Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
sessy Ukupno postova: 30 Spol: Nebitno
|
Svaka čast! Taman mi treba neki blokić za faks.. Kontam si da ću ovaj tjedan prošetat do Lega shopa |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
ajd baš neka netko ako je bio šibne ovdje kakve su cijene... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Predobro! Treba maksimalno i kvalitetno iskoristiti taj unikatan i jedinstven izraz "lega". |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
e sad ne moram mozgat šta da nosim ljudima u poklon kad putujem
korisno, simpatično i osječko. |
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la: ›
ajd baš neka netko ako je bio šibne ovdje kakve su cijene...
|
cijene su od 5 pa do 99 kn |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Od prve plaće idem u shopping fantastična ideja i još bolja izvedba!
ovako se promiče svoj grad
lege legen-de, oooooooo |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
e pošto su majice?
bila sam neki dan kad su tek radili trgovinu pa nije bilo maltene ničgea izloženo?
|
http://www.lega-lega.com/majice.html |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Predlažem da u Osijeku podignemo spomenik LEGI. I to nekom neznanom legi, kao ono 'neznanom junaku'. Možemo i jednu ulicu nazvati 'Legina ulica'. Šalim se, moram priznati da mi se ovaj projekt jako sviđa.
|
ja ovo uopce ne shvacam kao salu, nego kao odlican prijedlog.
naravno, prvo bi da se vrati grupa gradjana, a onda spomenik 'legi' .... osijek je svugdje u hrvatskoj prepoznatiljiv upravo po tom izrazu 'lega' ...
a sto se trgovine tice ... nemam nista za dodati ... sve je receno u prethodnim komentarima ... samo treba i kupovati tamo, da se trgovina za 4 mj. ne zatvori
i gradu predlazem da im odmah ustupe prostor za novu trgovinu na trgu ili u tvrdji. |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
^^ misliš za drugu po redu trgovinu ili samo novu lokaciju? jer ova je prililčno kul. |
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da, s naglasnom na prilicno cool lokacija ...
ova trgovina treba biti svim turistima pod nosom ... ponekada je i 100 m predaleko.
moj prijedlog je bio vise kritika gradskoj upravi koja ne prepoznaje kvalitetne ljude i firme, ne suradjuje s njima, ne pomaze im ... itd itd. |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Predlažem da u Osijeku podignemo spomenik LEGI. I to nekom neznanom legi, kao ono 'neznanom junaku'. Možemo i jednu ulicu nazvati 'Legina ulica'. Šalim se, moram priznati da mi se ovaj projekt jako sviđa.
|
ja ovo uopce ne shvacam kao salu, nego kao odlican prijedlog.
naravno, prvo bi da se vrati grupa gradjana, a onda spomenik 'legi' .... osijek je svugdje u hrvatskoj prepoznatiljiv upravo po tom izrazu 'lega' ...
a sto se trgovine tice ... nemam nista za dodati ... sve je receno u prethodnim komentarima ... samo treba i kupovati tamo, da se trgovina za 4 mj. ne zatvori
i gradu predlazem da im odmah ustupe prostor za novu trgovinu na trgu ili u tvrdji.
|
ovo je stvarno odličan prijedlog... još da lega ima raširene ruke da moš stat i sjedne i s druge strane njega pa da izgleda ko da je i tebe i ovog s druge strane zagrlio... i onda, znaš ono lega, dođe grupica ljudi ondnekud i onda zagrle legu i slikaju se svi s njim. i dođu kuć i imaju na slici koj ustave naravno na desktop sebe sa legom u lega-lega majici iz legograda. kul. (još da kip bude od lego kocaka - moro sam još i ovo napisat ) |
|
|
|
|
|
slovenac Ukupno postova: 8 Spol: Muško
|
Ideja nije losa, ali dizajn je katastrofa!
Pa tko je to pobogu radio? I preskupo je sve. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pozdravljam ideju, to će zasigurno postati neslužbeni osječki gift shop, ali i trgovina korisnim stvarčicama za same osječane.
ali pobogu, tko je i zašto stavio one tenkove po zidovima? šta to treba predstavljati? nije bilo drugih raspoloživih motiva za oslikavanje osim rata? to mi se definitivno ne sviđa! |
|
|
|
|
|
|
|