Autor |
Poruka |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali tvoje moram prokomentirati...
iskreno da kažem nisam ni ja nešto pretjerano pratio kampanju... ali i ono što sam malo pratio, bandit ( čitaj bandić ) mi se zgadio... kada je ono rtl-ovo na trgu bilo, pišao sam od smijeha... pa taj kreten se ne zna predstaviti na engleskom... jbt, šta će on kada ode negdje van... prevoditelja vući za rukav... pa jebeni milošević za vrijeme yuge je više znao engleski nego ovaj, sada kada su svijet i balkan razvijeniji 20 puta...
druga stvar je što se pravi neka 'rvatina, pa kao neće citirati himnu, jer se himna pjeva samo kada su za to određeni trenutci... pa jbt led, ko da o bogu priča... još će uvesti 10 'rvackih zapovjedi...
treća stvar... uopće nema kulturu izražavanja... ono što je meni zapalo u uho je to da mu je svaka treća riječ "JA"... ja sam ovo, ja sam ono, ja ću ovako, ja ću onako... nadalje, stil odjevanja mu je gori od cigana... obuće se ko da je kod kuće i onda ide na predizborne skupove... kupuje glasove na predizbornim skupovima sa nekim jebenim nogometnim loptama... pa da čovječ, neće za tebe glasati djeca iz vrtića pa da se vesele što u lopte dobili... to je samo jedan dio onoga što sam ja primjetio, a kažem ti da nisam pratio kampanju... |
|
|
 |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol:  Nebitno
|
navodno u bosni 75 000 ljudi izašlo na biralište,a tolko ih nema ni u popisu birača  predobro
Izvor: index.hr |
|
|
|
|
 |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol:  Muško
|
jedino mi nije jasno kako u članku može pisati da skoro 4,1 milijun ima pravo glasa, a procjena je da nas je ukupno 4,3 milijuna sada?!?! ispada da su skoro svi punoljetni... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 16:51; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Toliko stanovnika ima RH, a ovi koji glasuju nisu svi stanovnici RH nego i dijaspore. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
[19:00 10.01.2010.] Rezultati izlazne ankete NovaTV
Ivo Josipović: 64.6%
Milan Bandić: 35.4%
Izlazne ankete su rađene na teritoriju RH. Izlazne ankete NISU službeni rezultati. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
[19:00 10.01.2010.] Rezultati izlazne ankete NovaTV
Ivo Josipović: 64.6%
Milan Bandić: 35.4%
|
neka je svjetlo pobijedilo tamu. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol:  Muško
|
Ugodno je saznanje da u ovoj državi većina ljudi ipak razmišlja svojom glavom i zna izabrati pravi put. Bojao sam se da možda nije tako, ali drago mi je da sam demantiran. Puno ću bolje spavati večeras. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
@stela,molim te za sljedeće izbore ili prati što se događa oko tebe ili ne izlazi van, surfaj ili štrikaj ili šta ja znam... |
|
|
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije. |
|
|
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
u Bosni ima preko 200 000 ljudi na popisu, a ne 75 000.Navodno,nisi informiran kako spada |
|
|
|
|
 |
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol:  Muško
|
lijepo se vidi iz ove posljednje rečenice da je dijaspora odvojena, tako da griješiš...
"Pravo biranja, prema podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), ima ukupno 4.495.006 birača, od kojih je njih 4.088.798 na popisu u Hrvatskoj, a 406.208 ima prebivalište u inozemstvu." |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
nažalost morao sam birat izmedju crvene i poseljačizirane hrvatske, izabrao sam crvenu, draža mi je nego poseljačizirana
u bosni žive državljani bosne, koji tamo plaćaju porez, tamo rade, tamo primaju plaću, neka tamo i glasaju, mene i ostale hrvate neka puste na miru sa svojim zadrtim većinom ha de ze ercegovačkim stajalištima |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
Nadam se da su danas zaključali groblja u BiH i tako spriječili uobičajeni postupak da i mrtvi glasaju...  |
|
|
|
|
 |
 |
|