Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ja se čudim što se svi nešto čude - da li se desilo nešto neočekivano? |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la: ›
Ja sam na primjer došao s prijateljem pred mjesnu zajednicu točno na vrijeme (koje je bilo objavljeno u Glasu Slavonije), čekali smo sat i pol vremena, a karte još nisu bile stigle. Nažalost, zbog drugih obveza nisam mogao više čekati u redu i eto - propustio sam tekmu. Zato su na tekmi bili sve odreda vrsni rukometni znalci od kojih polovina vjerojatno ne zna ni pravila rukometa. Sigurno su se pitali - ''Pa zašto ovi igrači ne udaraju loptu nogom' i slično.
|
ne nego su karte dobili oni koji su mogli vise cekati,koji su se ranije probudili,koji su imali strpljenja,..a ti ako si rukometni znalac ti si mogao nazvat nekoga da dode stati u red umjesto tebe ili pokusat ostat jos malo.ja sam cekao sat vremena i isto tako sam morao ici dalje ali sam pricekao i dobio kartu. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam na primjer došao s prijateljem pred mjesnu zajednicu točno na vrijeme (koje je bilo objavljeno u Glasu Slavonije), čekali smo sat i pol vremena, a karte još nisu bile stigle. Nažalost, zbog drugih obveza nisam mogao više čekati u redu i eto - propustio sam tekmu. Zato su na tekmi bili sve odreda vrsni rukometni znalci od kojih polovina vjerojatno ne zna ni pravila rukometa. Sigurno su se pitali - ''Pa zašto ovi igrači ne udaraju loptu nogom' i slično.
|
ne nego su karte dobili oni koji su mogli vise cekati,koji su se ranije probudili,koji su imali strpljenja,..a ti ako si rukometni znalac ti si mogao nazvat nekoga da dode stati u red umjesto tebe ili pokusat ostat jos malo.ja sam cekao sat vremena i isto tako sam morao ici dalje ali sam pricekao i dobio kartu.
|
O kakvom ti ranijem buđenju bulazniš? Pa kakve veze ima ranije buđenje ako je u Glasu Slavonije pisalo da će se karte početi dijeliti od 9:00 sati. Ja sam se nacrtao u 9:00 a karte još nisu bile stigle. Mogao sam doći i u 1:00 ujutro bilo bi isto. U mjesnoj zajednici je bilo još 30-ak ljudi u redu koji su čekali zajedno sa mnom. Na moju žalost nisam mogao ostati duže od 10:30 tamo jer sam imao drugih neodgodivih obveza. To nema nikakve veze sa mojim strpljenjem i ne znam zašto si uopće to naglašavao. Poanta cijele priče je da karte nisu stigle na vrijeme i točka. |
|
|
|
|
|
tux
|
|
ne nego su karte dobili oni koji su mogli vise cekati,koji su se ranije probudili,koji su imali strpljenja,..a ti ako si rukometni znalac ti si mogao nazvat nekoga da dode stati u red umjesto tebe ili pokusat ostat jos malo.ja sam cekao sat vremena i isto tako sam morao ici dalje ali sam pricekao i dobio kartu.
|
O kakvom ti ranijem buđenju bulazniš? Pa kakve veze ima ranije buđenje ako je u Glasu Slavonije pisalo da će se karte početi dijeliti od 9:00 sati. Ja sam se nacrtao u 9:00 a karte još nisu bile stigle. Mogao sam doći i u 1:00 ujutro bilo bi isto. U mjesnoj zajednici je bilo još 30-ak ljudi u redu koji su čekali zajedno sa mnom. Na moju žalost nisam mogao ostati duže od 10:30 tamo jer sam imao drugih neodgodivih obveza. To nema nikakve veze sa mojim strpljenjem i ne znam zašto si uopće to naglašavao. Poanta cijele priče je da karte nisu stigle na vrijeme i točka.
|
ma nisam ja mislio da si se ti kasno probudio nego sam opcenito to napisao za komentare tipa " kako to da nema karata a ja dosao u 11 pred mjesnu " |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
joooj kako volim ovu staračku prgavost |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
|
|
O kakvom ti ranijem buđenju bulazniš? Pa kakve veze ima ranije buđenje ako je u Glasu Slavonije pisalo da će se karte početi dijeliti od 9:00 sati. Ja sam se nacrtao u 9:00 a karte još nisu bile stigle. Mogao sam doći i u 1:00 ujutro bilo bi isto. U mjesnoj zajednici je bilo još 30-ak ljudi u redu koji su čekali zajedno sa mnom. Na moju žalost nisam mogao ostati duže od 10:30 tamo jer sam imao drugih neodgodivih obveza. To nema nikakve veze sa mojim strpljenjem i ne znam zašto si uopće to naglašavao. Poanta cijele priče je da karte nisu stigle na vrijeme i točka.
|
ma nisam ja mislio da si se ti kasno probudio nego sam opcenito to napisao za komentare tipa " kako to da nema karata a ja dosao u 11 pred mjesnu "
|
Eno čitaj naslove na Jutarnjem i drugim portalima. Piše da su građani preprodavali ulaznice koje su besplatno dobili i to do 150 kn. moram priznati da me je stid u šta se ovaj grad pretvorio! |
|
|
|
|
|
tux
|
@preacher tu se slazem s tobom.jadno. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eno čitaj naslove na Jutarnjem i drugim portalima. Piše da su građani preprodavali ulaznice koje su besplatno dobili i to do 150 kn. moram priznati da me je stid u šta se ovaj grad pretvorio!
|
pa naravno
u doba krize treba preprodavati... to je izraz poduzetnog duha... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
vjexa
Ukupno postova: 63 Spol: Nebitno
|
prodaju ljudi i bubreg da bi preživjeli a di neće kartu.... |
|
_________________ here's to alcohol, the cause and solutions of all life's problems! |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
U kojoj ulozi/funkciji tj zašto se Đapić jučer ugurao pred kamere HRT-a neposredno prije utakmice? |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U kojoj ulozi/funkciji tj zašto se Đapić jučer ugurao pred kamere HRT-a neposredno prije utakmice?
|
Zadnji trzaji očajnika koje razumiju Sharon i ostali HSP-ovci.
Bio je u ulozi predsjednika GV-a, koji valjda misli da je on još išta zaslužan što smo dobili dvoranu (a njegove riječi su: Osijek neće biti domaćin SP-a, Osijek neće dobiti dvoranu, dvorana se može graditi jedino prema njegovom modelu (koji on zove JPP)).
Ja bi se na njegovom mjestu pokrio ušima, ali je poznato da on obraza nema, pa me ništa više nemože začuditi. |
|
|
|
|
|
mmarko_28 Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U kojoj ulozi/funkciji tj zašto se Đapić jučer ugurao pred kamere HRT-a neposredno prije utakmice?
|
Zadnji trzaji očajnika koje razumiju Sharon i ostali HSP-ovci.
Bio je u ulozi predsjednika GV-a, koji valjda misli da je on još išta zaslužan što smo dobili dvoranu (a njegove riječi su: Osijek neće biti domaćin SP-a, Osijek neće dobiti dvoranu, dvorana se može graditi jedino prema njegovom modelu (koji on zove JPP)).
Ja bi se na njegovom mjestu pokrio ušima, ali je poznato da on obraza nema, pa me ništa više nemože začuditi.
|
Otvaranjem dvorane još se jednom pokazala istina koja opet demantira gosp. Đapića. Malo ću sve vas forumaše prisjetiti da je gosp. Đapić u ljeto 2007. godine izjavljivao da je cijena dvorane od 843 milijuna kuna najpovoljnija (op.a. stvarna cijena po kojoj je dvorana izgrađena cca 200 milijuna kuna) i da je HSP-ov model javno-privatnog partnerstva najprihvatljiviji za Grad Osijek. Uz cijenu održavanja od 10 milijuna kuna godišnje za 25 godina ukupno za dvoranu neće biti izdvojeno više od 450 milijuna kuna. Pa neka bude i nekih dodatnih popravaka od 50 miljuna kuna tijekom tih godina cijena neće prelaziti pola milijarde kuna. Brojke govore same za sebe. Đapić je pokušao oštetiti grad za cca 300 milijuna kuna. Najstrašnije od svega jest činjenica da će taj čovjek ponovno biti gradonačelnikom ovoga grada. Pored dugova u svim HSP-ovim gradskim poduzećima (koji su nastali nakon HSP-ovog preuzimanja tih istih firmi), naglog Đapićevog bogaćenja, potpisivanja Ugovora o poslovnoj suradnji sa Zecom (koji je najeklatantniji primjer političke korupcije u RH), te čuvanja leđa ex direktoru GPP-a Markoviću u situaciju kada je i malom djetetu jasno da se radi o zlouoprabi položaja i ovlasti i sklapanju štetnih ugovora, gosp. Đapić i dalje ima obraza ovom gradu nudite sebe kao moralnu osobu koja želi dobro svim građanima Osijeka. TO DOISTA BOLI!!!
No, možda ja griješim, pa bih molio sve dobre ljude da me demantiraju ili da mi objasne što je to Đapić učinio u posljednjih godinu dana zbog čega bi mu mi Osječani trebali dati naše povjerenje. Unaprijed se zahvaljujem! |
|
|
|
|
|
|
|