Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Thx za dobru namjeru, ni moja nije bila loša.
Blizanci su poznati po "neimanju dubine" ;-) pa mi budi oprošteno za neulazak u istu.
Kako vidim napisao si više od 5 redaka teksta, reklo bi se da si zreo za registraciju.
Znaš, ja možda jesam sanjar, pa povremeno popi**im na kretene, ali ne traje mi dugo...Želim vjerovati da je ova sredina sve, samo ne usrana, jer uvijek se trudim, ako je ikako u mojoj mogućnosti, izmijeniti moj mikrokosmos na bolje.
Istina je da se prijateljstva grade i pobornik sam tolerancije i lojalnosti, ljudima koji mi uzvrate istom mjerom. Ako je gradnja nečeg trajala godinama, onda ti ljudi stvore valjda kod mene nekakav "kredit" koji im pomaže da im u izvjesnom trenutku oprostim kiks.
A treći? Treći predstavlja samo test već navedene lojalnosti.
Količina razočarenja proporcionalna je našim očekivanjima (naučio me naš dragi Mungos) i od tada puno lakše dišem. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Metuzalem
|
Što se anonimnosti tiče: tvoj je izbor predstaviti se (izmišljenim imenom - dakle lažno), moj izbor je predstaviti se trenutnim nickom. Mogu se ja registrirati 43 puta, i svaki puta koristiti drugi nick - ali zašto bih?!
Ako si ti odlučila izaći van, zašto ih to morao i ja?
Zar nije ovo slobodan svijet?
A ako hoćete, ukinite anonimne poruke, natjerajte me da se registriram 44 puta, i opet smo na početku.
Bitan je samo sadržaj poruke: a ne njen autor. Ako nisi u stanju prihvatiti sadržaj zbog autora - učlani se u neonaciste. Naime, isto su oni radili židovima. |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Ne bih se u potpunosti složila. OK, možeš imati i 50 nickova, ali mislim da se stil pisanja i pak prepoznaje. Pogotovo kod onih koji češće komentiraju... nekako su rečenice iste, interpunkcije također itd., itd. Mislim, ne znači da sam u pravu, da su vrlo brzo može primijetiti "srodnost" dvaju ili više nickova.
A glede tog sadržaja poruka... pa to ipak samo odražava nečiju kulturu ponašanja. Koliko sam uspjela primijetiti ljudi iza nickova ipak pretežito ne vrijeđaju druge, već neslaganje s nečijim mišljenjem ili stavom argumentiraju.
"Gosti" se obično ne pridržavaju onog "Don't be evil". NISAM NAPISALA SVI GOSTI!! |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Kad smo kod kulture ponasanja, registracija je nista drugo do kompromisno rjesenje koje korisnicima omogucava ostati anonimni, a opet ispuniti minimum postovanja prema sugovornicima i pruziti im makar virtualno ime da znaj s "kim" razgovaraju.
Besplatno je, nije komplicirano, ne boli, ne traje dugo, a mozda ti se zalomi i koji kikiriki... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
ozana
|
|
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
ee kad smo već kod kikirikija..Ozi šta ima..vidim kikirikija k'o u priči .ha ?? |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
ozana
|
|
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
ozana
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Metuzalem, nitko te ne tjera da se registriras... ljudi uzimaju nickove uglavnom da bi imali kontinuitet neke price... virtualni identitet koji, bas kao i u stvarnom zivotu, ima odredjenu tezinu, gradi odnose s drugim ljudima... sve je to stvar socijalizaicije, razmjene misljenja, upoznavanje tudjih, testiranje vlastitog...
ozana je napisao/la: ›
Zaboravih upitati, Delta, je li sex shop proradio, ima li štogod od biznisa?
|
Sta je, zagustilo, a? Ostavljas pepelast trag iza sebe? ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Arctic Thunder Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svi se nešto busaju u prsa romantikom...kako imaju veeeeliko srce, kao svi su za ljubav, kao svi bi rado osjećaj...
Možda vi ovdje i imate....ali brijem da u real životu nema puno takvih. Ma šta se uopće ulizujem... NEMA ih uopće.
|
Isto tako ja mogu reci da ne postoje cure koje uistinu traze momke koji imaju osjecaje, ne boje se pokazati i braniti ih...
Sve vam se dragi moji, svelo na materijalizam, na interes, na cilj. A do interesnog cilja koji žele u materijalnom svijetu iliti koji žele materijalizirati, dolazi se preko leseva, gaženjem tuđeg ponosa, pljuvanjem u lice, bacanjem pijeska u oči, laganim treptanjem očica, zbunjenim smješkom ili glumom naive i dobre volje...
Lažima...
|
Zivot je grozan, a da bi opstali u zivotu, moramo napraviti najmanje jednu groznu stvar...NIKAD neces napravit nesto od cega ce svi profitirati i svi biti sretni...uvijek ce se naci najmanje jedna osoba koju ces povrijediti svojim radnjama (rijecima)...
Kombinacijom kvazi kulture i preseravanja - danas sam jedno, a sutra sam drugo....mijenjamo majicu prema vrsti transfera. Neki/neke čak glume i sexom neopterećene likove, a u biti sve je to samo kukavičluk do bola.
|
Ti u svojim izjavama ne dopustas, ocito, ni najmanju mogucu sumnju da *ipak* postoje ljudi koji se NE PRETVARAJU...
Ljubav prema bližnjem i romantika, zagrljaji i fine nijanse osjećaja su krepale.
|
Nisu, i mogu se okladit u svoje 23 godine da nisu. I meni se cinilo tako, da su romantika i zagrljaji sredstva kojima se ljudi koriste da dodju do nekih svojih ciljeva, bilo to nesto materijalno ili zadovoljavanje niskih nagona. I svaki put sam ja bio taj koji je bio izigran, ali umjesto da se urazumim i shvatim da nema ljudi koji to cijene, ko za vraga idem dalje glavom kroz zid, svaki put sve uvjereniji i odlucniji da nadjem to sto trazim vec prilicno dugo...
ja sam eto ta koja je drugačija, ja sam ta koja nije tolerantna, ja sam ta koja ne razumije, koja je pomaknuta...
|
Dvoje nas je |
|
|
|
|
|
ozana
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
ozana je napisao/la: ›
Zaboravih upitati, Delta, je li sex shop proradio, ima li štogod od biznisa?
|
Sta je, zagustilo, a? Ostavljas pepelast trag iza sebe? ;-)
|
Čitaš me k'o otvorenu knjigu |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Možda je vrijeme da se vas dvoje prelistate. Ili da te on prelista u nekoj prikladnoj pozi.
Ajde da ostali ne moramo biti ljubomorni jer vas je baš krenulo. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
@arctic thunder, ok kad prođu te tvoje 23 i kad pređeš tridesetu, daj Bože da ovaj sajt i dalje bude tada živ, ovaj topic dostupan i mi na njemu zainteresirani da popričamo....
Kako i sam kažeš da ti je bilo do 23, uvjerena sam da će tekst kolumne nakon 30 postati i tvoja misao i da nećemo biti složni samo u onoj "pomaknutoj varijanti". |
|
|
|
|
Arctic Thunder Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
@arctic thunder, ok kad prođu te tvoje 23 i kad pređeš tridesetu, daj Bože da ovaj sajt i dalje bude tada živ, ovaj topic dostupan i mi na njemu zainteresirani da popričamo....
Kako i sam kažeš da ti je bilo do 23, uvjerena sam da će tekst kolumne nakon 30 postati i tvoja misao i da nećemo biti složni samo u onoj "pomaknutoj varijanti".
|
Ovaj tekst je vec sad moja misao...
samo ne vidim zasto je tesko prihvatiti cinjenicu da i netko s 23 moze tako misliti... |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Mogu to prihvatiti...zašto da ne?
Izgleda da sam ja krivo shvatila evo ovo dolje navedeno...ili ti malo nisi konzistentan u izjavama...
Arctic Thunder je napisao/la: ›
Ti u svojim izjavama ne dopustas, ocito, ni najmanju mogucu sumnju da *ipak* postoje ljudi koji se NE PRETVARAJU...
Ljubav prema bližnjem i romantika, zagrljaji i fine nijanse osjećaja su krepale.
|
Nisu, i mogu se okladit u svoje 23 godine da nisu. I meni se cinilo tako, da su romantika i zagrljaji sredstva kojima se ljudi koriste da dodju do nekih svojih ciljeva, bilo to nesto materijalno ili zadovoljavanje niskih nagona. I svaki put sam ja bio taj koji je bio izigran, ali umjesto da se urazumim i shvatim da nema ljudi koji to cijene, ko za vraga idem dalje glavom kroz zid, svaki put sve uvjereniji i odlucniji da nadjem to sto trazim vec prilicno dugo...
|
|
|
|
|
|
|
|