Autor |
Poruka |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Postano: 07.05.2009. 1:28
Naslov:
|
 |
Laurent Garnier. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Postano: 07.05.2009. 10:46
Naslov:
|
 |
ma jebeš ovakav line-up,sve stare i ocvale zvijezde koje su prije 10 godina palile i žarile,
samo Kissy Sell Out izgleda onak donekle,
pa fucking Hartera ima par jačih i u ovom trenutku boljih imena od ovoga |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
fuldstændigamok
|
Postano: 07.05.2009. 11:32
Naslov:
|
 |
Kissy sell out, da. Ali i James Zabiela rastura. Nedavno je izašo essential mix s njim i booka shadeom (oni su svirali prošle godine na exitu btw) i predobar je. |
|
|
|
 |
justice
|
Postano: 07.05.2009. 13:06
Naslov:
|
 |
ma meni se baš Zabiela nešt previše nesviđa,dobro kako koji mix,a taj essential je još prošlog ljeta izašao,ak misliš na onaj s Glastonburya,i šta ja znam nije mi baš nešt,puno mi je bolji Booka,al dobro svatko ima svoj zvuk |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Postano: 07.05.2009. 13:50
Naslov:
|
 |
Evo ja pogledao Dance arenu... jesam normalan ako me nijedno od tih imena nije ni približno zainteresiralo?  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Postano: 07.05.2009. 14:29
Naslov:
|
 |
ma jebeš ovakav line-up,sve stare i ocvale zvijezde koje su prije 10 godina palile i žarile,
samo Kissy Sell Out izgleda onak donekle,
pa fucking Hartera ima par jačih i u ovom trenutku boljih imena od ovoga
|
te zvijezde i danas pale i zare.
meni su napeti cetvrtak i petak. ostalo me ne zanima. coxa ce se cut u monviu, prydz me nikad nije ni zanimao.  u cetvrtak im uopce nisu trebali angello i ingrosso. bas ih ne volim.
btw Renaissance: the masters series, James Zabiela izaslo pred koji mjesec.
Molim poslusati, pa komentirati.  hvala.
Garnier?
I onda netko spominje neke zvjezdice od prije 10 godina.
Koja to imena ima Hartera, a da su jaca?
Zanima me bas, kakav bi vi line up slozili? :think: |
|
|
|
|
 |
justice
|
Postano: 07.05.2009. 14:44
Naslov:
|
 |
@avangarde-S.M.D. i Boys Noize,u svakom slučaju su jača imena od bilo koga na ovoj line up-a exita,nemoj me krivo shvatiti ali Plastikmana (kojega jako poštujem) si mogao pogledati prije par godina na Valkani,za Coxa si sam već rekao,kao i za ostale "zvijezde" sve je to uzimanje love na budalama,
a i na Harteri će biti i Metric i Sasha s tog line-upa,
ja priznajem samo novu mjuzu,a ne život na starim stvarima |
|
|
|
 |
fuldstændigamok
|
Postano: 07.05.2009. 14:46
Naslov:
|
 |
netko treba Justice dovest.
ozbiljno. |
|
|
|
 |
justice
|
Postano: 07.05.2009. 15:05
Naslov:
|
 |
gdje trebam doći,he he...
e zato sam se ja prošle godine zaletio do Szigeta i mogu reći da sam fucking uživao |
|
|
|
 |
|
Postano: 07.05.2009. 17:30
Naslov:
|
 |
@avangarde-S.M.D. i Boys Noize,u svakom slučaju su jača imena od bilo koga na ovoj line up-a exita,nemoj me krivo shvatiti ali Plastikmana (kojega jako poštujem) si mogao pogledati prije par godina na Valkani,za Coxa si sam već rekao,kao i za ostale "zvijezde" sve je to uzimanje love na budalama,
a i na Harteri će biti i Metric i Sasha s tog line-upa,
ja priznajem samo novu mjuzu,a ne život na starim stvarima
|
sve je to ok. razliciti su ukusi.
Ta imena su jaca tebi.
Jako ne volim to isfuravanje trendy stvari, muzike, cega god.
U tu grupu spada i Justice.
znaci Digweed, Sasha, Hawtin, Lawler... su stara mjuza?
S.M.D.? damn
Kakve veze sto sam Plastikmana mogao poslusat na valkani? Mozes i Simian Mobile Disco na kojem god hoces festivalu i hvala Bogu dragom da na exitu necu.
Idem na Harteru bas zbog Sashe.  |
|
|
|
|
 |
justice
|
Postano: 07.05.2009. 19:53
Naslov:
|
 |
@avantgarde naravno da imamo različite ukuse,to je i normalno,
a ja sam samo oduševljen što ću poslušati neke od muzikanata što cijenim na Harteri,a opet razočaran mjuzom na Exitu,
a ovo "trendy" mjuza sam ću ti reći onak-daj ne seri,svi to nešt u zadnje vrijeme kenjaju po Parižanima,to što su oni u zadnje dvije godine napravili jedan ogromni Buuummm na s par hitića,jbg kvalitet ih izbacio a lova se ljepi,kakav bi ti bio,ili ja? vjerovatno bi bili još gori od njih |
|
|
|
 |
fuldstændigamok
|
Postano: 07.05.2009. 21:58
Naslov:
|
 |
već vidim da je avantgarde jedan od onih koji programirano plešu na ubitačni minimal nekog DJa sa A liste u 6 ujutro sa sunčanim naočalama |
|
|
|
 |
|
Postano: 07.05.2009. 22:19
Naslov:
|
 |
već vidim da je avantgarde jedan od onih koji programirano plešu na ubitačni minimal nekog DJa sa A liste u 6 ujutro sa sunčanim naočalama
|
buahahahaha
vidim da si ti iber mega kul ljubitelj samo najkul muzike koju servira mtv. Pozer koji se pojavljuje na najrazvikanije ime i potom odlazi kuci pod izgovorm da je izbor vodke katastrofalan i da ga bole noge. mozda se varam?
Vidjet ces me u jutro, ali samo zato sto party jos uvijek traje. Ne zbog minimala kojeg nisam prevelik ljubitelj. |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 07.05.2009. 22:21
Naslov:
|
 |
@avantgarde naravno da imamo različite ukuse,to je i normalno,
a ja sam samo oduševljen što ću poslušati neke od muzikanata što cijenim na Harteri,a opet razočaran mjuzom na Exitu,
a ovo "trendy" mjuza sam ću ti reći onak-daj ne seri,svi to nešt u zadnje vrijeme kenjaju po Parižanima,to što su oni u zadnje dvije godine napravili jedan ogromni Buuummm na s par hitića,jbg kvalitet ih izbacio a lova se ljepi,kakav bi ti bio,ili ja? vjerovatno bi bili još gori od njih
|
sorry
ne znam tko su "svi" i ne zanima me, no meni se to ne svidja. Ne toliko muzika, koliko pretjerivanje i sva fama oko njih. Ko 12-godisnje skolarke. jeeeeeeeeeeeeeee Simian Mobile Discooooooooooo, fensy, smency...
No ja sam siguran da uz dovoljnu dozu zajebancije, zaplesali bi mi na bilo sta. Pa cak i Jamesa Zabielu.  |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
|
Postano: 07.05.2009. 22:45
Naslov:
|
 |
mtv nikad nisam gledao u zivotu. i znam da neces ostat zbog minimala. ostat ćeš da vidiš, budeš viđen i da ''partijaš'' |
|
|
|
 |
 |
|