Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad vise necu kupovati u Intersparu koji je los sponzor.
gledam ja ... gledam ... i 2 min prije podneva sve ode u p.m ... i nista ne vidjegh .
cijeli site se srusio ... i mrak iducih 20 min |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...bio je na svu sreću, live prijenos još na jednom portalu pa sam uspjela pogledati...ali i tamo je bio strašno loš streaming, izbacivalo svako malo....
....NO, kako god - baš mi se svidjelo |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Dobro, a ko nasupa večeras na norijadi??Nigdje nemogu dobit točnu informaciju!
|
let 3 |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
evo ja gledo sad sa najvišeg kata one stare zgrade na križanju županijske i hrvatske republike. pogled savršen i bilo je stvarno odlično. pogotovo ove milenijske fotografije kontam da će biti mrak |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i fontanu su im ugasili , pa se nemaju gdje kupati
alkohol zabranili, pa se ne mogu opijati
bijelu ladju srusili, pa se nemaju gdje drogirati
kud ide ovaj svijet ? kakva je to norijada ? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i fontanu su im ugasili , pa se nemaju gdje kupati
alkohol zabranili, pa se ne mogu opijati
bijelu ladju srusili, pa se nemaju gdje drogirati
kud ide ovaj svijet ? kakva je to norijada ?
|
...čekaj, tek je 13 h.....a što se fontane tiče, to je tradicija, da......o tempora, o mores.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
cijeli site se srusio ... i mrak iducih 20 min
|
Nazalost, dogadja se...prokletstvo popularnosti
Dvije minute prije podneva je nakratko prekinut stream, sto je vec ukljucene gledatelje potaklo na F5 refresh stranica. Kad se svo to refreshanje pribroji onima koji su tek dolazili gledati ili samo browsali po portalu, stvori se 10tak puta veci broj requesta od uobicajenog. 400tinjak requesta u sekundi [i tako neko dulje vrijeme] je ipak bilo previse... ;-(
Ispricavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje.
Potrudit cemo se ispraviti ovu greskicu... stay tuned!
Ono sto je sigurno da ce foto galerija biti bolja nego prijasnjih godina ;-) |
Zadnja promjena: Leon; 15.05.2009. 13:39; ukupno mijenjano 4 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
hahahaha za inga. a što se tiče kvadrilje iz godine u godinu je sve boljei bolje. ja sam pleso prie 2 god i bilo nas je puno manje nego njih danas. ako sam točno čuo podatak bilo je danas 1819 maturanata koji su plesali. ovo je odlična tradicija koju treba sačuvati i nastaviti s njom dalje. čim sam čuo opet gaudeamus igitur prie plesa već sam se naježio
to je sjećanje koje ću uviek nositi sa sobom a sad kad sam se vraćo eto prvi maturant je već zaspo o onom kafu pokraj fine xd |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni je quadrilla sjajna! ja sam ju plesala prije 3 godine i svake godine dolazim opet gledati maturante. prekrasan doživljaj.
ali da su srušili rekord, nisu. potvrda mora doći za koji mjesec od povjerenstva guinessove knjige rekorda.zar ne? |
|
|
|
|
|
america Ukupno postova: 96 Spol: Nebitno
|
Ovo je fenomenalno! Svaka čast organizatorima - upravljali su sa skoro 2000 maturanata. I neka netko kaže još nešto protiv mladih ovoga grada! |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ja sam prije 3 godine plesao i danas me uhvatila nostalgija.... to su bili dani.... al sutra rijunjon:-D na belfastu.ale |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
podmena traffica test................................................................prrrrrrrrreeeeeeeesuper,bas bilo odlicno..kolko sam cula,tj.pise da ce biti let 3,tbf,belfast i neki dj-evi sam neam pojam ko je dns,ko sutra |
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo ja gledo sad sa najvišeg kata one stare zgrade na križanju županijske i hrvatske republike. pogled savršen i bilo je stvarno odlično. pogotovo ove milenijske fotografije kontam da će biti mrak
|
Bit će super..., samo da se netko mogao sjetit pa skinut onaj transparent koji ide preko Županijske i preko slova "S". |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
faust
Ukupno postova: 33 Spol: Nebitno
|
E, pa transparent je i stavljen upravo zbog Quadrille... sponzor Interspar dao pare - pa se rasteglo transparent... |
|
|
|
|
|
|
|