Autor |
Poruka |
Gost
|
U kohorti su sve ustaše i nacisti... ja sam kohorta već 15 god i nemam ništa protiv kukastih križeva i znajte takvi su svi a ne samo lepuša i denis |
|
|
|
|
|
kohorta007
|
U kohorti su sve ustaše i nacisti... ja sam kohorta već 15 god i nemam ništa protiv kukastih križeva i znajte takvi su svi a ne samo lepuša i denis |
|
|
|
|
|
Gost
|
kako objašnjavaš to da sam ja iz kohorte a nisam ustaša ni nacist? |
|
|
|
|
|
Gost
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kako objašnjavaš to da sam ja iz kohorte a nisam ustaša ni nacist?
|
također i mene zanima!
ne piši gluposti. kontam da se to neko logirao tko neam veze s kohortom nego nas želi blatit. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Gost je napisao/la: ›
U kohorti su sve ustaše i nacisti... ja sam kohorta već 15 god i nemam ništa protiv kukastih križeva i znajte takvi su svi a ne samo lepuša i denis
|
Ja bih isto volio da je Hitler dobio rat.
Onda bi, nakon što ih je potrošio, potamanio Slavene.
Jer su, ne niža, nego govnarska rasa. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
bole
|
MATA! je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gluposti, Kohorta SIGURNO ne odobrava kukaste križeve. Ako su se oni potpisali uz svoje grafite, onda je sasvim jasno da je to njihovo razmišljenje, a ne cijele Kohorte.
Uopće, bilo kakve izjave u novinama, bilo kakvi grafiti i slično su neslužbeni ukoliko ne dolaze iz usta nekog iz vodstva Udruge (najčešće glasnogovornika).
Dobro je netko gore reko, dođe neki klinac na par utakmica i već misli da je Kohorta. Kohorta nisi samo ako kupiš šal, ako ideš an domaće tekme i slično.
Politika nas ne zanima, kod nas ima i ljevičara i desničara, apolitičnih, svakakvih. Jedino što ćemo uvijek javno izrazit svoje mišljenje kad se radi o nekim svetim stvarima kao što je Domovinski rat.
A članovi Udruge još ne postoje, jer tek od idućeg tjedna počinjemo s učlanjivanjem za narednu godinu!
|
slažem se s Matom
da netko na polt napiše picka jer to stvarno smatrali pickom |
|
|
|
|
|
majaC
|
Pa vi uopće niste normalni! Jeste li svjesni o čemu raspravljate? Jesu li ili nisu u redu kukasti križevi? Pa strašno! I svi vi živite u mom gradu? Najbolje bi bilo kada bi oni koji simpatiziraju takve oznake, urezali iste sebi na čelo pa da ih znamo ignorirati na ulici, autobusnim stanicama, trgovinama, šalterima, koncertima, u crkvama, na raznim događajima... JER ONI SU SVUDA OKO NAS!!! I PRIJETNJA SU!!! JEBENA PRIJETNJA!!! Ljudi, idite se liječiti, pa tek onda na utakmice... |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
8 je napisao/la: ›
Ja bih isto volio da je Hitler dobio rat.
Onda bi, nakon što ih je potrošio, potamanio Slavene.
Jer su, ne niža, nego govnarska rasa.
|
zamisli ja sam ajmo rec pripadnik slavenskih naroda...i ako si ti govnarska rasa nemoj druge takvima nazivat..kretenu... |
|
|
Gost
|
Ma da, , Kohorta bi se trebala ograđivati svaki dan po novinama čim neki balonja pošara nešto i napiše Kohorta. E jebote debila... |
|
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
E sad i ti... Kohorta zna tko su i Lepi i Denis. Sumljam da im je Žižo ili bilo tko drugi rekao da to što rade nije u redu. A morali bi. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@RKL, upravo o tome i govorim...zna se da u skupinama kao sto u npr. navijaci, vladaju zakoni (kodeksi) ulice.
Uglavnom to nisu negativne strane tih kodeksa i znaju se odredjena pravila: mladji postuju starije, oni s vise iskustva (tip iskustva ovisi o kakvoj se skupini radi) imaju vislju vertikalnu poziciju u hijerarhiji, nasilje i pobune se sprecavaju bespogovornim pridrzavanjem kodeksa i hijerarhije, malo toga je formalno definirano (stavljeno na papir, potpisano i sl.)
Kad bi u ovom slucaju vodstvo Kohorte zaista zeljelo da nema nacistickih simbola po gradu (ne bi li sva racionalna bica to trebala zeljeti?!), onda bi toj ekipi crtaca porucila da se smire, a ovi bi to vjerojatno i ucinili ako bi i dalje zeljeli pripadati Kohorti.
Ali, ocito je lakse skrivati se iza formalnosti i praviti se grbav... Ili lakse, ili nekom u Kohorti to zaista odgovara...
IMHO, Kohorta je kredibilitet izgubila onog dana kada je prvi put iz njenih grla izaslo ime politicara... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
kenedi
Ukupno postova: 15 Spol: Muško
|
enough said. |
|
|
|
|
|
Gost
|
Baš lijep transparent! Nisam član Kohorte ali zbog ovog transparenta idem se učlaniti! |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kenedi je napisao/la: ›
enough said.
|
Kenedi, svaka cast - prvi post i odmah in medias res...
Pametnom dosta... posipam se pepelom... a stize i kikiriki... |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Gost je napisao/la: ›
Baš lijep transparent! Nisam član Kohorte ali zbog ovog transparenta idem se učlaniti!
|
Pa da.
Tješi me što NK Osijek ne igra po inozemstvu. Dok ovakvi transparenti rese tribine isključivo po tuzemnim atarima i guduretinama, dok se odmjeravaju snage s NK Flašencugom iz Pripizdinaca Donjih,
NK Osijek može nastaviti s autogolovima.
I metaforičkim i doslovnim.
Jebo Osijek! |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
|
|