Autor |
Poruka |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
pa kaki kreteni nemogu vjerovat.treba ih natuč.
dosada to radi a? ljepo odgojeni ljudi stvarno. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ic tajm ti kik sam eses end čew babl gam! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ic tajm ti kik sam eses end čew babl gam!
|
and ajm ol aut of bablgam! |
|
|
|
|
|
sis545 Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
treba objavit imena i adrese pa se mozda netko nade da se izivljava nad tim kretenima da im gura bocu u guzicu reze dijelove tijela i tako |
|
|
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Omnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
je prebolesno ponasanje klinaca, ali udruga Maca je jos bolesnije. cime se udruga bavi, milovanjem macaka po gradu hehehe
|
Dođi i volontiraj kod nas tjedan dana pa ćeš iz prve ruke vidjeti što radimo,može?
Ili ti je draže izrugivati napore drugih,ovako,kukavično,preko neta? |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
jad i bijeda...
trebalo bi prvo roditelj prebit a tek onda njih
pa zavezat za neki stup srama na sred trga da ih svi vide,
i gađaju rajčicama |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
Marinoš
|
Ingo je napisao/la: ›
treba samo ustrajati da policija obavi svoj posao i da pocinitelji budu kaznjeni.
|
to ćemo i pokušati...no dosadašnja praksa, okolnosti koje su vezane za to da li su počinitelji malo- ili punoljetni također imaju veliki faktor u svemu..imena se ne smiju objavljivati...znate kako ide ona famozna: nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja... :/ dvosjekli mač.. |
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Marinoš je napisao/la: ›
Ingo je napisao/la: ›
treba samo ustrajati da policija obavi svoj posao i da pocinitelji budu kaznjeni.
|
to ćemo i pokušati...no dosadašnja praksa, okolnosti koje su vezane za to da li su počinitelji malo- ili punoljetni također imaju veliki faktor u svemu..imena se ne smiju objavljivati...znate kako ide ona famozna: nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja... :/ dvosjekli mač..
|
pa daj adresu...koga briga kako se zovu |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
sis545 Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Dođi i volontiraj kod nas tjedan dana pa ćeš iz prve ruke vidjeti što radimo,može?
Ili ti je draže izrugivati napore drugih,ovako,kukavično,preko neta?[/quote]
bitno da vam je ziro racun na stranici i da ste malo malo u glasu slavonije , dva puta sam vas zvao ni jednom mi niste pomogli a vi se kao bavite pomaganju macaka |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
ahahhahaha...chill...doć'e cica na kolica |
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
Kodrann je napisao/la: ›
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ic tajm ti kik sam eses end čew babl gam!
|
and ajm ol aut of bablgam!
|
uzo mi tipke sa tipkovnice |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
sis545 je napisao/la: ›
Ili ti je draže izrugivati napore drugih,ovako,kukavično,preko neta?
|
bitno da vam je ziro racun na stranici i da ste malo malo u glasu slavonije , dva puta sam vas zvao ni jednom mi niste pomogli a vi se kao bavite pomaganju macaka
[/quote]
pa koliko imaju posla, zadivljujuće je koliko stvari stignu riješiti. ovo rade iz ljubavi i u slobodno vrijeme uz redoviti posao. mogao si nazvati i 3 ili 4 puta... najlakše je po nekome srat. |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Ne samo da je sam događaj bolestan, još sam više iznenađen nekim reakcijama na ovom forumu. Ne mogu vjerovati!
DJECO, DAJTE SE LIJEČITI, KAD VAS VEĆ VAŠI RODITELJI NISU NAUČILI ŽIVOTNIM VRIJEDNOSTIMA. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Odvratno, gnjusno, bolesno, muka mi je, dabog da ih iscipeLariLi ko stoku. mršššššš |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Oops! Moderator je bio brži od mene. Dok ja sam ukucavao svoju zadnju poruku već su nestali neki komentari na koje sam mislio. Svaka čast!! |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
|
|