Autor |
Poruka |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Svaki dan je dobar ako je ekipa dobra. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Svaki, samo ako je društvo koje ti je ''ono nešto''...onda je sve za 5! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Radim 6 dana u tjednu, kad izađem u petak, budem kratko jer radim drugi dan, pa onda biram subotu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
eku
Ukupno postova: 6 Spol: Muško
|
Citat: ›
ne bi se složio. ja kad sam išao u srednju školu mi smo svi čekali petak da možemo ići van a mogu ti reći da današnji srednjoškolci također masovno izlaze petkom van
|
potpisujem |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Stvari su se danas bitno promijenile i cetvrtak zna cak biti i jaci od subote, dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stvari su se danas bitno promijenile i cetvrtak zna cak biti i jaci od subote, dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu
|
gluposti, zna i petkom biti odlično vani, ovisi gdje ideš..
meni osobno je četvrtak treš jer je najveći postotak seljačina iz kojekakvih pripizdina vani. |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
Stvari su se danas bitno promijenile i cetvrtak zna cak biti i jaci od subote, dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu
|
gluposti, zna i petkom biti odlično vani, ovisi gdje ideš..
meni osobno je četvrtak treš jer je najveći postotak seljačina iz kojekakvih pripizdina vani.
|
studenti momak, cetvrtak je studentski dan. i bude jaaako puno ljudi vani. a petak je vecini nezanimljiv. zasto? ne znam, ne izlazim petkom tako da ne znam |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
najbolje je izaci u srijedu ujutro....nigdje žive duše...nema onih maloljetnica koje su obucene kao poluprofesionalne kurve....nema nadobunih frajercica...odnosno sveukopno gledajuci...nema balavurdije...koji nakon jednog piva sline i povracaju po gradu.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
ne znam, ne izlazim petkom tako da ne znam
|
onda, čemu rasprava?
@najbolji dan je onaj kada se događa nešto što te zanima, osim ako ideš van zbog rulje ili da budeš viđen. |
|
|
|
|
|
eku
|
...dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu
|
ma brate nije istina..evo ja sam bio vani jucer (radic, de mode,q) i bilo je ljudi...i to dosta mogu ti rec, nije hrpa ko subotom u q (q dajem kao primjer), ali ono...ima mjesta za stajat :p...i opet sam pjesacio do cepina xD |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
jep, de mode je poceo petkom pravit partye i to je dobro |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
niti jedan/ne izlazim..
odem nekad s ekipom na cugu negdje, pa se vratim doma pijan u 4-5, ali ne izlazim.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
eku
|
a slusaj...ja sam jos relativno mlad i sta da ti kazem...zivim za subote, jer "rotacija" mi je kuca-skola-kuca i tako do petka/subote...nekima vise nije zabavno izlaziti jer su sve vidjeli/probali, ja jos nisam :p |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Odem na kavu, vratim se pijana. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|