Autor |
Poruka |
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol:  Nebitno
|
U madji me kostala 400kn(100DEM) prije 11 godina, jucer 490kn u OS  |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
 |
Coxa Branca
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
Da, ali dosta je manja od one koju ja planiram.. Kontam da će mene puuuno više.. oh well..
I jel boli? Kakav je osjećaj? Koliko dugo je trajalo dok su ju napravili? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...meni je radio oko sat vremena i nije nešt boljelo...više kao neugodno peckanje ponekad.....više sam muke imala nakon tetovaže, obzirom da sam išla nazad za pustinju, pa mi se to onda tamo malo i upalilo više nego inače, ali ako mažeš onom bebi kremom i ne ideš na sunce previše - bit će OK.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
insomnia
|
Da, znam za te fore, dosta treba paziti na nju.. Zato sami i ostavila to neko eventualno pravljenje tetovaže za poslije ljeta, baš da se ne bih morala zezati s tim preko ljeta.. Ono, nema kupanja i to.. |
|
|
|
 |
Coxa Branca
|
Upravo to gore navedeno, vise ko peckanje, kad pocne nakon par minuta i kad pocnes pricat malo ni ne kontas da te pika. A pecka najvise gdje je najtanja koza, tu gdje je mene sad tu kaze da najvise jer je super tanka, dok je obris radio malo pikne jace tu i tamo, ali dok je bojom popunjavao sa sirom iglom nisam ni osjetio.
A vecina tih upozorenja su reda radi, treba samo mazat propisanom kremom, ne izlagat ju suncu 3-4 tjedna i da ima zraka, lagana neka odjeca.
A nije bas moja ni mala, ima skoro 8x7, samo izgleda na slici. Radio ju je oko 1:30h, a ovu drugu sto je cca 8x11 oko 2 i pol sata, mozda malo vise, jer ima dosta boje. |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
 |
insomnia
|
Ok, hvala na informacijama  |
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
moja 600 kn...al ne u studiju...al sad je nedavno i taj lik otvorio tattoo studio i ima svoju stranicu...znam da je prije kod njega bilo puno jeftinije (što se vidi iz priloženog ovo na leđima) ...a još kod njega mislim da nije bitno oćeš u boji ili crnu tetovažu...cijena je ista...al sad je vjerojatno malo poskupio jer mora jbg otplaćivat najam prostora i to....a što se tiče boli....ovisi di te tetovira...mene je najviše peckalo kod kralježnice...al ništa neizdrživo....ako imaš jaku žeju za tetoviranjem...onda ćeš izdržat bol  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
Coxa Branca
|
Ljudi tropska kisa stigla. Pa nije ni dalje boja neznam sta, pitao sam bas, samo se doda na cijenu 20kn, tako da sam pravio u boji bilo bi 510 umjesto 490, nije neka razlika. |
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
Ljudi tropska kisa stigla. Pa nije ni dalje boja neznam sta, pitao sam bas, samo se doda na cijenu 20kn, tako da sam pravio u boji bilo bi 510 umjesto 490, nije neka razlika.
|
aha onda ok...ja se nisam raspitivao pa nisam znao koliko je u boji...mislio sam da je više  |
|
|
|
|
 |
Coxa Branca
|
Pa i ja sam mislio, mislio sam da je bar 50 % skuplje ako ne i duplo. Iznenadio sam se i sam odgovorom. |
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...Lycan ili Anubis.....??? to je pitanje....
...tko je bolji.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ja radila u Anubisu, skroz OK - napravio je točno onako kako sam htjela...preporučam....(osim ako mu opet pčele ne ulete u salon).... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Coxa Branca
|
Isto tako. Sto sam htjeo, to sam dobio preslikano. |
|
|
|
 |
insomnia
|
Ja sam radila piercing tamo, i odlično je prošlo  A tetovažu planiram tamo isto.. |
|
|
|
 |
 |
|