Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
prava riječ, olinjali!!! ali, još se držimo, iskustva imamo pa nisu sve nade izgubljene....za razliku od većine mojih frednova čiji se život sveo na priču drugo djete iz drugog braka....zajebano... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
Marin
Ukupno postova: 3 Lokacija: Rio de Janeiro Spol:  Muško
|
[/quote]
Ides u Brazil? For good? Gdje, Brazil je veeeelik?... ;-)
Obavezno se javi ovdje kad odes... hocu impresije iz prve... hmm... ruke... ;-)
[/quote]
U Rio,vec sam bio 3 mjeseca,al sad se vracam uskoro nadam se za stalno  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Citat:
|
U Rio,vec sam bio 3 mjeseca,al sad se vracam uskoro nadam se za stalno
|
Drop dead! ;-)
Kako je tamo?? Znas portugalski? Ajde, pjevaj, ptico...  |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
Dobra stara vremena...  Ali u jednom se slažem, nema vise dobrih mjesta za izaći. U zadnje vrijeme bolje je ostati kod kuće, pozvati ekipu kod sebe i tulumarit cijelu noć, nego izaći negdje u grad nadajući se da će ovog puta biti bolje. I tako svaki izlazak završi tako što jedeš burek dok čekaš tramvaj.  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Izgleda da su kucna druzenja zaista postala jedina mjesta dobre zabave... jos kad bi se ta druzenja mogla fuzionirati, pa od 3 mala dobijes 1 vece druzenje... e, to bi bio posao...  Kao oni prvi tulumi, dok smo jos svi imali 15-16, pa se nije znalo kako je to kad se napravi tulum kod kuce kad starci odu i kad se kuca demolira...  |
|
|
|
 |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
sto je najzalosnije burek postane svjetla tocka cijelog izlaska...  |
|
|
|
|
 |
Marin
Ukupno postova: 3 Lokacija: Rio de Janeiro Spol:  Muško
|
Citat:
|
U Rio,vec sam bio 3 mjeseca,al sad se vracam uskoro nadam se za stalno
|
Drop dead! ;-)
Kako je tamo?? Znas portugalski? Ajde, pjevaj, ptico...
|
znam,nije tesko naucit nama,pogotovo izgovor,sve im je š i č kao kod nas,ma sve je predivno,klopa,izlasci,arhitektura,plaze,ljudi,sve...
raj na zemlji,bar meni |
|
|
|
|
 |
maja5
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ma zivio nama nas grad!! ima svega, za svakog ponesto, slazem se sa svabom, sve nam kvare "finjaci"!! moja ekipa i ja izlazimo intenzivno od 16. godine i jos nam nije dojadilo! di je dobra ekipa, tu je dobar provod! ne dajte se smetat:) |
|
|
|
|
 |
kris
Ukupno postova: 49 Lokacija: Retfala Spol:  Žensko
|
ja se slazem sa svabom... zene su full sjebane i bas su uptight bitches postale. niko se vise nezna napit i opustit u ovom gradu! a i osijek je stvarno posto jadan s tim izascima. ima tolko night klubova i sranja, ali previse djecurlije i onda niko zbog tog nece nigdje. ko je izmislio da se ide poslje ponoci van??? pa fak, u svim drugim zemljama se vec u 10 izlazi! neznam, ja sam sad u americi i ovdje su svi barovi i sl. vec u pol 10 puni...al dobro, fajront je oko 3-4 i cugu nemos narucit poslje 2! a i neznam di pustaju kvalitetnu mjuzu u tom osijeku? ja inace slusam tehcno, house i punk/rock i na kraju svaku subotu isti shit: Q, hir i poslje u sugavi domin (katastrofa). tu su svaki dan neki partyi i sve je uvijek prepuno. a da osijek nema nesto dobro barem jedan dan u tjednu....jadno!  |
|
_________________ Life is a sexually transmitted disease. |
|
|
 |
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
Slažem se sa Kris, ima previše dječurlije u klubovima. Treba zabraniti svima ispod 18 ulaz. Neka ostanu kod kuće gledati tv. |
|
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Starci ukinuli takve tulume iz onog vec njima znanog razloga : "Suti sine kakav je tulum bio - dobro je da ne lajes".
A povijest se zna cesto ponoviti, pa bolje sprijeciti nego lijeciti. |
|
|
|
|
 |
kris
|
sto je najzalosnije burek postane svjetla tocka cijelog izlaska...
|
hmm cak se slazem sa ixiom  ...zalosno je da, ali na kraju samo cekas kad ces do arabeske popapat burek i popit jogurt  |
|
|
|
 |
maja5
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
e to sa picanima je stvarno istina!! i sa uptight bitches... skoro sam dobila batina u q-u sto sam joj stala na nogu, a sva sreca pa nije guzva!! ali eto, ne damo se mi smetat, kak si napravimo, tako nam i bude!
i da, mi izadjemo u 10, a ono jad i bijeda. ne da mi se ni cekat da idem van u 12! trebaju svi van ranije. ovako se vracam kuc kad svane:) |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Oko 12 se izlazi, jer se do onda cuga i druzi po gajbama. Ponekad se izadje i oko 1.  A ostaje do fajrunta, naravno...  |
|
|
|
 |
kris
|
pa da, zenske nisu normalne.odjednom bi se sve tukle...
i mi isto izadjemo oko 10 i cugamo kod nekog i poslje odemo do tvrdje. al nitko nemoze bit na istom mjestu. ak dodjemo u tvrdju, budemo svuda po 10 min i razidjemo se i to mi vec ide na ku. tak da pola njih do 12-1 vec giba kuci jer se nikom neceka da se ljudi skupe. neznam kad sam se zadnju put vracala u 5-6..predprosle godine s partija! u zadnje vrijeme sam vec oko 3-4 kuci  ja bi da sve vec bude oko 10-11 puno i da se moze ostat do 5 i da nitko neode kuci! al ja previse zahtjevam....nikom se vise nist neda  |
|
|
|
 |
 |
|