Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
sale car

Ukupno postova: 1305
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2010. 17:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stella1989 je napisao/la:
Ja ću valjda sad otić, iako mi se ne da odvojit od kompa i pješačit pol sata do birališta.
Dosad nisam pratila te predizborne cirkuse, ali kad sam zadnjih nekoliko dana u vijestima gledala što taj Josipović priča, kakav je...neće dobiti moj glas. Da sam htjela da zacrvenimo zemlju i da totalna komunjara bude na predsjedničkom mjestu,
živjela bih u Srbiji BRE!

Znam da je i Bandić bio u SDP-u, al nekad od većeg zla trebaš odabrati manje. Bolji mi je onaj koji kaže što misli (čitaj: Banderas), nego onaj koji je mutan i nemaš pojma koji mu je sljedeći 'crveni' potez (čitaj: Josipović).

svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali tvoje moram prokomentirati...

iskreno da kažem nisam ni ja nešto pretjerano pratio kampanju... ali i ono što sam malo pratio, bandit ( čitaj bandić ) mi se zgadio... kada je ono rtl-ovo na trgu bilo, pišao sam od smijeha... pa taj kreten se ne zna predstaviti na engleskom... jbt, šta će on kada ode negdje van... prevoditelja vući za rukav... pa jebeni milošević za vrijeme yuge je više znao engleski nego ovaj, sada kada su svijet i balkan razvijeniji 20 puta...

druga stvar je što se pravi neka 'rvatina, pa kao neće citirati himnu, jer se himna pjeva samo kada su za to određeni trenutci... pa jbt led, ko da o bogu priča... još će uvesti 10 'rvackih zapovjedi...

treća stvar... uopće nema kulturu izražavanja... ono što je meni zapalo u uho je to da mu je svaka treća riječ "JA"... ja sam ovo, ja sam ono, ja ću ovako, ja ću onako... nadalje, stil odjevanja mu je gori od cigana... obuće se ko da je kod kuće i onda ide na predizborne skupove... kupuje glasove na predizbornim skupovima sa nekim jebenim nogometnim loptama... pa da čovječ, neće za tebe glasati djeca iz vrtića pa da se vesele što u lopte dobili... to je samo jedan dio onoga što sam ja primjetio, a kažem ti da nisam pratio kampanju...

barba
Ukupno postova: 209
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2010. 17:39 
Naslov:  

navodno u bosni 75 000 ljudi izašlo na biralište,a tolko ih nema ni u popisu birača Smile predobro

Izvor: index.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
barba
Ukupno postova: 209
Post Postano: 10.01.2010. 17:43 
Naslov:  

sorry dezinformacija

pavijan

Ukupno postova: 413
Post Postano: 10.01.2010. 18:29 
Naslov:  

jedino mi nije jasno kako u članku može pisati da skoro 4,1 milijun ima pravo glasa, a procjena je da nas je ukupno 4,3 milijuna sada?!?! ispada da su skoro svi punoljetni...

Ukupno postova: 591
Post Postano: 10.01.2010. 18:44 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 16:51; ukupno mijenjano 1 put.

Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.01.2010. 19:01 
Naslov:  

pavijan je napisao/la:
jedino mi nije jasno kako u članku može pisati da skoro 4,1 milijun ima pravo glasa, a procjena je da nas je ukupno 4,3 milijuna sada?!?! ispada da su skoro svi punoljetni...

Toliko stanovnika ima RH, a ovi koji glasuju nisu svi stanovnici RH nego i dijaspore.

Admin

Ukupno postova: 4122
Post Postano: 10.01.2010. 19:04 
Naslov:  

[19:00 10.01.2010.] Rezultati izlazne ankete NovaTV

Ivo Josipović: 64.6%
Milan Bandić: 35.4%

Izlazne ankete su rađene na teritoriju RH. Izlazne ankete NISU službeni rezultati.

marijuan
Ukupno postova: 302
Post Postano: 10.01.2010. 19:08 
Naslov:  

Leon je napisao/la :

neka je svjetlo pobijedilo tamu.

Ed Wood

Ukupno postova: 144
Post Postano: 10.01.2010. 19:11 
Naslov:  

Leon je napisao/la:
[19:00 10.01.2010.]

Ugodno je saznanje da u ovoj državi većina ljudi ipak razmišlja svojom glavom i zna izabrati pravi put. Bojao sam se da možda nije tako, ali drago mi je da sam demantiran. Puno ću bolje spavati večeras.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 10.01.2010. 20:15 
Naslov:  

@stela,molim te za sljedeće izbore ili prati što se događa oko tebe ili ne izlazi van, surfaj ili štrikaj ili šta ja znam...

fukalot
Ukupno postova: 27
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.01.2010. 20:16 
Naslov:  Re: Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Rezultati izlazne ankete NovaTV

manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.

fukalot
Ukupno postova: 27
Post Postano: 10.01.2010. 20:18 
Naslov:  

barba je napisao/la:
navodno u bosni 75 000 ljudi izašlo na biralište,a tolko ih nema ni u popisu birača Smile predobro

Izvor: index.hr

u Bosni ima preko 200 000 ljudi na popisu, a ne 75 000.Navodno,nisi informiran kako spada

pavijan

Ukupno postova: 413
Post Postano: 10.01.2010. 20:35 
Naslov:  

Anastazija je napisao/la:
pavijan je napisao/la:

Toliko stanovnika ima RH, a ovi koji glasuju nisu svi stanovnici RH nego i dijaspore.

lijepo se vidi iz ove posljednje rečenice da je dijaspora odvojena, tako da griješiš...
"Pravo biranja, prema podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), ima ukupno 4.495.006 birača, od kojih je njih 4.088.798 na popisu u Hrvatskoj, a 406.208 ima prebivalište u inozemstvu."

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 10.01.2010. 20:48 
Naslov:  

Leon je napisao/la:

Izlazne ankete su rađene na teritoriju RH. Izlazne ankete NISU službeni rezultati.

nažalost morao sam birat izmedju crvene i poseljačizirane hrvatske, izabrao sam crvenu, draža mi je nego poseljačizirana

fukalot je napisao/la:
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.

u bosni žive državljani bosne, koji tamo plaćaju porez, tamo rade, tamo primaju plaću, neka tamo i glasaju, mene i ostale hrvate neka puste na miru sa svojim zadrtim većinom ha de ze ercegovačkim stajalištima

Ukupno postova: 66
Post Postano: 10.01.2010. 20:58 
Naslov:  Re: Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Rezultati izlazne ankete NovaTV

Nadam se da su danas zaključali groblja u BiH i tako spriječili uobičajeni postupak da i mrtvi glasaju... Laughing

Skoči u forum: