Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
nisam tu mislio samo na tebe neg na sve koji pljuju po koncertu, neg reci mi u sta se to grad pretvara? |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jesi ti isto jedan od onih što misli da cajke nisu za seljake ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne znam zasto se prepirete i zasto ste dosli na temu cajki. Dino Merlin je jedan vrlo dobar pjevac, cijene ga i mladji i stariji. Tko zeli otici, otici ce, a tko ne, ne ce i dobro. Mozda jednog dana bude ponude i za one drukcijeg izbora glazbe. |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
upravo tako..ja ga ne volim jer mi je totalno fuj..ne kao pjevač.. politička strana... ali ako netko voli njegove pjesme..nek prave koncert..pod uvijetom da se ne prave sranja..u ovom slučaju neće... Neka dovedu i korn što se mene tiče... samo neka nekog dovedu... Koga bi vi? beyonce u dvorani gradski vrt?? Tamo ne stane njezina pratnja, a kamo ona:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
ja bi se na tvom mjestu zapitao...
btw ako ti se tolko svidja zg pa koji klinac radis u os??? a mos i u varazdin samo da je manje takvih... |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
merlin mi nije ni blizu broj 1 izbora za koncert, al za njega ću izdvojit 100 kn pa kud puklo, al da dođe neko od ovih što si ti nabrojo lagano bi ignoriro sve jer je to obrnuto proporcionalno različita glazba i neko nešto voli...fala bogu da nismo svi isti.. kolko god tebi bilo to prejebeno ima ljudi kojima nije... dakle budi stpljiv dok neko nekad jednog dana od tvojih obljubljenih ne dođe u osk a dotle imaš vlak, bus, kamion, avion, bicikli, role pa fino putuj po drugim gradovima...a ljude koji će ić na merlina pusti da na miru budu sretni jer idu na za njih prejeben koncert i uživaju, a ne da se moraju prepirat s takim nekim uvijek nezadovoljnim ljudima...
...i da, ovaj me topic neodoljivo podsječa na topic na kojima se komentiro morales...tipa: meni je on prekomercijala, bolje da su doveli onog, ovog, moju strinu i ša ti ja znam - a opet je bilo puno dvorište vege i par tisuča ljudi se odlično zabavilo bez obzira na njihovo k*njanje.
zato budite rađe sretni da dvorana konačno prestaje zjapit prazna i da će se u njoj okupit nekolko tisuča ljudi koji će se izguštat. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Rado bih došla na koncert, možda i budem. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo ljeto jedna pulska arena u kojoj nastupaju svjetski poznati izvođači ugostila je i Merlina, i pazi ovo bila je puna i ljudi su bili oduševljeni...zasto bi onda osječani bili seljaci??? |
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
ma nek dođe i meri cetinić,ak će napunit dvoranu i strpat novce u gradsku blagajnu,to je jedino što nam treba,da nebi dvorana postala gradska šupa,bar su se pokrenili s koncertima, sam da mi ne budu one folk parade tamo, jer to dno dna najbolje nek bude na smetlištu. |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
|
Sarajevo, Dubrovnik, Pula, Frankfurt, London. Meni se sviđa nastaviti niz sa Osijekom.
A da...Ti svi gradovi su se poseljačili |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
nabrojite 5 njegovih pjesama bez otvaranja youtubea,wikipedije itd... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hm, mjesečina...pa ona neka novija koja spominje švicarsku....i dalje ne znam, shame on me....
...ali, kako god - ne bih ga stavljala u kategoriju bezveznjaka, iako to nije mjuza koja slušam....on je pop pjevač koji je u stanju napuniti velike dvorane bez problema....kao i zdravko čolić ili recimo toni cetinski i tak to.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
ako ti se ne sviđa nećeš ići i stvar riješena!
evo prijedlog za admine. napravite anketu u kojoj bi se forumaši izjasnili koga bi željeli vidjeti i čuti u osijeku i koliko bi novaca izdvojili za ulaznicu. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
zašto se svi čudite, poznata je stvar da su svi organizatori u osijeku koji imaju priliku organizirati nešto ovako veće žešći čobani koji idu na zicer i uvijek dovode fosile na samrti zato jer znaju da će im se oni isplatit.. opet kad ih gledam s druge strane kao biznismene, skidam kapu. punite si džepove, umijeće je zaraditi, ali ne pričajte onda da će se jesen u osijeku "ukrasiti".. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
samo malo, želiš reći da je ovo loša organizacija? ... dvorana će biti puna, puna ljudima, puna obožavateljima koji će kupiti ulaznice, znači da ipak ima ljudi koji vole ovu vrstu glazbe, kao i glazbu Zdravka Čolića...čemu onda takva negativnost?!?...možda nagodinu se organizira nešto i po tvojoj volji, i volji svih koji su sada nezadovoljni....
kako god, meni je drago što nema na vidiku koncerta Let3... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
|