio

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
eseker

Ukupno postova: 649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.12.2008. 0:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

aardvark je napisao/la: ›
magy je napisao/la: ›
Ovi koji drze Ameriku,gospodarstvo cjelog svjeta,od Holandije do Svedske,da ,ti zidovi,ti koji one jadne palestince gaze tenkovima,ogradzuju ih velikim zidom od 5 metara(jel to poznato zid...)da oni "ugrozeni"Zidovi koji na racun "kemiskog oruzja" Sa sestricnom amerikom napali Irak,uskoro i Siriju,Iran,a jadni ti zidovi bas mi ih zao.,da su valjali nebi ih Isus prokleo,toliko o toj naciji,ako se opce mogu zvat nacija
ajme, kakva moždana klijenut...Smile)
p.s. šta nisu isus, marija, josip bili židovi?

Ovo što magy piše su činjenice, neosporive, a što se tiče Isusa, Marije i Josipa možeš li ti činjenično potvrditi tu priču? Ja te priče čitam kao i Šumu Striborovu ili Snježnu kraljicu.

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.12.2008. 6:27 
Naslov:  

od Koste Nađa do Isukrsta, e nabijem vas!

magy, ti opet o američkim satrapima, vatikansko-masonskim urotama i belosvetskim kasapima a?

Ukupno postova: 122
Post Postano: 11.12.2008. 8:30 
Naslov:  

eseker je napisao/la: ›
Ovo što magy piše su činjenice, neosporive, a što se tiče Isusa, Marije i Josipa možeš li ti činjenično potvrditi tu priču? Ja te priče čitam kao i Šumu Striborovu ili Snježnu kraljicu.
i na temelju tih 'činjenica' malo o narodu, malo o državi, treba SVE židove pobitutamanitsatratzasvavremena?

šuma striborova (of course, IMO) ili ne, nebitno, magy's idols were/are JEWS.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
esseker

Ukupno postova: 155
Post Postano: 11.12.2008. 10:35 
Naslov:  Re: Pet počasnih građana Osijeka Grad prešutio

Očito je da je većina predratnih 5ero počasnih građana Osijeka tu titulu "zaslužila" po političkoj liniji i nisu se sigurno posebno potrudili za promicanje grada u domovini i svijetu.

Nedopustivo je da se Osječanma nameće ponos pojedinim počasnim sugrađanima ako su bili dokazani ratni zločinci bez obzira u kojem ratu!

Umjesto tih NOB-ovaca, na svoj način nesumnjivo okupatora našeg grada, tih je godina u Osijeku sigurno bilo puno boljih kandidata za titulu počasnog građanina.

Popis treba treba pročistiti.

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.12.2008. 11:38 
Naslov:  

daj @essekeru molim te par imena koja bi trebala biti na tom popisu?
a ove gluposti o ratnim zločincima i okupatorima pričaj nekom drugom,gdje su tebi ti dokazi o njihovoj zločinačkoj prošlosti?
e a ovi poslije ovog rata nisu to dobili po političkoj liniji???

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 11.12.2008. 11:39 
Naslov:  

aardvark je napisao/la (Pogledaj post): ›
i na temelju tih 'činjenica' malo o narodu, malo o državi, treba SVE židove pobitutamanitsatratzasvavremena?

ja se ispričavam Židovima u ime svih nas. kako se usuđujete napadati Židove? Stidite se svi odreda. Dragi Židovi, molim vas primite moju ispriku u ime ovi jadnih, malih, nazadnih, neobrazovanih, prizemnih, ksenofobnih, neofašističkih umova koji su se usudili dići glas protiv vas.

tonya

Ukupno postova: 2171
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.12.2008. 16:27 
Naslov:  

osijek031.com smile

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
esseker

Post Postano: 11.12.2008. 17:40 
Naslov:  

justice je napisao/la (Pogledaj post): › daj @essekeru molim te par imena koja bi trebala biti na tom popisu?
a ove gluposti o ratnim zločincima i okupatorima pričaj nekom drugom,gdje su tebi ti dokazi o njihovoj zločinačkoj prošlosti?
e a ovi poslije ovog rata nisu to dobili po političkoj liniji???

nemoj ti meni "daj essekeru"!

samo ponavljam što je netko na pošetku spomenuo za jednoga od počasnih, a nećemo ulazit u rasprave o tome tko je recimo bio Tito i kako je uspješno zamazao oči javnosti da ga vide samo kao ženskara i hohštaplera a ne kao naredbodavca jednog od najvećih zločina!

hihmih
Ukupno postova: 225
Post Postano: 11.12.2008. 18:09 
Naslov:  

Ovi koji drze Ameriku,gospodarstvo cjelog svjeta,od Holandije do Svedske,da ,ti zidovi,ti koji one jadne palestince gaze tenkovima,ogradzuju ih velikim zidom od 5 metara(jel to poznato zid...)da oni "ugrozeni"Zidovi koji na racun "kemiskog oruzja" Sa sestricnom amerikom napali Irak,uskoro i Siriju,Iran,a jadni ti zidovi bas mi ih zao.,da su valjali nebi ih Isus prokleo,toliko o toj naciji,ako se opce mogu zvat nacija
jel ovakvo razmišljanje magy uvijet za učlanenje u HSP

justice

Post Postano: 11.12.2008. 19:00 
Naslov:  

oooo @eSSekeru pa nisi se valjd uvrijedio?
da nećeš ulaziti u rasprave onda nebi ni pisao te laži...

Ukupno postova: 335
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.12.2008. 19:14 
Naslov:  

hihmih je napisao/la: ›
jel ovakvo razmišljanje magy uvijet za učlanenje u HSP To je samo cinjenica o sotonskom narodu zvanom zidovi,a ne,nisam clan hsp-a nikad bila,VOLIM MARKA PERKOVICA OD SRCA;-)al politika me ne zanima.

magy
Ukupno postova: 335
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.12.2008. 19:17 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la: ›
aardvark je napisao/la (Pogledaj post): ›

ja se ispričavam Židovima u ime svih nas. kako se usuđujete napadati Židove? Stidite se svi odreda. Dragi Židovi, molim vas primite moju ispriku u ime ovi jadnih, malih, nazadnih, neobrazovanih, prizemnih, ksenofobnih, neofašističkih umova koji su se usudili dići glas protiv vas.
dok god gaze palestince i ugnjetavaju cjeli muslimanski svjet oko sebe ja im se ne ispricavam AMEN!!!

esseker

Post Postano: 12.12.2008. 12:59 
Naslov:  

justice je napisao/la (Pogledaj post): › oooo @eSSekeru pa nisi se valjd uvrijedio?
da nećeš ulaziti u rasprave onda nebi ni pisao te laži...

Naravno da smo tu radi konstruktivne rasprave.

Ne znam čime se ti baviš, ali vjerujem da sam malo više ušao u problematiku Tita kao zločinca II. svj. rata i privatno i poslovno. Hoćeš dokaz da je zločinac, povedem te na bleiburško polje ne na dnevnopolitički skup u svibnju već na dan kada se sve odigralo, povedem te na sajmište u Požegi ili možda u Viroviticu, na mjesto koncentracijskog logora za hrvatske nijemce pored Valpova? Ma biraj odredište... svuda ćeš naići na ispovijedi preživjelih ili još živućih svjedoka strašne odmazde Titovih partizana. Dakle po čijoj naredbi se taj strašni događaj odigrao?

Nemam namjeru dokazivati ti da je Križni put za koji je on kriv, bio sve samo ne vojna odmazda jer jer na njemu stradalo mnoštvo nevinih, mladih ljudi. Posebno stoga što si možda i ti sam potomak nekih od ponosnih partizana koji su isto tako bili prevareni, samo neki to nisu do danas shvatili.

Da me ne shvatiš krivo kako mnogi pikiraju kod ovakvih rasprava, nitko kome i malo nad glavom visi optužba da je bio ratni ili kakav drugi zločinac ne bi smio u mojem gradu dobiti titulu počasnog građanina, s tim se nadam se slažeš i ti.

faktor-x
Ukupno postova: 447
Post Postano: 12.12.2008. 13:37 
Naslov:  

e jel dolazi počasni građanin na humanitarnu utakmicu između osijeka i zagreba?ili nije znao za koga da igra pa neće doći.

justice

Post Postano: 12.12.2008. 14:05 
Naslov:  

ma sve to stoji @essekeru,bilo je sranje poslije 2svj.rata,nastradalo je i nevinih ljudi,bilo je logora i stratišta,al glavno pitanje je zašto?
zašto je došlo do toga da ih se ubija po raznim stratištima i poljima? jer su bili pripadnici vojske koji su se isto tako (čak još gore) odnosili prema partizanima,
šta misliš koliko je nevinih hrvata,srba,židova pobijeno od ruku ustaša i ostalih pripadnika fašističkog bloka?
gluposti su što se mi sad tu prepucavamo al nemoj zaboraviti da je to sve bila odmazda (kao što si i ti sam rekao) zbog ranijih ustaških zločina,jer ak ti netko pobije bližnje mislim da baš i nečeš biti neki veliki humanista prema njemu i njegovoj družini.

Ja jesam potomak partizana i toga se nikada neću stidjeti kao većina ljudi (što sad to zaboravlja),sada mi je najsmiješnije kada pričam s ljudima svima je netko bio u ustašama,pa to je za umrijet od smijeha,to je meni od svega najžalosnije,ovdje je puno ljudi zaboravilo da su sedam sekratara skoj-a svi bili Hrvati,da je od svih naroda bivše juge najviše hrvata bilo u partizanima,itd itd...

da se vratim na temu,da ja se slažem s tobom da ratni zločinac nebi trebao biti počasni građanin,al je stvar koga ti smatraš pod time a koga ja smatram pod time...
(to se vrlo dobro vidi po sadašnjoj situaciji,recimo za neke je Glava heroj a za neke zločinac,jbg ko će ga znati više)

Skoči u forum: